ceranv
Aktivan član
- Poruka
- 1.344
Nem' pojma za njih,mada mi se klinac druži sa nekim od njih i zamisli,zovu ga Pelivan...Čekaj, oni Goranci što drže Pelivan imaju nešto tog tipa? Čini mi se, krem labradora. Mada, mali Aki stalno menja pse, svaki put ga sa nekim drugim četvoronošcem viđam. Jedino što je Medo ostao kod Tamare još od šteneta.
,a možda im je to prezime...
Ali ja ti pričam ovde kod mene u ulici...
Ne kod njega, morala sam da pređem kod Kaleta jer samo on ima Hill's prescription diet program, ostali (i Žako i Dak) imaju samo obične granule za zdrave i/ili zanemarene životinje. Uostalom, Kale mi je i najbliži. Nije mi baš usput ali mogu jednom u mesec-dva da odvojim vreme za to.

Čak mu ni pogled više nije mrzovoljan i zloban, sad je molećiv.
Nego, kako se snalazite sa održavanjem dlake?
?
Ne prestaješ da me nerviraš!
Ako nemaš para da psa bar prvih godinu dana, dok je još "mali" hraniš granulama iz superpremium kategorije tipa Royal Canine, Hill's isl. nemoj ni da razmišljaš o njemu! Kako raste, rastu i troškovi. Pitaj Marka koliko zarađuje, pa je morao Ozija da prebaci sa RC na Bento. A gde su ostali troškovi?! I koliko bi VREMENA ti mogao da posvetiš tom psu uz šašavo radno vreme, obaveze u bendu i sve ostalo?! Sa'ću da ti dam jedan link, uradi test nekoliko puta i znaćeš koji je pas za tebe.
za jednog mladog i prelepog engleskog buldoga, dama mora da ima manira bez papira.
A amovi za mace su 350 ako i dalje razmišljate o tome. Ali ogrlica joj je neophodna, smanjuje šansu da je neko "usvoji". Gizma vide, oduševe se, onda vide ogrlicu i puste ga da ide svojim putem. I uvek dođe ili kod mame ili kod mene, i to zna nekoliko različitih puteva, kroz Omladinsku, Cara Lazara i Cara Dušana.
Ali ne brini, vratiće se, sezona teranja je, vidim po ovom mom da je masa keruša upavo ovih dana spremna za parenje. BTW Koliko je otprilike visok? Ovako sa fotki nemam predstavu a nisam ga viđala uživo.
Imaš telefon pa proverite sledeći put, već smo se previše puta mimoišli, najčešće od sve troje srećem Ljubicu.