Christina Bg 92
Ističe se
- Poruka
- 2.139
ma nek dragana i pedja dobiju kutju a sashi i sashki nek organizuju svadbu i svi zadovoljni........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma nek dragana i pedja dobiju kutju a sashi i sashki nek organizuju svadbu i svi zadovoljni........
 kako su ih samo ovi ljudi gledali
 kako su ih samo ovi ljudi gledali  

I ja mislim da bi to bilo najbolje rešenje ....
Nego šta ako izgube D&P ... za njih baš i ne postoji utešna nagrada.
 (mada je u nekim situacijama bio smotan k'o sajla) a Dragana je iskreno od svih ženskih osoba (opet ponavljam,na osnovu onoga što sam video) neka sredina - niti radna,niti lenja ali dosta čudna kao osoba.
 (mada je u nekim situacijama bio smotan k'o sajla) a Dragana je iskreno od svih ženskih osoba (opet ponavljam,na osnovu onoga što sam video) neka sredina - niti radna,niti lenja ali dosta čudna kao osoba. odlučio.
 odlučio. petoro... baš je retko, lepo i hrabro....go Pedja go Pedja
 petoro... baš je retko, lepo i hrabro....go Pedja go Pedja  navijam od sad za njih...
 navijam od sad za njih...
 Bilo mi to jako simpatično ... kuća je i na njihovo pokazivanje dobila momentalnu primenu.... E to je ono što se meni jako dopalo.... zbog čega od samog početka navijam za njih.
 Bilo mi to jako simpatično ... kuća je i na njihovo pokazivanje dobila momentalnu primenu.... E to je ono što se meni jako dopalo.... zbog čega od samog početka navijam za njih.Baš mi smekšala srce ona decapetoro... baš je retko, lepo i hrabro....go Pedja go Pedja
navijam od sad za njih...

Ha ha ha al ti se zatresla bradica.... to je poenta ... ta porodica je zaslužila kuću, zbog same svoje brojnosti i života .... Nije u pitanju nikakvo sažaljenje, već život koji oni pružaju

Nema veze ovo su samo moja razmišljanja...sinoć u naletu patetike i drmuckanja donje usne, ja im posla' jedan sms
 Nema veze ovo su samo moja razmišljanja...sinoć u naletu patetike i drmuckanja donje usne, ja im posla' jedan sms  znala sam da ću se danas kajati jer me navukle barabe, ali nek ide život. Za kuću punu života
 znala sam da ću se danas kajati jer me navukle barabe, ali nek ide život. Za kuću punu života 
Ako pobede P&D nekako mogu da zamislim da će Nišlije to da podnesu...a ako bude obrnuta situacija, pa pobede S&S, mislim da će Draganica tako da pukne i da kaže sve ono što misli već tri meseca, ali je bila dovoljno pametna da to ne pokazuje pred kamerama...Mislim ne mogu da verujem da neko tri meseca o dvadeset dvoje ljudi ima da kaže samo: ''Pa slatki su mi, vredni su...'' Nego je to samo bila dobra kamuflaža. Ok dobija poene za uzdržanost i kulturu, ali da li bi se tako ponašala da je ne gleda (procenjuje, glasa) milion ljudi...hmmm I don't think so....Nema veze ovo su samo moja razmišljanja...sinoć u naletu patetike i drmuckanja donje usne, ja im posla' jedan sms
znala sam da ću se danas kajati jer me navukle barabe, ali nek ide život. Za kuću punu života

da se ne lažemo.
 da se ne lažemo.Pa pukla bi mico i ti da ti pola miliona eura izleti iz rukuda se ne lažemo.

Dragana mi je CAK bila odvratna kad je ggovorila "AKO MIIIIIIIIIIIII OSVOJIMO KUCU, ovo ce biti tvoja, tvoja, tvoja soba.." U svaku sobu koju je usla je to ponovila!
 misli mi odlutaju kad je prikažu
 misli mi odlutaju kad je prikažu 
 Peđa i Dragana mi nisu simpatični u startu zato što mi ne deluju kao odgovorne osobe, kad prave toliku decu koja žive u izlogu.
 Peđa i Dragana mi nisu simpatični u startu zato što mi ne deluju kao odgovorne osobe, kad prave toliku decu koja žive u izlogu.

mislila sam da će dragana i peđa, drago mi je što sam pogrešila
 mislila sam da će dragana i peđa, drago mi je što sam pogrešila