KUĆA SNOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
haha Saška i Pedja će da objasne zidarima kako da se čuvaju na gradjevini :hahaha: kako su ih samo ovi ljudi gledali
a066.gif

I ja mislim da bi to bilo najbolje rešenje ....

Nego šta ako izgube D&P ... za njih baš i ne postoji utešna nagrada.

Neće sigurno da izgube...ipak od ova dva para (moji favoriti su ispali) (kad već mora neko od njih da dobije) svoj dom će dobiti ipak Dragana i Peđa.
Na gradilištu:
Dragana i Peđa:Nisu bili baš preterano aktivni (na osnovu snimaka) ali to možda i nije prava slika svega što se tamo dešavalo...Peđa je dobrica kao čovek,to se odmah vidi i tamo je dao koliko je mogao od sebe i tu je :ok: (mada je u nekim situacijama bio smotan k'o sajla) a Dragana je iskreno od svih ženskih osoba (opet ponavljam,na osnovu onoga što sam video) neka sredina - niti radna,niti lenja ali dosta čudna kao osoba.
Saša i Saška:Mladi,neiskusni što se dalo videti od prvog dana kada ih kamera gotovo i nije prikazivala jer su očigledno malo više osmatrali kako će drugi početi sa gradnjom iako su se skoro svi prvi put sa ovim susreli...ne mogu njih dvoje da izdvojim kao Peđu i Draganu (gde postoji očigledna razlika) jer su za sve delovali kao par i niko od njih se nije u nečemu isticao.
Privatnan život:
Bez dvoumljenja P&D.....S&S pred njima tek predstoji život "pun života" i nadam se i da će bez ove kuće imati svoje "venčanje iz snova"
Sve u svemu,bilo je parova koji su bili mnogo aktivniji od ova dva preostala ali...šta je tu je tako je narod :think: odlučio.

Pa sinoćna emisija je mnogo toga razjasnila .... S&S doveli roditelje i sestre i pričali o nekim iluzornim dečijim sobama, plazma televizoru i utikačima :shock: ko da je to mnogo bitno ... dok su D&P lepo uveli svoju decu i konkretno je napunili dok si rekao keks .... Ova soba će biti vaša, ova vaša, ova naša .... i tačka :) Bilo mi to jako simpatično ... kuća je i na njihovo pokazivanje dobila momentalnu primenu.... E to je ono što se meni jako dopalo.... zbog čega od samog početka navijam za njih.

Ha ha ha al ti se zatresla bradica
c026.gif
.... to je poenta ... ta porodica je zaslužila kuću, zbog same svoje brojnosti i života .... Nije u pitanju nikakvo sažaljenje, već život koji oni pružaju
e130.gif

haha provalila si me...vala se zatresla, i to sve sa tom cigaretlom :rotf:

Sad ozbiljno, svi smo mi znali da oni imaju dosta dece, i da im treba kuća. Ali iskreno da nisu doveli onu decu sinoć, nekako ne bih imala osećaj da P&D zaslužuju kuću, oni kao oni. Ovako gledaš onu decu, što kažeš ona deca biraju sobe, i sve počinje da se uklapa....oni pripadaju tu...ali do pre par dana, dok su mi ta deca delovala nekako imaginarno, i dok sam majstore posmatrala kao jedinke bez porodica, nikako mi Dragana nije bila favorit (Pedja mi je ok)....Mislim i ovo je jedan vid diskriminacije....šta im dovode porodice pred finale. Pa što nisu dovodili porodice svim majstorima. Onda možda Veselin i Jelena ne bi ispali...zamisli scenu: upoznaš im preko TV klince, oni slatki, znaš da je klinac bolestan, da im trebaju pare za to dete više nego nekom za zdravo...pa klinac zatrepće slatkim okicama....pa kaže par srceparajućih dečijih misli.... da vidim toga kome ne bi zaigrala bradica
d050.gif

Dobro kad je sve kako je...normalno da je bolje da kuću dobiju deca mala, a ne deca velika (S&S-prim.prev)

Ma šta znam .... meni su oni favoriti od samog početka .... ljudi su ozbiljni ... intelektualci ... imaju veliku porodicu .... sve mi to nekako ukazuje na to da kuća treba da bude njihova. Ne ogovaraju pred kamerama kao i ostali ... Draganu nikad nećeš čuti da nešto ružno kaže o nekom ukućaninu, dok su drugi prilično ispirali usta sa njom.

A što se Veselina i Jelene tiče oni su mi bili mnogo antipatični .... sujeta koja je proradila na kraju je samo dokaz da su nekvalitetni kao ljudi i da bi sa svojim padom povukli sve da padaju .. ja tu osobinu ne volim.

Ako pobede P&D nekako mogu da zamislim da će Nišlije to da podnesu...a ako bude obrnuta situacija, pa pobede S&S, mislim da će Draganica tako da pukne i da kaže sve ono što misli već tri meseca, ali je bila dovoljno pametna da to ne pokazuje pred kamerama...Mislim ne mogu da verujem da neko tri meseca o dvadeset dvoje ljudi ima da kaže samo: ''Pa slatki su mi, vredni su...'' Nego je to samo bila dobra kamuflaža. Ok dobija poene za uzdržanost i kulturu, ali da li bi se tako ponašala da je ne gleda (procenjuje, glasa) milion ljudi...hmmm I don't think so....:think: Nema veze ovo su samo moja razmišljanja...sinoć u naletu patetike i drmuckanja donje usne, ja im posla' jedan sms :rumenko: znala sam da ću se danas kajati jer me navukle barabe, ali nek ide život. Za kuću punu života :klap:

Ako pobede P&D nekako mogu da zamislim da će Nišlije to da podnesu...a ako bude obrnuta situacija, pa pobede S&S, mislim da će Draganica tako da pukne i da kaže sve ono što misli već tri meseca, ali je bila dovoljno pametna da to ne pokazuje pred kamerama...Mislim ne mogu da verujem da neko tri meseca o dvadeset dvoje ljudi ima da kaže samo: ''Pa slatki su mi, vredni su...'' Nego je to samo bila dobra kamuflaža. Ok dobija poene za uzdržanost i kulturu, ali da li bi se tako ponašala da je ne gleda (procenjuje, glasa) milion ljudi...hmmm I don't think so....:think: Nema veze ovo su samo moja razmišljanja...sinoć u naletu patetike i drmuckanja donje usne, ja im posla' jedan sms :rumenko: znala sam da ću se danas kajati jer me navukle barabe, ali nek ide život. Za kuću punu života :klap:

Ma ne .. ja mislim da ona to sebi neće dozvoliti. Pa pukla bi mico i ti da ti pola miliona eura izleti iz ruku :mrgreen: da se ne lažemo.

Mene npr. nije nista posebno odusevilo to sa porodicama.
Dragana mi je CAK bila odvratna kad je ggovorila "AKO MIIIIIIIIIIIII OSVOJIMO KUCU, ovo ce biti tvoja, tvoja, tvoja soba.." U svaku sobu koju je usla je to ponovila!

To je moje misljenje, pa molim da me ne napadate:)

Meni su oba para simpaticna (mozda vise Sasa i Saska), ali Pedja i Dragana, koliko sam cuo, zive u nekom beogradskom lokalu......jos imaju petoro dece.....a, Sasi i Saski sta ce onolika kuca...

Dragana mi je CAK bila odvratna kad je ggovorila "AKO MIIIIIIIIIIIII OSVOJIMO KUCU, ovo ce biti tvoja, tvoja, tvoja soba.." U svaku sobu koju je usla je to ponovila!

Ne razumem te, zena je bila oprezna pred decom da se ne bi unapred poveselili a onda razocarali ako ne osvoje kucu (sto je isto moguce). Sta tu ima odvratno?

Posle one sinoćne emisije video sam da nisam pogrešio kada sam rekao da su Veselin i Jelena stvarno sami sebi skočili u stomak što su toliko lajali i stvorili negativno mišljenje o njima u očima gledalaca - sinoć nisam mogao da ih smislim.
A Nikolina Dragana :eek: misli mi odlutaju kad je prikažu :mrgreen:
A oni Aleksa i Gaga - dobro je što su na početku ispali...ona Gaga je neka teška jezičara.
Sve u svemu,bilo je prijatno videti ih ponovo sve na okupu (bez ona dva bolida Beke i Slavice...a i šta će im tamo oni).

Navijam sa Sašku i Sašu. Ako dobiju kuću, možda će i oni imati petoro dece ;) Peđa i Dragana mi nisu simpatični u startu zato što mi ne deluju kao odgovorne osobe, kad prave toliku decu koja žive u izlogu.
A ovo nije humanitarna akcija nego glasam za one koji su mi simpatični kao osobe ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back