Christina Bg 92
Ističe se
- Poruka
- 2.139
ma nek dragana i pedja dobiju kutju a sashi i sashki nek organizuju svadbu i svi zadovoljni........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma nek dragana i pedja dobiju kutju a sashi i sashki nek organizuju svadbu i svi zadovoljni........![]()
kako su ih samo ovi ljudi gledali
I ja mislim da bi to bilo najbolje rešenje ....
Nego šta ako izgube D&P ... za njih baš i ne postoji utešna nagrada.
(mada je u nekim situacijama bio smotan k'o sajla) a Dragana je iskreno od svih ženskih osoba (opet ponavljam,na osnovu onoga što sam video) neka sredina - niti radna,niti lenja ali dosta čudna kao osoba.
odlučio.
petoro... baš je retko, lepo i hrabro....go Pedja go Pedja
navijam od sad za njih...
Bilo mi to jako simpatično ... kuća je i na njihovo pokazivanje dobila momentalnu primenu.... E to je ono što se meni jako dopalo.... zbog čega od samog početka navijam za njih.Baš mi smekšala srce ona decapetoro... baš je retko, lepo i hrabro....go Pedja go Pedja
navijam od sad za njih...
![]()
Ha ha ha al ti se zatresla bradica.... to je poenta ... ta porodica je zaslužila kuću, zbog same svoje brojnosti i života .... Nije u pitanju nikakvo sažaljenje, već život koji oni pružaju![]()
![]()

Nema veze ovo su samo moja razmišljanja...sinoć u naletu patetike i drmuckanja donje usne, ja im posla' jedan sms
znala sam da ću se danas kajati jer me navukle barabe, ali nek ide život. Za kuću punu života 
Ako pobede P&D nekako mogu da zamislim da će Nišlije to da podnesu...a ako bude obrnuta situacija, pa pobede S&S, mislim da će Draganica tako da pukne i da kaže sve ono što misli već tri meseca, ali je bila dovoljno pametna da to ne pokazuje pred kamerama...Mislim ne mogu da verujem da neko tri meseca o dvadeset dvoje ljudi ima da kaže samo: ''Pa slatki su mi, vredni su...'' Nego je to samo bila dobra kamuflaža. Ok dobija poene za uzdržanost i kulturu, ali da li bi se tako ponašala da je ne gleda (procenjuje, glasa) milion ljudi...hmmm I don't think so....Nema veze ovo su samo moja razmišljanja...sinoć u naletu patetike i drmuckanja donje usne, ja im posla' jedan sms
znala sam da ću se danas kajati jer me navukle barabe, ali nek ide život. Za kuću punu života
![]()
da se ne lažemo.Pa pukla bi mico i ti da ti pola miliona eura izleti iz rukuda se ne lažemo.

Dragana mi je CAK bila odvratna kad je ggovorila "AKO MIIIIIIIIIIIII OSVOJIMO KUCU, ovo ce biti tvoja, tvoja, tvoja soba.." U svaku sobu koju je usla je to ponovila!
misli mi odlutaju kad je prikažu