Zdravo svima ja imam jedan problem pa me eto interesuje da li imate neki savet za mene ili jos bolje ako ste imali slican problem da mi pomognete da ga resim. Ja sam ziveo na selu jedno 40-ak godina , isao ujutru na posao kolima i vracao se , realno bilo mi je lepo, troskovi u gradu bi mi bili veci od troskova puta inace pre godinu dana dobio sam poslovnu ponudu sa mnogo boljim uslovima za rad pa sam odlucio da je prixvatim , preselio sam se u grad , ali eto pre jedno 2 nedelje poceli su da mi obijaju kucu, nista posebno , koliko sam shvatio lopov je uzeo samo ono sto je mogao da ponese , ali ja se plasim da ce da se vrati sa necim vecim , mesto je malo , nema mnogo ljudi , nema ko da brine ,a eto kuca je puna stvari ....Ima par ljudi na koje sumnjam ,a li stvarno ne znam sta da radim , kapiram ako ih prebijem docice pa ce nesto da mi unisti , policija im inace ne moze nista , razmisljao sam i o nekom istreniranom psu ...stvarno ne znam sta bih mogao da uradim , pa eto ako imate neki predlog , savet ili nesto sto je vama pomoglo , mnogo bi mi znacilo