Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Primila bih na poklon stene maltezera, Westi terijera, civave ili nekog drugog patuljastig psa. Papriri su mi nebitni. Pas mi treba iskljucivo kao kucni ljubimac. Unaprad hvala
Na facebook stranicama, naročito Mila-naš heroj, ovih dana stvarno ima dosta malih pasa, beli, krem, dugodlakih, štenadi, ili već malo starijih od godinu dve (koji već vaspitani i znaju da se ponašaju u stanu).. Dakle samo pogledaj, ili se obrati nekome od ljudi koji su aktivni na tim stranicama i ponudiće ti kuce.
Eno ispred vrtića moje ćerke ima mešanka čivave, ima je možda 5-6kg. Samo treba potražiti. Čistokrvnih patuljanera nema na poklon, to je definitivno, iz prostog razloga što su legla mala a ulaganja velika. A ni westi nije patuljasti pas, pa nisam čak sigurna ni da spada u male, tu su negde, oko prelaza iz malih u srednje po prosečnoj kilaži, koliko znam.