Kuc-kuc

mis ili pacov...zgrade su ih pune...krecu se kroz instalacije....verovatno je nesto grizao ili slicno

a to sto kazes mis ili pacov nije nikako,jeste,on ce bas da ti ostavi poruku na stolu...pacov was here

znaci,potpuno logicno objasnjenje,i zasto bas u kuhinji...ti se oni ponajvise motaju

alo odakle u onom gde se cuvaju case neznam kako se zove ali mogu da udju unutra samo kad otvorim da uzmem casu...malo je nemoguce ali moguce da dopire od komsije..moguce je ali vec sam imao misa u uticnici ali ovo kucanje se culo bas jako.

meni je drug iz sela jednog pricao da kad mu je umro deda da su se desavale cudne stvari posle par dana, npr:
upali se nocu masina za secenje drva sama od sebe, ili na tavanu se velika teska drvena greda pomerila sama od sebe i slicno..
To se sigurno sprdao neko od komsija,to se stalno desava :D

Tako se ugovara švaleracija.

Dečko je mlad i neiskusan.

Kad muž zaspi, žena ustane i odkucne odgovor švaleru.

Stara i isprobana tehnika.

Ne kažem da je mama, možda je neka komšinica.

Misterija rešena.:per:

jel si siguran da to nisi slucajno sanjao?????

Bio sam budan i buljio sam u TV!

Ako tvoja keva nije cula,a nema ni tragova da je nekog bilo,verovatno si utripovao,nista strasno. . .

moja keva je citala knjigu ni mene nije cula.

To se sigurno sprdao neko od komsija,to se stalno desava :D

je li a jel onaj sa 50 godina ili onaj sa 40?

Tako se ugovara švaleracija.

Dečko je mlad i neiskusan.

Kad muž zaspi, žena ustane i odkucne odgovor švaleru.

Stara i isprobana tehnika.

Ne kažem da je mama, možda je neka komšinica.

Misterija rešena.:per:

a da ti malo odes odspavas mozda napises nesto pametno

Jes pa da mi komšija kucne o cev........:per:

procitaj sebi ime pa se pogledaj u ogledalo nadam se(odnosno znam)da ces da vidis isto :ok:

Moj odgovor nije bio namenjen tvom slucaju nego slucaju koji je postavio joz27 :)
Za tvoj slucaj jedino logicno objasnjenje su pacovi.
Ako nocas dozivis nesto zanimljivo obavezno otvaraj temu :kpozdrav:

ima mnogo toga...nadam se da cu da stignem da sve napisem...

Ma ne stvarno ljudovi :D jel iko zna ili bar cuo za senke koje te prate i rade sve sto i ti radis samo 5-10 sekundi kasnije.To mi je pricao jedan drug.
Ako iko zna ili cuo o ovome ista cisto bih voleo da znam sta je to on video tj doziveo

Objasnite sta to posecuje kucu nocu kada preko dana nalazite kokosija jaja svuda po kuci,u loncu na kojem je paucina a nigde rupe da je jaje upalo ili proslo,na tavanu kuce iz odzaka,na gredama ili rogovima tavana,na letvi u cardaku letva je sirine 2 cm i jaje stoji tu licno mi je pokazivano i jaje je razbijano izgleda kao zdravo jaje (nije mucak) niti smrdi niti mirise ali nikako ne gori to mi je kod jednog druga u kuci u Hrvatskoj

Mama možda čeka da zaspiš pa da kucne u cev .

Posle , dok ti i tata spavate ..................:think:

A možda i nije mami upućeno , nego komšinici.......:per:

NISU NIKAKVE CEVIIIIIIIIIIIIIIII COVECEEEEE :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:
cebe zguzvano a noge hladne:hahaha:

zguzvacu ja tebe pa cu da te ubacim u friz da se oladis

Ma ne stvarno ljudovi :D jel iko zna ili bar cuo za senke koje te prate i rade sve sto i ti radis samo 5-10 sekundi kasnije.To mi je pricao jedan drug.
Ako iko zna ili cuo o ovome ista cisto bih voleo da znam sta je to on video tj doziveo

obicna senka covece

Objasnite sta to posecuje kucu nocu kada preko dana nalazite kokosija jaja svuda po kuci,u loncu na kojem je paucina a nigde rupe da je jaje upalo ili proslo,na tavanu kuce iz odzaka,na gredama ili rogovima tavana,na letvi u cardaku letva je sirine 2 cm i jaje stoji tu licno mi je pokazivano i jaje je razbijano izgleda kao zdravo jaje (nije mucak) niti smrdi niti mirise ali nikako ne gori to mi je kod jednog druga u kuci u Hrvatskoj

to je leteca kokoska donosi decu kokoskama

ja neznam zasto ne prebacis taj ispravan krevet iz dnevne u tvoju sobu

jel si ti lud jedva smo prebacili krevet taj raspali kad smo ga kupili OGROMAN je mora da se rastavlja a i mora ceo namestaj da se pomera!SVE

Nisam bas siguran da je obicna senka a jos sam manje siguran da je moj drug brzi od svoje senke :D pa nije on petar pan:hahaha:

ja sam brzi od moje senke :lol:

kuc kuc jel rode a sto ti ne pitas ko je......

:dontunderstand:

Back