Nikola1808
Zainteresovan član
- Poruka
- 333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde ko uspe da me ne uvredi dobija pivce na moj racun(moze i dva pivceta ili bilo koje drugo pice)![]()
Da bih ispricao pricu moram vam opisati gde zivim:Zivim u stanu na petom spratu.Desno od ulaznih vrata je WC.Pravo je moja soba(spavaca soba),levo je kuhinja i terasa a desno pa pravo dnevna soba.Ja i moji roditelji spavamo u dnevnoj sobi jer u spavacoj sobi imamo jedan raspali krevet.Ove nedelje sam probao da ne spavam tako sto bih celu noc gledao ,,Discovery" ili bio na netu.Jedne noci dok sam gledao nesto na netu moj tata je spavao a moja mama citala knjigu.Ja sam cuo da iz kuhinje dolazi neko kucanje.Mislio sam da haluciniram od ne spavanja pa sam pitao mamu da li je cula ona je rekla ne i onda se opet culo kucanje.Ustao sam,proverio kuhinju i nikog nije bilo ali posto ja ne cujem bas najbolje moja mama je ustala i proverila moju sobu(spavacu sobu) i WC a ja sam otvorio vrata jer iako je 4 sati ujutro mozda je neka lutalica,ali svetlo u hodniku zgrade je bilo ugaseno.Ne pricajte da sam prolupao ili tako nesto JER SE JASNO CULO KUCANJE!!!!![]()
Rode pa nismo ovde da se vredjamo *** a i da jesmo daleko sam ja rode moj preko velike bareskuplje bi te izasla karta nego pivo
pozdrav
Kad živiš u zgradi imaš utisak da ti je komšija sa sprata iznad u prostoriji gde boraviš.
I ja nekada utripujem ali se uvek ispostavi da je nešto nebitno, ušao neki poveći insekat, pa jurca po kići kao bez glave i lupi o nešto.
e pa castim te onda sa virtuelno pivo
ovo za zivenje u zgradu vazi a ovo da insekt udari pa ja to cujem jos kao da mi je neko lupio u glavu aj ne...
tebe neko baš dobro zeza noćom, vidim ja.
al si pametan covece

Dobro de vise prokini sta je bilo to kuc kuc sta si video kada si ustao ???
Kad živiš u zgradi imaš utisak da ti je komšija sa sprata iznad u prostoriji gde boraviš.
I ja nekada utripujem ali se uvek ispostavi da je nešto nebitno, ušao neki poveći insekat, pa jurca po kići kao bez glave i lupi o nešto.

bravoal si pametan covece
![]()
bilo je sve normalno ali ima tu necega siguran sam
jutros sam isto bio budan do 7 i cuo sam SAPUTANJE!!! I TO NE BILO KAKVO NEGO KAO DA ME NEKO PROKLINJE
culo se kao da dolazi iz WC-a.Jasno sam cuo glas mada moguce da je to moja glava proizvela...
Otvoricu jos jednu temu ali malo pametniju
meni je veca misterija taj krevet
To je sigurno komsija stan do tebe trazio tariguza,a nije smeo da se dernja pa ti saputao kjoz jupu u zidu![]()

necega !!! nece- ga ??? koga to nece ???![]()
a zbog cega jeli?
1.Saputanje se culo kao da dolazi iz stana ne iz hodnika zgrade
2.koju Jupu bre?
неЧега
a zbog cega jeli?
1.Saputanje se culo kao da dolazi iz stana ne iz hodnika zgrade
2.koju Jupu bre?
неЧега
Ma tu jupu u prekidacu gde se mis uvukao![]()
to te sigurno komso zeza,a i mislim da te spijunira kroz tu istu jupu![]()

Ma ne bre salu na stranu sta si tacno cuo ili video da li si uspeo ista da razaznas od tog saputanja

ima li šta bate, čuje li se bar kuckanje? evo ponoć već je prošla.![]()

sve se cuje od 4 do 7 sati ujujtru
mogu da snimim diktafonom ukljucicu ga u 4 ujutru do 7 pa kad se nesto cuje ja to sve prebacim i postavim...![]()
Sigurno se nakundaci pa baljezga onako sam sa sobom,te ga malo sljiva ili loza baca po stanu i tako jadan padne uz tvoj zid i verovatno trazi pomoc, pa te doziva dok se ne otrezni ili zaspe taman oko sedmice kada ga vise ne cujes,i tako se svako vece ponavlja,a on jadan i cemeran se nada da ga cujes i priteknes mu u pomoc... A tiii ? gurno guzu do zida prekrio se cebencetom preko glavurde,noge gurno pod jastuk i cvokoces dok se sav ne uneredis do zavrat
a komso bavulja po stanu i laprda ko otvoren prozor,a uz to i jos malo prekardasio sa lozom,a svako pice trazi pljugu pa dok jadan istera cigar iz kutije te mu fajercag ispadne iz bangavi ruku i on njega vitla celu noc po stanu dok ne upali cigar,a ti to sigurno i cujes kuc kuc verovatno komso ima zip-ov kremenik