Krvna grupa - javite se

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A+

Ako imate krvnu grupu A, vi posedujete fantastične osobine :cool:
Ozbiljni ste, kreativni, pametni, rezervisani,
strpljivi :rotf::rotf::rotf:i odgovorni.
Ponekad ste malo tvrdoglavi i retko dopuštate da se "stvari lome preko vaših leđa".
Vrlo teško iskazujete osećanja i bojite se da im se prepustite. Nedostaje vam odvažnosti.
Romantična ste duša.:rumenka:
Ljudi vas doživljavaju kao intenzivnu osobu.
Povlastica osoba sa krvnom grupom A – manje su privlačni komarcima, :eek::eek::eek:prema studiji koju je proveo Institut za tehnologiju kontrole štetočina.
PageBreak -LAŽU!!!!
😶

Jesu, kako ne kapiras?
edit:
glavna fora je da to narusava teoriju evolucije, da smo nastali od majmuna. Otkrice rh- ljudi je za evolucioniste bio velliki sok...
Nije baš tako prosto ko pasulj...

Consistent with earlier reports, serologic results showed that gorilla and chimpanzee erythrocytes had epitopes recognized by human Rh D and c antisera, and gibbon erythrocytes were recognized by the c antisera. Surprisingly, some Old and New World monkeys also expressed a Rh c epitope on their erythrocytes.

Nije baš tako prosto ko pasulj...

Consistent with earlier reports, serologic results showed that gorilla and chimpanzee erythrocytes had epitopes recognized by human Rh D and c antisera, and gibbon erythrocytes were recognized by the c antisera. Surprisingly, some Old and New World monkeys also expressed a Rh c epitope on their erythrocytes.
Ma batali, necu o tome, nego o temi:
Both the Rh-negative men and women reported higher sexual activity than their Rh-positive peers.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7371180/

Aj ne zezaj. Zena sa pozitivnim muskarcem, ukoliko beba poprimi rh+, stvara antitela i ubija dete, jer su genetski nekompatibilni...
The D antigen is a dominant trait. If both of a child's parents are Rh negative, the child will definitely be Rh negative. Otherwise the child may be Rh positive or Rh negative, depending on the parents' specific genotypes.

The D antigen is a dominant trait. If both of a child's parents are Rh negative, the child will definitely be Rh negative. Otherwise the child may be Rh positive or Rh negative, depending on the parents' specific genotypes.
Ne znas nista o tome, i sad guglas, a ja pisao program za negativne trudnice sa antitelima iz cije krvi se pravi rogam, lek
da pozitivno dete prezivi tudnocu ...

Kažu na portalu da najbolji ljubavnici imaju nultu krvnu grupu.
https://www.krstarica.com/zivot/ziv...iti-izdrzljivi-senzualni-da-ih-samo-pozelite/
"Od krvne grupe zavisi kakva je potencija kod muškaraca, a naučnici su otkrili koju krvnu grupu imaju najbolji ljubavnici."

Pa, da vidim, javite se da znamo koji ste :). Mastoviti-izdrzljivi-senzualni-da-ih-samo-pozelite ...

Puj, prva :D
opa djurdjo!

zato ja mogu trri puta u roku 20 minuta!
zaredom iz topa. i dan danas.

nisam znao sta je tome razlog , kad ono moja nulta grupa!

tenkju paula sad znam cemu mogu da zahvalim na tome :lol:

ja sam do sad bio ubejden da je to zato sto je u pitanju lepota te zene inspiracija koja se u meni desava pa mogu opletem 3 puta za 20 minuta

dok sa onom manje lepom ili nekom koja mi je odbojna po necemu (moze i njen karakter biti odbojnost) je meni pilanje drva, i to sam prestao ciniti... ne ***** reda radi

Poslednja izmena:

Back