Ostri, ja sam tamo htela - ne htela po zadatku
Evo gde me mozete naci na trci
http://www.gonzaracing.com
Pa, vidimo se na Beranovcu!
Evo gde me mozete naci na trci
http://www.gonzaracing.com
Pa, vidimo se na Beranovcu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mogla bi Buba da se istakne izveštajem.Strajder:na drugo Kraljevo nisam mogao da odem zbog obaveza, pa bi mogao neko ko je bio prisutan da obavesti auditorijum o desavanjima na stazi...pozdrav![]()

Eh, mladi izveštači. Gde je tu hobi klasa, pa događanja u 1400 N ( Terzić- Ćopić...)? :wink:Ostri:buba,buba,nemoj da se pezoisti naljute na tebe
1. bakrac
2.susi
3.milos komnenovic
+ katasrtoooooofalna organizacija
Očekujemo takav i sa treće trke, ali malo brže. Pozdrav.
Imaš li neko ozbiljnije pitanje?.:Buba:.:Eh, vidim da zapostavljate domaci auto sport... to nije lepo
Sprema li se neko za trke u Kraljevu ovog vikenda?
Siguran sam da je i Strajder već u niskom startu.
Hajde da probam par klasa:.:Buba:.:Ozbiljnije pitanje? Naravno!
Da cujem prognozu za poslednju trku u sezoni?![]()

Gotovo uvek u krivini kod boksa. Vidim lepo dolazak sa brda, najbržu krivinu i odlazak na ciljni pravac. Vrlo retko kod mostića..:Buba:.:Jos ozbiljnije pitanje:
Gde ko gleda trku na Beranovcu?![]()
Espanol:Gotovo uvek u krivini kod boksa. Vidim lepo dolazak sa brda, najbržu krivinu i odlazak na ciljni pravac. Vrlo retko kod mostića..:Buba:.:Jos ozbiljnije pitanje:

Još bolja varijanta je da se uspentraš na onaj razvaljeni kiosk, još ako imaš aparat sa teleobjektivom, ajaoooooo... :wink:.:Buba:.:Espanol:Gotovo uvek u krivini kod boksa. Vidim lepo dolazak sa brda, najbržu krivinu i odlazak na ciljni pravac. Vrlo retko kod mostića..:Buba:.:Jos ozbiljnije pitanje:
Jeste, tu je nekako najzgodnije, popnes se na one gume i sve vidis kao iz aviona
A na mosticu je nekako.... strashno gledati :shock:
Između onih gumetina i samog boksa ima jedna plehana razvaljotka koja je nekad bila neki kiosk (ili sl). :wink:.:Buba:.:??
Koji kiosk?

Ne boj se za silazak. Uvek se nađe neki baja da pomogne. :wink:.:Buba:.:Ja to nisam ni primetila, bas cu da obratim paznju.
Mada mislim da bi se nekako i popela, ali sto se silazenja tice... haha, mogu samo da zamislim![]()

izvestaj za mali N je ok, a sta je bilo u ostalim klasama?....:Buba:.:Postavila sam vesti i slike sa trke na
www.gonzaracing.com
pa mozete pogledati tamo da ne pisem opet![]()
red trku velika napetost jer za titulu konkurisu vise vozaca.trku vode tosic i borkovic a zeka je trecem mestu.prvi dvojica se izdvajaju zeka pada na 9.mesto posle okretanja.posle par krugova iz pozadine na prvo mesto izbija vidara koji ide kao raketa.momak je stvarno terao za sve pare i zasluzeno pobedio.borkovic nije napado tosketa i ako je imao prilike i toske je odbranio titulu sampiona
pet borba za tirulu.zarko,sima,cuja u par bodova.zarko ubedljivo pobedio a cuja bio jako slab.zare sampion!