Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, izgledaju mnogo dobro. Nadam se da je i Slavka medju mocnijim ribama u gradu

uh lozim se na brkate ribe !ne, debela + brkata![]()
Jese, ona je bas dobra osoba. Svijet je mali i ima vremena da se upoznamo.Evo, i za mog nevernog kompanjera Zoroa, Slavka je jedna od prijateljica sa foruma kojoj "dugujem" upoznavanje, obecao sam joj to i glupo bi bilo da se ne upoznamo...
Slavka je pravi drugar, draga osoba, a verovatno je i prava lepotica...video si njenu sliku...nadam se da cemo se kad tad sresti...a ona bi sigurno zelela i tebe Cizmice da upozna...![]()
Dobro, ja nisam veliki probirac.e ***, ja sam homo sapiens![]()

ma ja ne volim ni mrsavice ni predebele,najbolje su one ''Red krtine,red slanine'' i tako u krug,doduse bolje je da malo ljulja,kakva je to zena kad mozes po rebrima da joj prebiras ko po klavirskim dirkama,nek izvinu mrsavice ali ja glasam za malkice punije.
gice volish?...i ja ih volim...shto u krevetu,shto u tanjiru

a onda shvatis koliko je to nebitno u tome da li ce te neko voleti ili ne
znam debele gabore presrecne i ispunjene, u divnim vezama
i prelepe zene a isfrustrirane jer su emotivno neispunjene
Možda je bilo, al nema veze...
Vaši cenjeni afiniteti na gorenavedenu temu, moliću lepo...

Anorekticne? Pa kada rasiri noge, k'o da ye8em pauka, a ne zensko...
:???: fuuuuuuuuuuuuuuuuujBLJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
:???: fuuuuuuuuuuuuuuuuuj
bitno je da si zadovoljan nebitno koliko toga kolicinski biloto je zato sto debele shvataju da su debele i da je to ruzno i nece ih mnogi voleti pa se zadovoljavaju malim "stvarima".....
dok ove zgodnije koriste mnoge preparate da bi izgledale lepse i zele da im se to vrati ljubavlju, i kada dobiju odredjenu kolicinu ljubavi zele jos vise i sve tako pa su zato nezadovoljne
ako si proklet to ti je ko s parama..nikad ih dosta nece biti
Anorekticne? Pa kada rasiri noge, k'o da ye8em pauka, a ne zensko...