ja kad radimo slikanje napolju navijam da mi dodju nenasminkane
jer prirodno svetlo i cigla puder koji ce guske da stave = horor za obradu
lakse je da dodje nenasminkana kakav god ten da ima i podocnjake...pa ti lepo to brze sredis nego kad moras da sidas one krimi boje koje se jave od losih pudera
za studisko svetlo boze pomozi i kad dodje sama nasminkana, jer je ono belo pa kad se pomesa sa cigla puderima ispadne nekako ok boja, i ujednaceno je, kontrolises situaciju... ostaje ti blag sjaj da skidas...nije smak sveta
ovo sto sam okacila nije sa ovog posla sad, nisu studiska svetla i sve fensi...ovo je ja i kolega jedan blic sa kisobranom u jednom kafeu, sreca belih zidova...pre par god...dakle nista senzacionalno, sto se i vidi
ovo je neka nasa takmicarka za mis, tada bila...kad sam je videla da je dosla sa cigla bojom puderom znala sam da ce bitit horor
kako god okrenes vucko ne gine ti zajebancija sa ps
sad kad radim u profi studiju sa sjajnom opremom i profi smnkerima nema toliko zajebancije, ti vec dobijes dobru sliku, mozda jedan filter u ps ako ima problematicnu kozu i to je to...
al to ne mogu da kacim...
nije ni bitno, sto ti kazes ne bi imali tu o cemu da caskamo...to ti je kad listas casopise gledas to svaki dan...nista tu nema zanimljivo
ovoj slici sto sam okacila treba frequency separation odraditi, pa liquify, pa uklanjanje podocnjaka alatkama, pa portraiture filter...znas li ti koji je to sex sto bi moj sef reko kad oce da opise da imas tesku zajebanciju sa obradom

nisam pludela da to radim za ovo