upsss09
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
mog prijatelja "bez pitanja" baka po tati krstila u pravoslavnoj a baka po mami u katoličkoj crkvi i on mukica umesto da postane 100% hrišćanin ispade najveći meni znani ateista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znachi, chista demagogija....Ono, ja cu prvi protestovati onog momenta kada uvedu veronauku kao obavezan predmet. Ni to ochigledno nije nasilno, chim se radi u shkoli.
O boze... Uskoro cemo svakom popu da cmoknemo ruku na ulici.
Ja upravo o tome Hellen i pricham. Uopshte, ali uopshte chovek ne mora da poshtuje sve gluposti koje se namecu u crkvenom uchenju (ne bih da preudiciram, ali ih je bar 50%) da bi bio dobar Hrishcanin. Misliti svojom glavom nije nishta loshe. I moze i da shteti, nije istina da ne moze. Po meni je kretenski da krshten chovek ne yebe ni 5% onoga zbog chega je i krshten.
I potpuno je pogreshna sama konstatacija da se duhovno zdravlje ogleda u tome da li je neko krshten i da li veruje u boga. To je moja baba mogla da kaze, ali od mladih ljudi se tolika zatucanost ne ochekuje.
Једино бих волела да чујем какве лоше последице по крштеног има чин крштења???
Pečat dara Duha Svetoga nije žig već štit...
....Naravno treba napomenuti da je krštenje trokratno pogruženje i da je prskanje i oblivanje samo latinski pokušaj krštenja...tu nadam se nema spora....

Nas junior treba uskoro da se krsti, pa mi treba da damo "od srca". Ako nije previse nekulturno, koliko je to bilo u vasem slucaju u dinarima (evrima).
Sa koliko ste krstili vase dete, kako je bilo?
А како сте крстили дете ако ти ниси крштена?