gost 182607
Veoma poznat
- Poruka
- 10.984
Ma ja nekako mislim da ce najvece bahanalije da budu u srednjem reduOni su najsumnjiviji,nit' tamo,nit' ovamo
![]()
Ma..oni su izgleda BI...mogu i sa jednima i sa drugima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja nekako mislim da ce najvece bahanalije da budu u srednjem reduOni su najsumnjiviji,nit' tamo,nit' ovamo
![]()
koji je stol na "desnoj" strani![]()

Ok,su mi i prvi i treci,ali idem u sredinu,da budem blizu da razvadjam ako zatreba.![]()

nego meni interesantno nesto... covek iz prvog stola pokusava da pobegne od samog sebe... bira srednji sto......
ne moze breeee

šta reko ti ToMpson za levi stol ni u snu da sjedneš, he?
tako je bar taj ToopsOn reko da ni na raskršću ne skreće levo a kamoli na biračkom mjestu![]()
Ma..oni su izgleda BI...mogu i sa jednima i sa drugima..![]()

nije uredu reklamirat pjevaća kojem je osim u dijelu domovine, manjem dijelu jedne susjedne dozvoljeno pjevuckanje

šta reko ti ToMpson za levi stol ni u snu da sjedneš, he?
tako je bar taj ToopsOn reko da ni na raskršću ne skreće levo a kamoli na biračkom mjestu![]()

E pa ne može to tako!
Ti si jasno reko da si desničar!
Kud ćeš na sredinu?
![]()
Batice,ja sam na dan voznje autom od ponudjene desnice.Kad bi rekao kolko sam desno banovali bi me na dvesta godina
do WC-a![]()

pa ne vidim nešto da si se opredjelila. da nisi i ti jedna od onih paradnih šta bi bile u sredini, između livog i desnog stola???![]()

HA
Pa kako bre onda doje bilo gde,na raskrsnici kada treba da skrece levo,on skrece desno za 270 stepeni ?![]()
![]()
ne bih ti znao reči ma to se slihtam, da ne dobijem neku flasu u glavu,
opaki su oni, nikad sa njima nisi nacisto. ..nista im ne treba verovati.![]()

Za mene separe, neću da se mešam sa kojekakvima![]()

Šta su ti Srbi - kad je ždranje i lokanje svi su tu...
Svadba može, sarana može, al' ovako, da ti unesem orman bole me ledja, da te krstim nisi mi najbolji ortak, da ... ne mogu... ako hoćeš... sad imam neku frku...
Jedva čekam taj treći astal da utvrdimo koliko je klonova prisutno u anketi.
Kad bi se članarina naplaćivala po 200 din da vidiš što bi se pojedini pretplatili na 5 nickova...
pa ne znam sta je Ademu znacilo, ja to po svom nahodjenju tako zakljucila..
a mozemo i ove iz treceg reda da ćuškamo i nerviramo, ovi iz prvog ne mogu,
zato sam i izabrala sredinu![]()

pa baš nešto gledam de ću manje batina da pokupim![]()
Ma zasto da se lazemo,kada ce svi ustvari da posedaju za sto gde su bolje ribe![]()
![]()
![]()

ali smes li da garantujes za sve

ja hocu sigurno...ali smes li da garantujes za sve
![]()
Ђидо на дернек и небој се ништа,они полуусташоиди неће смети ни да те погледају мрко,мораћ да ти се обраћају са друже Киоpa baš nešto gledam de ću manje batina da pokupim![]()
nešto mi sumnjiv taj nenadani izljev dobrote prema meni?
da neću možda morat na glavi imat kokardu
da bi bio bezbedan 
ja hocu sigurno...ali smes li da garantujes za sve
![]()
: da neću možda morat na glavi imat kokarduda bi bio bezbedan

Ima li dobrih riba na forumu?Ja ne vidoh nijednu!

Batice,ja sam na dan voznje autom od ponudjene desnice.Kad bi rekao kolko sam desno banovali bi me na dvesta godina
Tako da moram da budem shtrumf i da razvadjam.![]()

a ti ćeŠ da me braniš .... nego kaži uslovenešto mi sumnjiv taj nenadani izljev dobrote prema meni?
da neću možda morat na glavi imat kokardu
da bi bio bezbedan

Ima li dobrih riba na forumu?Ja ne vidoh nijednu!