- Poruka
- 915
ma jok i on zna da je KosovoSrbije
![]()
moram da pogledam sta je u pitanju...pisao neki post na nekoj temi i...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Ko te terao da zračiš s'vrata? Ajde, lepo reci, ko te terao?
Niko, sam si kriv.
Ajde, toči piće da se izvadiš![]()
obicno kada kazem nas, ako nisam mislio izricito na albance, a tose vidi na osnovu posta, onda obicno govorim o narodima balkana, sve je to isto... kako se ono kaze, uzmes jednog, lupis o drugog...ili nesto slicno, zaboravio sam
sta ko me terao? o cemu ti to?
men' d'izvines samo tera u wc. ako si za to interesant, molim te da mi se ne obracas vise, gadljiv sam na takve tipove
Kakve ti asocijacije imaš, bemti Frojda i podvesno
Ništa, nema veze, što odmah ne kažeš da si operisan od humora![]()
Мени '' Политика'' није баш блиска, а и тешко улазим у одређене и ограђене таборе, па бих највише волела да седим за шанком, а са моје леве стране да буде Демијан... како то питате зашто Демијан... па, са њим имам пар недовршених разговора, а можда и договора... а, и леворука сам... само ми обећајте да нећете да вирите шта ми то радимо, а за узврат, сва три стола имају пиће од Астродите... кад је бал, нек је педербал!
![]()
sta ko me terao? o cemu ti to?
men' d'izvines samo tera u wc. ako si za to interesant, molim te da mi se ne obracas vise, gadljiv sam na takve tipove
Kakve ti asocijacije imaš, bemti Frojda i podvesno
Ništa, nema veze, što odmah ne kažeš da si operisan od humora![]()
medved_bgје колезиница ...
![]()
Адеме, конфузан си ...
Ма да зовнемо ипак хитну ????
Не личиш ми на себе,
да није оно "1" ???
yebote, skupili se bolidi i syebali dobru temu za zezanje.......aj laku noc, dok konzab ne izbrise brze bolje i ovaj post..........![]()
aha.......samo sto mi to okrecemo otprilike jednom mesecno u real life, a vi mozete samo virtuelno......lizite ekran.......![]()
Nema ni Crnogoraca, ni Karlosa iz Makedonije.
Da im se nije štogod desilo?
Mora da su to ovi iz 3. stola učinili da ih spriječe da dođu, kako ne bi ojačali 1. stol!![]()
Izvolte, nešto ste hteli reći, al' vam se zamantalo od alkohola?
Адеме, а је л' се сећаш како те је Астродита назвала Зулфикар, и питала те да ли си обрезан, а ти се ниси љутио, већ ми вратио - Дита, а ја се мало једила због тога...ма, тема ти је врх, одавно нисам била овако инспирисана.
![]()
Čini mi se da je alkohol počeo ozbiljno da djeluje na ovoj žurci!![]()
pa, nista on nije reko, covek je napisao i jos stoji na interLetu, sve je on record.
moj savet ti je da koristis scroll bar ako hoces da se podsetis sta je neko napisao pre.
5 dolara za tip da das odma (zezam se u fazonu topika, znam da si svorc)
Ja sam hteo za srednji sto da mogu treci da pikam cepovima od piuva,ali mi drustvo nije inspirativno pa moram da se guram za prvim.Tesi ,me da je u trecem ko u redu za mleko....
pa, nista on nije reko, covek je napisao i jos stoji na interLetu, sve je on record.
moj savet ti je da koristis scroll bar ako hoces da se podsetis sta je neko napisao pre.
5 dolara za tip da das odma (zezam se u fazonu topika, znam da si svorc)