Kršomi Viber problem sa brojevima telefona i imenima

Dakle kada putujem u inostranstvo tj kada sam u inostranstvu veliki deo kontakta u viberu postaju telefonski broj. Kada se vratim u zemlju opet postaju imena. Nisam uspeo da ispravim ovaj glupi bag vajbera ili glupog kineskog telefona.
Tko zna što ti radiš petljaš pa stisneš da sinkroniziraš kontakte ili mjenjaš SIM kartice pa mobitel povuče podatke sa kartice. :mrgreen:
1000008153.jpg

Ma ja sam kupio za keš skinut sa a1 mreže ali to je tako smišljeno da te zajebbava sve živo od jutra do sutra a da im ne možeš ništa za svo vreme od tri godine garancije. Posle sam dobio od žene redmi 12 8/256 na poklon koji sam prodao jer mi ne treba zajebancija ponovo sa kršomijem. Valjda uzmem neki samsung ovaj put. Nikada više kinesko vnagho.

možda je problem u tome što je skidan sa mreže-eno realmi telefone hvale da im rade dobro po nekoliko godine a kineska marka....

Ma ja sam kupio za keš skinut sa a1 mreže ali to je tako smišljeno da te zajebbava sve živo od jutra do sutra a da im ne možeš ništa za svo vreme od tri godine garancije. Posle sam dobio od žene redmi 12 8/256 na poklon koji sam prodao jer mi ne treba zajebancija ponovo sa kršomijem. Valjda uzmem neki samsung ovaj put. Nikada više kinesko vnagho.
kako lazes
niko normalan ne bi nov telefon prodao za manje para nekom drugom a narocito ne poklon.

kad smo kod pametnih telefona zamislite u bliskoj budućnosti bude ovako: apple prodaje iphone samo aparat bez ios-a i onda mora se dodatno platiti za ios ( normalno jel bez njega sam aparat ne može raditi ) e onda mobilni se može koristiti samo za najosnovnije funkcije koje su imali ranije ''glupi'' telefoni a ko želi aplikacije mora dodatno plaćati mesečno pretplatu da bi koristio telefon u full-u....fora bude neki ovakav sličan scenario :confused::mrgreen: i onda bi imali oni koji bi koristili iphone i dalje :eek:

Back