Kršomi Viber problem sa brojevima telefona i imenima

tvoja sestra ima normalan telefon
on im pregazen star 100 godina sa zastarelim OS-om koji se vise i ne koristi i nema apdejte i zato mu se te stvari desavaju ali on to ne kapira.
Ja sam do skoro koristio Viber na desktopu bez ikakvog update i bukvalno je perfektno radio, sada sam presao na noviji sistem pa zbog toga ne koristim tu verziju ali ona je bolja bila od novije jer mi je automatski pamtila brojeve koje god da unesem dok ovaj ne, jedino sto mogu da blokiram nekog :hahaha:

tvoja sestra ima normalan telefon
on im pregazen star 100 godina sa zastarelim OS-om koji se vise i ne koristi i nema apdejte i zato mu se te stvari desavaju ali on to ne kapira.
Miui 13 je izašao pre godinu ipo dana, znači da je rok trajanja kineskog ksiaomija godinu dana? Pa to onda ne treba kupovati i treba zakonom zabraniti jer nije u skladu sa potrošačkim zakonom tj prodavati uređaj koji ne može da se koristi za šta je predviđen.

Netačno, miui 13 je izašao pre godinu ipo dana i telefon je opet radio par meseci kako treba i opet se raspao.
zasto toliko volis da lagis? :mrgreen:
msilim ja kapiram da ti 90% bezveze pricas ali bar nemoj tako pricati oko proverljivih stvari

VersionAndroid versionDate of release
MIUI 129 – 1127 April 2020
MIUI 12.510 – 1228 December 2020
MIUI 1311 – 1328 December 2021
MIUI 1412 – 1411 December 2022

zasto toliko volis da lagis? :mrgreen:
msilim ja kapiram da ti 90% bezveze pricas ali bar nemoj tako pricati oko proverljivih stvari

VersionAndroid versionDate of release
MIUI 129 – 1127 April 2020
MIUI 12.510 – 1228 December 2020
MIUI 1311 – 1328 December 2021
MIUI 1412 – 1411 December 2022
Netačno za moj telefon je pre godinu ipo izašao miui 13 kada su i krenuli svi problemi!

ma xiaomi ima solidne proizvode nego mario kuka bez razloga.
neka uzme noviji model za 1 dinar preko operatera i imace dobar telefon za razliku od vintage telefona koji ima sad.
To si govorio i kada sam kupio potpuno nov telefon u a1 vip a to znači da se u srbiji prodaju skarabudženi telefoni sa lažnim hardverom u sebi. Dakle prevara kako god okreneš bilo kakva kupovina u srbiji jer nema nikakve kontrole.

Telefoni za afričko i srpsko tržište.

To si govorio i kada sam kupio potpuno nov telefon u a1 vip a to znači da se u srbiji prodaju skarabudženi telefoni sa lažnim hardverom u sebi. Dakle prevara kako god okreneš bilo kakva kupovina u srbiji jer nema nikakve kontrole.

Telefoni za afričko i srpsko tržište.
opet loopas kao malopre za godinu izlaska miui-a , kao i kad si svojevremeno rekao da je victorinox kinesko sra.nje :rotf:
ja vec sigurno15 godina ako ne i vise uzimam od operatera A1 telefon i super mi rade... nikad problem imao nisam.

Back