- Poruka
- 122.327
pa tvoj model, uzeo si najlosiji.To ste mi pričali i pre 3 godine kada sam ga kupio, dakle ksiaomi telefoni su bačen novac?
ja imam xiaomi pad 6 sluzbeni tablet i fantastican je
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa tvoj model, uzeo si najlosiji.To ste mi pričali i pre 3 godine kada sam ga kupio, dakle ksiaomi telefoni su bačen novac?
Три године имаш Кршаоми и не мењаш га?To ste mi pričali i pre 3 godine kada sam ga kupio, dakle ksiaomi telefoni su bačen novac?
to je upravo mesto gde samsung u stvari dominirai naravno proizvodjaceva nadogradnja stok (fabrickog Google) Androida. Te nema neke razlike, sve je to negde tu u istoj cenovnoj klasi.
Ja sam presao na Google, nekad sam imao Nexus verzije ( 6 Pro koji je za njih proizvodio Huawei) a danas imam Pixel 6 Pro na kom imam developer verziju stock Androida 15. Gogle obecava minimum 6 godina podrske za svaki svoj model pa tako bi ovaj moj model Pixela trebao da ima u 2027-oj novi Android 17. No, mislim da ga menjam za nesto drigo ove godine za Black Friday rasprodaju, samo jos ne znam za sta - na severnoamerickom trzistu si ogranicen ili na Apple ili od Androida na Samusung ili Google (ima i Motorole i nekog drugog krsha ali nista u premum klasi). Android je Googleov proizvod pa je logicno da Pixeli imaju najbolji stock operativni sitem, zar ne?to je upravo mesto gde samsung u stvari dominira
imaju najbolji softver.
Bosanac penzioner nemoj da vređaš!ti marijana nasa djevojcice imas.
A ti onda uzmi fiksni telefon pa nek te zove ko stigne ...Za neko drugo kinesko đubre? Neka hvala.
Ko normalan koristi viber.
Nekad su Sremci odlazili za Bosnu (da ratuju) a danas su Bosani dosli u Srem a Hercegovci (tvoj cale) i Dalmoshi nagrnuli u BGD. A znas da jedva ceklam penziju, legnem ispod oraha uz fruskogorski potok, brckam tabane tamo i za.y.bav.am tebe na forumu dok "uzivas" na tezgi na Kalenic gumnu, ehhh, kad ce to.Bosanac penzioner nemoj da vređaš!
Nije do serije Xiaomija, vec do glave marijane devojcice, nema nista u njoj.Šaomi Redmi 10, Android 13, miui 14.0.7, radi lepo, dve godine star. Ili si ti potrefio neku lošu seriju ili je do tebe.
Новији телефони исто имају своје зачкољице. Тамни вилајет.Ja sam do skoro koristio Viber na desktopu bez ikakvog update i bukvalno je perfektno radio, sada sam presao na noviji sistem pa zbog toga ne koristim tu verziju ali ona je bolja bila od novije jer mi je automatski pamtila brojeve koje god da unesem dok ovaj ne, jedino sto mogu da blokiram nekog
onda znas neke zastarele ljudeSvi u srbiji koriste samo viber, neće ni da čuju za vacap
Moji roditelji do pre 10-15 godina nisu znali ne da koriste racunar, nego ni mobilne telefone u smislu da nisu umeli da plate parkiranje sms-om. Ja sam radi komunikacije sa njima iz inostranstva morao da kupujem vreme za pozive na fiksne telefone na skajpu sve dok se moj brat nije zainatio i za nedlju-dve ih naucio kako se koriste mobilni telefoni i skajp a da ne mora on da im asistira. Onda je oceva mladja sestra koja zivi u Austriji pocela da koristi Viber radi komunikacije sa njenom decom pa su moji roditelji rekli sinu (mom bratu) "ima nesto preko cega svi razgovaraju, to ima Marija, ona tako razgovara sa svojom kcerkom i mnogo je dobro, a ne moze da zove nas jer ti ne znas to da nam napravis". I onda je uvredjeni sin instalisao Viber nasim roditeljima i krenuo sa obukom te sam morao i ja da instalisem Viber zbog njih... danas moji roditelji i njihove drugare koji zive na 500m od njih zovu preko Vibera. SMS placanje parkinga nikada nisu naucili, niti ce - mom ocu su zbog zdravstvenog stanja zauvek oduzeli vozacku dozvolu.onda znas neke zastarele ljude
Koristili ga i u Libanu.A ti onda uzmi fiksni telefon pa nek te zove ko stigne ...
ja ga koristim već godinama ali koristim i WhatsApp
Можда има фиксни телефон са андроидом, то би Марију добро дошло.A ti onda uzmi fiksni telefon pa nek te zove ko stigne ...