Imam problem prilikom verifikovanja naloga na YouTube. Kada god unesem broj telefona na sajtu youtube.com/verify iako unesem tacan broj telefona uvek dobijem poruku Појавио се проблем при слању верификационог кода на +381645069396. Унесите други број телефона. Pitao sam veštačku inteligenciju i dala mi je ove savete.
Razumem tvoju situaciju. Ovaj problem se može javiti iz nekoliko razloga, ali evo nekoliko mogućih rešenja:
1. Proveri broj telefona
Attach. Ja sam od tih saveta pokušao nekoliko koraka , tipa - instalirao sam Authenticator aplikaciju - pokušavao s kodovima i dalje ništa. U čemu je problem?
Razumem tvoju situaciju. Ovaj problem se može javiti iz nekoliko razloga, ali evo nekoliko mogućih rešenja:
1. Proveri broj telefona
- Osiguraj se da je broj telefona tačno unesen, uključujući međunarodni pozivni broj (+381 za Srbiju). Često greške u unosu (prostor, zarez ili razmak) mogu izazvati probleme.
- Ponekad YouTube može imati ograničenja u vezi sa određenim brojevima telefona. Možda je tvoj broj već u njihovoj bazi ili postoji neki tehnički problem sa tim brojem. Ako imaš drugi broj telefona, pokušaj da ga koristiš za verifikaciju.
- Ako koristiš VPN ili proxy, pokušaj da se povežeš bez njih. YouTube može prepoznati nepravilnosti u vezi sa IP adresom ili lokacijom.
- Ponekad, serveri YouTube-a mogu biti preopterećeni ili mogu imati povremene tehničke probleme. Pokušaj ponovo za nekoliko sati.
- Ako se SMS poruke ne isporučuju, možda postoji problem sa tvojim mobilnim operaterom ili mrežom. Kontaktiraj svog mobilnog operatera da proveriš da li postoji neki problem u vezi sa SMS porukama ili blokiranim brojevima.
- Umesto da koristiš SMS, možeš probati verifikaciju putem aplikacije kao što je Google Authenticator ili preko Google-ovih opcija za dvostruku autentifikaciju.
- Ako ništa od gore navedenog ne pomogne, možeš pokušati da kontaktiraš YouTube podršku i objasniš im situaciju. Mogu ti pomoći da rešiš problem ili da pružeš dodatne informacije koje mogu biti korisne.
- Ako i dalje imaš problema sa SMS verifikacijom, YouTube omogućava i opciju verifikacije putem email-a ili poziva. Ako je dostupno, možeš isprobati ovu metodu.
Attach. Ja sam od tih saveta pokušao nekoliko koraka , tipa - instalirao sam Authenticator aplikaciju - pokušavao s kodovima i dalje ništa. U čemu je problem?