Skafander
Domaćin
- Poruka
- 4.806
Tartar ili tatar?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tartar ili tatar?
Znaci ipak smo mesozderi.Ljudski probavni trakt govori suprotno tj ono što skafander piše. Dakle max 20% mesa po obroku.
Trtarski biftek
To šta upadne usput u neku zamku ali jako retko. Pretežno biljke.Znaci ipak smo mesozderi.
20% je prilicno mnogo![]()
Pa jestivo je ali nismo mesožderi. Nije plastika pa da ne možeš da je svariš.Znaci ipak smo mesozderi.
20% je prilicno mnogo![]()
To su ribizle.
Jer su od ribe. HahahaTo su ribizle.![]()
Od ribe zle.Jer su od ribe. Hahaha
Krofvama, a ne nama.A o krofnama ništa
i kučetina je ukusnaPa jestivo je ali nismo mesožderi. Nije plastika pa da ne možeš da je svariš.
Oni su čiste duše i anđeli. Povuci reč.
ja pričam o hraniOni su čiste duše i anđeli. Povuci reč.
Pre bi jeo ljude.
A po krofni - 2 pistaća...Јел знаш маре да је су пистаћи много скупи све зависи од маркета до маркета
https://www.kaspis.rs/pistaci-peceni-slani/
https://www.mojapijaca.rs/proizvod/pistaci/
Итд...
И онда је таква цена крофне
Ali ne jedem govna.Oni su čiste duše i anđeli. Povuci reč.
Pre bi jeo ljude.
stalno cepidlačišA po krofni - 2 pistaća...
ja pričam o hrani
imao sam ja akvarijum ali dam opet jeo sardinu, skušu, oslića...
Nisu govna u crevima. HahahaA maknu se creva, sve se to lepo obradi...
vidi, možeš da probaš i u Beogradu
odeš u kineski restoran, oni će se naravno prave francuske sobarice...
Samo princesA o krofnama ništa
Ako bi u toj krofni našli krem u kome ima bar jedan pistaći to bi već bilo nešto.To se diže hajp oko pistaća i Dubai čokolade, sve varijacije na temu su 3-5 puta skuplje nego regularan proizvod bez pistaća
Ako bi u toj krofni našli krem u kome ima bar jedan pistaći to bi već bilo nešto.
Priča o sirotinji i skupim krafnama se ne bi desila da su zarade adekvatne i da mesečna naknada za rad raste shodno troškovima životaŠto bi rekao moj kum, "ništa nije skupo, nego smo mi sirotinja