king kong
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
izem ti romantiku bez burekaVolim, samo mi ne ide uz romantiku burek, krofne i tako to.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izem ti romantiku bez burekaVolim, samo mi ne ide uz romantiku burek, krofne i tako to.![]()
pravda za burekVolim, samo mi ne ide uz romantiku burek, krofne i tako to.![]()
Ma, jasno bre.Ako u 70% svih tih Dubai s*@nja stvarno ima pistaća ja sam mala sirena
To se malo ofarba zeleno i vozi miško
ne znaju klinci šta je HOTpravda za burek
To ti je zbog pistaca
Sve je poskupelo, pa i te famozne krofne.Nekada su krofne bile krofne veličine 15-20 cm ovo danas ko naprstak a košta ko da je od zlata.
I jest je svako jeo!
Zavisi koliko banaka opljačkaš
Odakle ti to da ljudi iz moje opstine rade u opstini Medijana?Сви из твоје општине раде на територији општине Медијана па су пуни лове.
Просечна плата се не гледа према пребивалишту, него према месту где је послодавац, у твом случају Медијана, што даље значи, просечна плата
U junu 2025. prosečna zarada u opštini Medijana iznosila je 117.643 dinara, dok su u ostalim niškim opštinama zarade bile niže: Palilula (95.539 dinara), Pantelej (99.578 dinara), Crveni Krst (91.614 dinara) i Niška Banja (84.410 dinara).
Prosečne zarade po niškim opštinama (jun 2025):
- Medijana: 117.643 dinara
- Pantelej: 99.578 dinara
- Palilula: 95.539 dinara
- Crveni Krst: 91.614 dinara
- Niška Banja: 84.410 dinara
Juce sam naisla na neki clanak da najvise poljoprivrednih penzionera ima na Vracaru.Opština medijana, pantelej, nikada čuo. Na vračaru samo penzioneri i mi mlađi kurati![]()
Медијана ти је једина опозициона општина у Србији.Opština medijana, pantelej, nikada čuo. Na vračaru samo penzioneri i mi mlađi kurati![]()
Satro nije cuo za nisku MedijanuМедијана ти је једина опозициона општина у Србији.
Врачар може само да нам завиди на томе што у локалној власти немамо Ћацад.
Nisam čuo asocira na kockarnice meridijan to mu je valjda istoSatro nije cuo za nisku Medijanu
Mario super lazovcina![]()
Ja bio ljetos. Od 1,5 do 2 evra. Bar u Igalu tj HN.Idi na more da vidis posto su krofne.
Svakako izbegavam pekare u sirokom luku. I kada udjem uzmem sebi nesto najgore, najmasnije, one mrezice sa cajnom/prshtom/kul'nom ili burekcinu. I onda me boli stomak i psujem sebe i ne ulazi mi se posle 6 meseci.