bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.135
Da, pakovanja su ili 8 ili 10 ili 12, uglavnom.Da. Za tuce (12 komada)
Mislim da je ovo cena za pak 8.
Vidi iz Walmart-a @RužnaKoLopov okacila zena cene.. to je tamo, USA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, pakovanja su ili 8 ili 10 ili 12, uglavnom.Da. Za tuce (12 komada)
Već sam odgovorio,Da, pakovanja su ili 8 ili 10 ili 12, uglavnom.
Mislim da je ovo cena za pak 8.
Vidi iz Walmart-a @RužnaKoLopov okacila zena cene.. to je tamo, USA.
Jaja su klasifikovana I po kvalitetu, pa I cene nisu zato iste.Prva cena je za 12 komada, druga za 18 komada, što je nekih 60 centi po komadu
Već sam odgovorio,
Prva cena je za 12 komada, druga za 18 komada, što je nekih 60 centi po komadu
Jaja su klasifikovana I po kvalitetu, pa I cene nisu zato iste.
Principijalno, što više u pakovanju, to manje po komadu. I da, klasifikovana su po veličini, kao i po tome da li organska, da li ima ili nema antibiotika te da li kokoške šetaju po dvorištima ili imaju ograničen prostor.Jaja su klasifikovana I po kvalitetu, pa I cene nisu zato iste.
Sad me natera da gledam...Jaja su klasifikovana I po kvalitetu, pa I cene nisu zato iste.

Srecom zivim na selu,a ima dosta naroda koji drze nosilje,pa ima jaja koliko hoces.Medjutim nece vucko na nasu stranu.u SAD u je jaje dostiglo cijenu 8 dolara, covjek bez jaja to jeste predsjednik tramp propituje po evropi da li evropljani imaju jaja za uvoz
Za krizu jaja je kriv ptičije grip
E sad ajmo šta koristite dragi moji kao zamjenu jaja u kolačima ?
Ja evo pečem vegan bluberi mafine
Pogledajte prilog 1702826
Nije jaje no paket. A ima i mnogo jeftinije. Fake news.u SAD u je jaje dostiglo cijenu 8 dolara, covjek bez jaja to jeste predsjednik tramp ...
Pogledajte prilog 1702826
uporedis li prosecnu platu tamo i ovde, tamo su jaja jectinijaPrva cena je za 12 komada, druga za 18 komada, što je nekih 60 centi po komadu
Normalno da jesu. U Americi je jaje oko 50 dinara a kod nas 20. Dakle dva i po puta skuplje, i to sada kad je skupo.uporedis li prosecnu platu tamo i ovde, tamo su jaja jectinija
Али трговински ланци и фарме бележе много већи екомски раст и већу потребу за јајима тако да то има своје економско оправдање зато се не зауставља.Normalno da jesu. U Americi je jaje oko 50 dinara a kod nas 20. Dakle dva i po puta skuplje, i to sada kad je skupo.
Inženjer sa nekoliko godina iskustva tamo ima preko 800.000 dinara mesečno. Kod nas je presrećan ako ima 100.000
pa da, samo sto su u NS 10 dinaraNormalno da jesu. U Americi je jaje oko 50 dinara a kod nas 20. Dakle dva i po puta skuplje, i to sada kad je skupo.
Inženjer sa nekoliko godina iskustva tamo ima preko 800.000 dinara mesečno. Kod nas je presrećan ako ima 100.000
Trenutna potreba za jajima je nastala zbog toga što su morali da pobiju na milione koka nosilja zbog ptičjeg gripa (Od decembra 2024 do februara 2025 ubijeno je 54 miliona kokošaka, od čega 20 miliona nosilja). Poređenja radi, cela Finska ima 4 miliona koka nosilja (bila je neka rasprava pre neki dan, zato znam)Али трговински ланци и фарме бележе много већи екомски раст и већу потребу за јајима тако да то има своје економско оправдање зато се не зауставља.
Bar si ovo posteno priznao.Normalno da jesu. U Americi je jaje oko 50 dinara a kod nas 20. Dakle dva i po puta skuplje, i to sada kad je skupo.
Mjok. Uce nas da budemo racionalniji (precizniji).То нас ови убеђују да не треба да трошимо јаја на напредњаке,
јер...као...несташица.
$13.49 za 12 -> 13.49 / 12 = $1.12 po komadu (i to za organska koja su uvek značajno skuplja). I dalje je daleko od $8 po komadu što si odvalila u uvodu teme.
To sam namjerno samo da se ti možeš nervirati, racunati,guglati ….$13.49 za 12 -> 13.49 / 12 = $1.12 po komadu (i to za organska koja su uvek značajno skuplja). I dalje je daleko od $8 po komadu što si odvalila u uvodu teme.
Ne da se ne nerviram nego radusno računam i pokazujem svoje znanje da svi videTo sam namjerno samo da se ti možeš nervirati, racunati,guglati ….
Ne da se ne nerviram nego radusno računam i pokazujem svoje znanje da svi vide