KRIVOKAPIĆ POKUŠAO DA PREVARI SRPSKU CRKVU: Poslao svoju verziju Temeljnog ugovora, SPC neće staviti potpis na taj dokument

Ne mogu se porediti sa Vučićevim trovačnicama.
U svakoj normalnoj zemlji bi bilo koji SNS medij bio zatvoren zbog propagande, laži i falsifikata.
Pa ovo baš važi za one navedene. Rugala se sova zenici da ima ogromne oči.
U klasičnu propagandu spada svaki tekst u kome opljuješ ličnost na osnovu nekog dokumenta, a ne objaviš sam dokument da čitalac prosudi o čemu se radi.
Svaki današnji mediji na svetu.
Sem poneki sajt, lokalna radio stanica i jutjub kanal, objektivnosti nema. Pitanje je samo kojoj ćeš se strani prikloniti.

Nauči svrhu foruma. Pisanju na temama koje su mi interesantne, a davaću svoje misli, a ne tvoje. Ovde ne vlada komunističko jednoumlje više.

Moj posao nije da teram NATO iz Srbije, niti sam to u stanju. Budi razuman, a ne komunista.
ja sam te razumno pitao zašto ti ne smeta nato u bg a ostrvio si se na cg što su ušli u nato
i koji sam odgovor dobio? nikakav...neko blebetanje o komunizmu i slobodnoj reči

ja sam te razumno pitao zašto ti ne smeta nato u bg a ostrvio si se na cg što su ušli u nato
i koji sam odgovor dobio? nikakav...neko blebetanje o komunizmu i slobodnoj reči
Odgovor na to si dobio. Tj. da ne znam odakle ti da mi ne smeta. Smeta mi, podjednako kao i matore komunističke prdonje, koji izgleda da će svi da žive po 100 godina.

A ovo što si citirao je odgovor na navedeno provociranje

sediš, drndaš po tastaturi i pljuješ cg, umesto da čistiš svoju kuću

Znači, pročitaš i odgovor i na šta je odgovoreno i biće ti razumnije. Probaj, nije teško

Odgovor na to si dobio. Tj. da ne znam odakle ti da mi ne smeta. Smeta mi, podjednako kao i matore komunističke prdonje, koji izgleda da će svi da žive po 100 godina.

A ovo što si citirao je odgovor na navedeno provociranje

Znači, pročitaš i odgovor i na šta je odgovoreno i biće ti razumnije. Probaj, nije teško

znači, voliš nato, kao i tvoj šef, ali ti krivokapić smeta,

Poslednja izmena od moderatora:
Aaa, nisam znao da je ovo tvoj forum

Voli i krivi nato, ali za razliku od mene, voli i šiptarski obrezani falus. A bogami i jengleski, vidi ovde kako se uzbudio, ko seka persa. Još se i hvali time.
i koja je rszlika između tebe i njega?
on voli nato u svojoj zemlji, ti voliš nato u svojoj zemlji
zašto ga mrziš?
zato što je on obrazovani gospodin, a ti sns bulja?
on brani svoj politički stav a ti slediš vulina?

i koja je rszlika između tebe i njega?
on voli nato u svojoj zemlji, ti voliš nato u svojoj zemlji
zašto ga mrziš?
zato što je on obrazovani gospodin, a ti sns bulja?
on brani svoj politički stav a ti slediš vulina?
Otvori temu o meni pa razglabaj. Ajde bre ne budi glup i dokon, piše ti u naslovu teme krivokapić.
Ja NATO ne volim, nego trpim. A to ko je bulja vidimo na onom kratkom snimku sa njegovog twittera.

Otvori temu o meni pa razglabaj. Ajde bre ne budi glup i dokon, piše ti u naslovu teme krivokapić.
Ja NATO ne volim, nego trpim. A to ko je bulja vidimo na onom kratkom snimku sa njegovog twittera.
A kao, tvoj voljeni *******î se nije susr'o s Džonsonom

Jel to Vucic bio u pravu i ako nije sto Krivokapic nije potpisao ugovor sa SPC u BG koji je CG ranije potpisala sa ostalim verskim zajednicama.
Laže picøusti, laže i SPC, lažu i svi Srbi iz Srbije i Srpske, i svi Srbi iz CG koji su uz DF, laže i Ruska PC koja se izjasnila danas, laže i većina medija.

Jedino je krivi u pravu (no pun intended)

ti si bulja, naravno... sns buljašin koji zbog malo parizera mrzi srpski narod u cg
Ti nisi čitav. Kakvi sad parizeri, ajde se saberi!
Ako je tebi krivi jedini Srbin u CG i ako samo on predstavlja srpski narod tamo, onda treba dići jedan zid 3 puta viši od kineskog na granici sa CG.

Srećom pa ste on i ti usamljeni. Eno Carević i Bokelji primili naprd.njaka Vučevića. Jel su i oni sendvičari?

http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/...-novog-sada-i-bokeljskih-gradova_1256364.html

Da išta drugo napisaše nego "sezona godišnjih odmora"
"Premijer Crne Gore nije dugo čekao na odgovor iz Patijaršije. Patrijarh Porfirije je, kako je potvrđeno agenciji Tanjug, obavestio Krivokapića da je predložene izmene uputio određenoj stručnoj komisiji koja će ih razmotriti po okončanju sezone godišnjih odmora. " .........................................................................................
Oni koji rade kod privatnika to im je samo misaona imenica "godišnji odmor" i slobodan vikend.

Pa ovo baš važi za one navedene. Rugala se sova zenici da ima ogromne oči.

Svaki današnji mediji na svetu.
Sem poneki sajt, lokalna radio stanica i jutjub kanal, objektivnosti nema. Pitanje je samo kojoj ćeš se strani prikloniti.

Auuu koliko tebi nije dobro.
Ne bih te dalje zadržavao.
Verovatno nisi bot, samo si nerealan i ja nemam sa takvim ljudima šta da polemišem, ideš na ignore.

Da išta drugo napisaše nego "sezona godišnjih odmora"
"Premijer Crne Gore nije dugo čekao na odgovor iz Patijaršije. Patrijarh Porfirije je, kako je potvrđeno agenciji Tanjug, obavestio Krivokapića da je predložene izmene uputio određenoj stručnoj komisiji koja će ih razmotriti po okončanju sezone godišnjih odmora. " .........................................................................................
Oni koji rade kod privatnika to im je samo misaona imenica "godišnji odmor" i slobodan vikend.
Ako možeš, beži iz firme gde je godišnji misaona imenica.
Ja sam u jednoj takvoj radio davno. Na svu sreću, samo pola godine.

Back