Krivični postupak protiv Gasproma!

• Začetnik teme Začetnik teme DeDa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не разумем поједине русофобе на овом форуму, како то Србија да покрене кривични поступак против Гаспрома. Пре свега не постоји кривична одговорснот правних лица.А сви они, који овде пљују по Русији, превасходно, сматрајући њу кривом за гасну кризу, или су смањене интелигенсције или су очигледно политички острашећени.

z:dm5:z:dm5:z:dm5:z:dm5:
pameti, gdje si....z:lol:

Не разумем поједине русофобе на овом форуму, како то Србија да покрене кривични поступак против Гаспрома. Пре свега не постоји кривична одговорснот правних лица.
А сви они, који овде пљују по Русији, превасходно, сматрајући њу кривом за гасну кризу, или су смањене интелигенсције или су очигледно политички острашећени.

nemoj iraklije ako boga znaš. pravo nije tvoj teren. probaj sa nećim drugim:zstidljivko:

ali zato nas Hrvate ništa ne spriječava da tužimo Gaspromz:lol:

da, ali bilo bi po meni pametno tek kad napravimo ono skladiste plina z:)
mislim da ce se INA ponasati kao vecina eu kompanija...
RH 40% svojih potreba dobiva iz Rusije (Srbija npr. 95%)
i sto mi se dopalo u cijeloj ovoj krizi, je cinjenica sto se INA i Plincro potpuno vracaju pod ingerenciju drzave...sa MOL-om vec dogovoreno

da, ali bilo bi po meni pametno tek kad napravimo ono skladiste plina z:)
mislim da ce se INA ponasati kao vecina eu kompanija...
RH 40% svojih potreba dobiva iz Rusije (Srbija npr. 95%)
i sto mi se dopalo u cijeloj ovoj krizi, je cinjenica sto se INA i Plincro potpuno vracaju pod ingerenciju drzave...sa MOL-om vec dogovoreno

pa zar nebi bilo bolje sve prepustiti rusima, pa da oni umjesto nas misle glavom. ono patriotizam, vjera i to...

Back