Kritike

Kako prihvatate kritike voljene osobe? Postoji li razlika u dobronamernim kritkama i onima koje se svode na gundjanje i nabijanje krivice? Da li bi vam smetalo da on/ona zeli da vas promeni u necemu..
Da li vi kritikujete?

Kritika mi je vazna, kako dobra tako i losa, ako je iskrena!:)Isto tako iskreno kritikujem! Nevolim od nekoga, iz nekih losih raspolozenja, da budem kritikovana ... i trudim se isto tako da u mom losem raspolozenju nikog ne povredim ... mada se nekad desi ali onda se izvinem sto brze!:rumenko:

:):bye:

Kako prihvatate kritike voljene osobe? Postoji li razlika u dobronamernim kritkama i onima koje se svode na gundjanje i nabijanje krivice? Da li bi vam smetalo da on/ona zeli da vas promeni u necemu..
Da li vi kritikujete?

ne prihvatam kad me kritikuje, mislim da je lud, i to mu otvoreno kazem
naravno da kritikujem, ja bolje znam sta je dobro za njega

Ja bih ono sto moj decko i ja govorimo jedno drugom u tom kontekstu nazvala pre sugestijom, nego kritikom. Stalne lekcije nikako ne bih mogla da svraim, niko nije savrsen, meni treba decko, a ne jos jedan roditelj. Tako se postavljam i prema njemu-ponekad mu, odabranim recima (tako da se ne uvredi) skrenem paznju na nesto, bude mi drago ako prihvati, ako ne-njegova stvar.

ne, nego nema zamerki na moje ponashanje :)

Pretpostavljam, obratno isto! Vaooo kakva harmonija!:ok: bas ti zavidim!;)

Ali osim ponasanja ima i drugih stvari koje se rado od muskaraca kritikuju ... Naprime: Nase drugarice ... pa nase kuvanje ... nasa ne zavisnost, sloboda odlucivanja itd .... ;)

:)

Poslednja izmena:
Da li vi kritikujete?

Ako su iskrene,prihvatam ih svim srce,cak sam i zahvalan,jer neko uvidja ono sto moj ego ne dopusta.
Postoji,kao sto rekoh,dobronamjerne su iskrene i casne,a one sto vuku na nabijanje krivice i gundjanje jer su proizisle iz neke gluposti,me toliko iritiraju da je to za nepovjerovati.
Ne,ne bi mi smetalo ako je to nesto sto ide na bolje i radi mog dobra,medjutim ako to cini radi sebe,e onda je nagazila na jeza.
Naravno,mnogi se naljute zbog kritike i iskrenog misljenja al ako im se ne svidja neka odjebu :)

Da li vi kritikujete?
Зависи од мушкарца и од саме критике.
Пре свега мора да постоји основа за критику,
а и критичар мора бити компетентан.
У осталим случајевима критику не прихватам уопште. :neutral:

Back