Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako nešto.Promena na bolje i suzbijanje mog temperamenta, podržavam
Ali... nabijanja krivice, smaranje, nervoza... neće da može
Kako prihvatate kritike voljene osobe? Postoji li razlika u dobronamernim kritkama ili onima koje se svode na gundjanje i nabijanje krivice? Da li bi vam smetalo da on/ona zeli da vas promeni u necemu..
Da li vi kritikujete?
Promena na bolje i suzbijanje mog temperamenta, podržavam
Ali... nabijanja krivice, smaranje, nervoza... neće da može
Umem da smaram... i kada sam u pravu i kada nisam. U drugom slučaju, desi se kao da sebe gledam sa strane pa kažem: "Aman... dokle bre više?"
A sta ako neko tu promenu na bolje ne vidi tako? Tj ja dajem konstruktivnu kritiku zbog neceg sto je po meni mala promena na bolje-ali on ne vidi to tako..tj ne vidi tu osobinu kao losu
Kako prihvatate kritike voljene osobe? Postoji li razlika u dobronamernim kritkama i onima koje se svode na gundjanje i nabijanje krivice? Da li bi vam smetalo da on/ona zeli da vas promeni u necemu..
Da li vi kritikujete?
Nikad me voljene osobe nisu kritikovale. Valjda nikad nismo stigli do faze kritike..
Sa druge strane, mislim da sam ja bio taj koji je kritikovao... i uspeo od njih da napravim bolje osobe...
Jednoj sam kritikom pomogao da od likuse koja je krsila sva moguca pravila pravopisa, dodje do situacije da ispravlja profesorku srpskog u skoli jer je upotrebila pleonazm...
Drugoj sam pomogao da izgradi samopouzdanje... od gotovo 0 do jednog zavidnog nivoa da danas drzi do sebe...
I tako...
Ne znam samo zasto mene niko ne kritikuje...
Ljudi, ja volim kritiku
konstruktivne kritike su okKako prihvatate kritike voljene osobe? Postoji li razlika u dobronamernim kritkama i onima koje se svode na gundjanje i nabijanje krivice? Da li bi vam smetalo da on/ona zeli da vas promeni u necemu..
Da li vi kritikujete?
to je cist znak da gubis vrijeme i terorises partneraa sta ako je ta kritika koja se ponavlja konstantno, sasvim opravdana? i konstruktivna? ali ne dolazi do uva druge osobe? kosntruktivna kritika nema veze sa brojem ponavljanja... sa tim veze ima koliko smo mi spremni da prihvatimo istu... sto, ovde, naravno, nije ni u najavi.. ovde su svi tolerantni maksimalno i prihvataju svaku kritiku sa najvecom ozbiljnoscu mogucom... i sta, ako se mi ne menjamo uopste, iako je neka nasa osobina losa? da li onda i mi imamo pravo nekoga da kritikujemo, ako nam nesto kod njih zaista zasmeta? mislim... imao sam prilike da gledam ljude koji su 100 puta rekli i priznali sebi da nesto ne valja, a onda opet nastavili po starom... cim je prosla kriza... ne samo u vezi.. nego i u zivotu...
pa..kad ukapiras da covek mora da zeli da se promeni, da bi se promenio..i da mora da sam ukapira, da bi prihvatio..onda sve postaje jednostavnije.a sta ako je ta kritika koja se ponavlja konstantno, sasvim opravdana? i konstruktivna? ali ne dolazi do uva druge osobe? kosntruktivna kritika nema veze sa brojem ponavljanja... sa tim veze ima koliko smo mi spremni da prihvatimo istu... sto, ovde, naravno, nije ni u najavi.. ovde su svi tolerantni maksimalno i prihvataju svaku kritiku sa najvecom ozbiljnoscu mogucom... i sta, ako se mi ne menjamo uopste, iako je neka nasa osobina losa? da li onda i mi imamo pravo nekoga da kritikujemo, ako nam nesto kod njih zaista zasmeta? mislim... imao sam prilike da gledam ljude koji su 100 puta rekli i priznali sebi da nesto ne valja, a onda opet nastavili po starom... cim je prosla kriza... ne samo u vezi.. nego i u zivotu...
Kako prihvatate kritike voljene osobe? Postoji li razlika u dobronamernim kritkama i onima koje se svode na gundjanje i nabijanje krivice? Da li bi vam smetalo da on/ona zeli da vas promeni u necemu..
Da li vi kritikujete?
treba da se obratis nekom od administratora.cao pingin oces da mi sredis avatar sto mrda ?