Kritike i pohvale za dr

Kelis:
smeh:
Osim toga, registracija ne stiti od gluposti. Svako se moze registrovati vise puta i (opet) pisati gluposti kao i da nije registrovan...
Uostalom, dovoljno je da pogledate ovu raspravu... i pojedine komentare. A svi su registrovani clanovi.

Ne bih da se mesam, ali mozda ovaj podatak pomogne u nesporazumu.
Kada je neko gost,moze da lupa sta god hoce, ali kada postane registrovani clan, ukoliko se ponasa "nedostojno" onda ga administratori banuju,iliti zabrane mu pristup Krstaricinom forumu na odredjeno vreme (kao opomenu) ili zauvek.
Pozdrav
I onda se taj neko registruje ponovo upotrebljavajuci drugo ime i mail adresu i tako u nedogled...

Umjesto da joj budete zahvalni, vi je jos i pljujete...
Ovaj je forum mnogo, ne samo kvantitativno, nego prije svega kvalitativno, napredovao, otkad je dr na njemu...
Ko bi od vas besplatno, danima i mjesecima, pomagao ljudima...? Ko bi odgovarao na ista pitanja, pogotovo na pitanja, koja katkad i nemaju toliko veze sa zdravljem, koliko sa kompleksima i nebrigom o sebi...? Ko bi slusao sve one koji mu sole pamet u njegovoj struci, a da istovremeno to nije i njihova struka...?
Kazete da je arogantna... E pa zamislite da ste npr. profesor fizike, kome dodje neki bravar i prica o Njutnovim zakonima...? Sta biste mu rekli...?
Na kraju krajeva, sta i ako jeste arogantna...? To nije zabranjeno, zar ne...?
A ti Micotakis, pazi kako se ponasas, jer ako tako nastavis, bices na ovom forumu i te kako "unistiva"...
Pozzz

Micotakis:
Ja sam naunistiva :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ne, ti si samo nekulturna i nepismena...

A ako ti nije do tudjih misljenja, onda sta radis na forumu... Mislis da je nekog briga za tvoje misljenje, kad posedujes takav jedan stav?

Idi 'prazni se' na nekom drugom mestu, a nas male i pateticne ljude ostavi ovde... Nismo zasluzni tvoga prisustva...

E tako, a sto se teme tice: Dr, svaka cast! Ni ja nemam toliko strpljenja (a obicno me smatraju strpljivom osobom) da pomazem i pricam sa ljudima koji ustvari i ne zele pomoc, vec su tu samo da provociraju... Da sam na tvom mestu, uzeo bih 'bic' i pocistio forum od takvih ljudi... Ne daj da te gnjave, jer time gnjave i ljude kojima je pomoc itekako potrebna, a niko ne moze osporiti koliko si pomogla mnogim ljudima ovde...

tema je: :shock:
dr je ok...uostalom, mogla je da radi i zaradi u nekoj privatnoj ordinaciji a ne da sedi za comp. i odgovara na probleme ljudi koji se ovde ukljucuju...
a sto kazu kolko ljudi tolko cudi...nekome se svida a nekome ne...

Joooj...kako si naj*ebala..ni ne shvatas koliko...
Sada samo gledam...
[/quote]

Samo me gledaj, steta sto nikad ne mozes da me vidis!

Sto se tice dr, znaci sada se iskljucivo vama obracam: Imam jako lepo misljenje o vama, i mnogo vasih saveta sam poslusala, koje i niste licno meni upucivali, i mnogo hvala na tome. I drago mi je sto u ovom surovom svetu postoji jos humanih ljudi poput vas! Pozdrav, :D
A stvarno mi nije jasno sto su se zakacili za mene, da li istina ume stvarno tako jako da zaboli? Ako vec mislite da sam suvisna ovde, sto se svi prvo na mene obazirete? Jer vi znate sta znaci rec ISKULIRAJ?
Kad saznate, javite se, i onda me zaobidjite!

Micotakis:
Samo me gledaj, steta sto nikad ne mozes da me vidis!

Sto se tice dr, znaci sada se iskljucivo vama obracam: Imam jako lepo misljenje o vama, i mnogo vasih saveta sam poslusala, koje i niste licno meni upucivali, i mnogo hvala na tome. I drago mi je sto u ovom surovom svetu postoji jos humanih ljudi poput vas! Pozdrav, :D
A stvarno mi nije jasno sto su se zakacili za mene, da li istina ume stvarno tako jako da zaboli? Ako vec mislite da sam suvisna ovde, sto se svi prvo na mene obazirete? Jer vi znate sta znaci rec ISKULIRAJ?
Kad saznate, javite se, i onda me zaobidjite!

Aaaaaaa...znaci dobila je...smirila se...
:lol:

Zar ti stvarno mislis da se ja nekoga ovde bojim?
Izvini, sta to vi meni mozete da uradite, sem da me pljujete? Sto se niste zakacili za nekog drugog? Nego jedan rek`o nesto, a onda svi isto za njim... Vidi se da ovde retko ko ima svoje sopstveno misljenje.
A sto se tice mene, jedino sto u ovom momentu moze da me brine je ispitni rok, a vi... ostali...Hm, svasta. Jos jedno da znate, ja nisam PRVA zapocela sve ovo, niti sam nekoga licno pljuvala, prema tome, gledajte vase probleme, a mene ostavite na miru! Zar sam ja toliko upadljiva?
Jos jednom...procitajte naslov ove teme!

dr? interesuje me kad je sve tako na visokom nivou sto se tice nashih bolnica doktora itd bla bla kako se zarazi HIV-om ovo nesretno dijete iz Crne Gore na klinici u Beogradu prilikom transfuzije krvi. dijete od dvije god.?????????????????????????
Koliko su sigurne t5e nashe bolnice za radnicku i nezasticenu klasu koja nema po koji euro da uvali doktorima da bi pogledali na te nesretnika a?

Back