Kritika

Nije, ako je neko prevario to je ta cura, jer ona je pusila. Da je on njoj lizao onda bi prevario i to na pola. Prava prevara je kad se istorbaju.
Hahaha, kad bi tvoja zena nekom dala da joj olize picu a da ona njemu ne pusi da li bi smatrao da te prevarila?
Ili ako bi bio obostrani oral a on joj nije gurnuo tuki al joj gurnuo 3 prsta?

Voli je jako, ali je ....prevario? Sinnke, već i od tebe očekujem inventivnije teme, aman. Dajte ljudi, užasa....Voli je, i to jako, jako mnogo, ali ga nije vuklo da je prevari, nego šta...Teo, da vidi kako je? Jel to trebala ono, kao, da bude neka olakšavajuća okolnost? Zaslužio je. Kada već ne umeš da ne praviš sra*nja, a ono onda budi čovek, pa ta govan*a pojedi do kraja. Kad već si ne čovek, onda budi makar čovek na kraju. Ja svima tima, kojima je to puka zezancija želim iste takve devojke, koje jako vole svoje momke, tj. njih, ali ni same ne znaju zbog čega ih varaju, tj njega, jer ona neće znati zašta je to napravila . E, tako. Pa, da vidimo onda šta ne boli. I šta nije patnja. :)

Jel tebi jedno polovicno pusnje prevara?

Hahaha, kad bi tvoja zena nekom dala da joj olize picu a da ona njemu ne pusi da li bi smatrao da te prevarila?
Ili ako bi bio obostrani oral a on joj nije gurnuo tuki al joj gurnuo 3 prsta?

Pa ne bi smatrao da me prevarila. istina da mi ne bi bilo drago, ali nije prevara.

a da ja tebe pitam. ti imas curu kojoj nikad ne zelis lizati i ona da drugom da joj polize, jel bi tebi to bila prevara?

Zene dali ste vi jednako kriticne prema normalnom decku i onom koji je malo nestasan.

Pitam jer se desilo nesto cudno, moj jedan poznanik koji voli jako svoju curu je istu prevario ne zato sto ga je vuklo da je prevari, nego zato da bi mu bilo interesantno (znate ono kad neko napravi glupost, pa posle ni sam ne zna zasto je to uradio) i cura je to naravno vrlo brzo provalila i on njoj sve prizna. Ona ga je ostavila i sad je njemu zao.

Sta mislite jel on to zasluzio ili ne? Ja mislim da nije.

kakav zutokljunac :lol:

Zene dali ste vi jednako kriticne prema normalnom decku i onom koji je malo nestasan.

Pitam jer se desilo nesto cudno, moj jedan poznanik koji voli jako svoju curu je istu prevario ne zato sto ga je vuklo da je prevari, nego zato da bi mu bilo interesantno (znate ono kad neko napravi glupost, pa posle ni sam ne zna zasto je to uradio) i cura je to naravno vrlo brzo provalila i on njoj sve prizna. Ona ga je ostavila i sad je njemu zao.

Sta mislite jel on to zasluzio ili ne? Ja mislim da nije.

I ja msm da to nema smisla.

Back