Kritika

Figurativno da. Fizicki nikad nisam udario zensko, niti cu. Postoje druga resenja za to ako si toliko isprovociran. A to je da joj okrenes ledja i ostavis je tu gde je svojom verbalnom agresijom i napadnoscu.

Zenu ti vise boli verbalni stap po grbi nego pravi. Kad te zena zajebbava nikad je nemoj udariti, nego samo verbalno i da vidis onda pobunu u kokosinjcu. One na batine naviknu i to im ne smeta, ali ovo ih ubija do ludila, ali i sa tim treba imati mere, da luda ne poludi i jos te ubije na kraju.

Zenu ti vise boli verbalni stap po grbi nego pravi. Kad te zena zajebbava nikad je nemoj udariti, nego samo verbalno i da vidis onda pobunu u kokosinjcu. One na batine naviknu i to im ne smeta, ali ovo ih ubija do ludila, ali i sa tim treba imati mere, da luda ne poludi i jos te ubije na kraju.

Ma to i ja kažem, teraj bre, kada dofati sekiru i sačeka da pijan zaspiš, pa onda zamane.Strašno.Ja mrzim nasilje.

Zene dali ste vi jednako kriticne prema normalnom decku i onom koji je malo nestasan.

Pitam jer se desilo nesto cudno, moj jedan poznanik koji voli jako svoju curu je istu prevario ne zato sto ga je vuklo da je prevari, nego zato da bi mu bilo interesantno (znate ono kad neko napravi glupost, pa posle ni sam ne zna zasto je to uradio) i cura je to naravno vrlo brzo provalila i on njoj sve prizna. Ona ga je ostavila i sad je njemu zao.

Sta mislite jel on to zasluzio ili ne? Ja mislim da nije.

ja missim da nije trebo da prizna

Znas sta ih najvise boli? Ako vec to pricamo. Ona krene nja nnja nja nja na tebe, nepostuje te, bla bla, ti se lepo okrenes i prvu pored nje inicras u razgovor. Ali najhladnije moguce. Prvu tu do nje krenes da se zezas i uzivas. To je resenje. Nema svadje, nema prepiranja, nego aj cao ima jos ribica u moru, nisi toliko bitna.

Zene dali ste vi jednako kriticne prema normalnom decku i onom koji je malo nestasan.

Pitam jer se desilo nesto cudno, moj jedan poznanik koji voli jako svoju curu je istu prevario ne zato sto ga je vuklo da je prevari, nego zato da bi mu bilo interesantno (znate ono kad neko napravi glupost, pa posle ni sam ne zna zasto je to uradio) i cura je to naravno vrlo brzo provalila i on njoj sve prizna. Ona ga je ostavila i sad je njemu zao.

jeste zato što je budala. da je bar prevario iz požude, ali da bi mu bilo interesantno :dash: nek odraste, a ona se rešila budale

pa znas kako ja sam uvidjeo da se i ti bavis profilisanjem ljudi, to je neka moja konstatacija...i vjerujem da znas otprilike ko je kakav...tako i ja isto...a vjerujem da ovo njeno pisanje ima neke osnove iz kojeg izvukoh da je ona sasvim okej...
e sada sto se tice upoznavanja preko foruma i sl. da mi je to bila namjera boravio bih na forumu iz mog grada, a ne na onom gdje su ljudi koji borave na njemu 1000ama kilometara udaljeni od mene :aha:

znaci ljubav izmedju mene i nje je fakticki nemoguca :sad2: da je moguca ja je ne bih branio da joj ne dizem previse samopouzdanje :lol:
Bez ljutnje, ali primetio sam da volis da izigravas viteza, nadas se repki ili to radis iz ciste ljubavi? :per:

Odgovorim profilisanjem nekome samo ako dobijem profilisanje, Retko kada, ili ako osoba postavi post u kojem prica o svom nekom licnom iskustvu, tada i moras da profilises. Ali pogledaj malo pazljivije moje postove i vidi kada koristim profilisanje. Pogotovu ne profilisem odmah osobu ako mi se ne svidja njeno misljenje, vec odgovaram misljenjem. Ja sam muskarac drugar, ja imam stav, ne moram da zagledam svakome u kais i cipele da bih skapirao o cemu prica.

iznela sam svoje misljenje u prvom postu i to o zenama, sta ja mislim o stavu da obozavaju da ih neko zajebava i da im glumi macho facu
sto si ti bio isprovociran time da mene komentarises ne znam, osim da negde znas da je to tacno kod kvalitetnih zena i da tim stavom macho balvana mozes da privuces samo kokoshi bez mozga
valjda ti kod ovih prvih nista ne uspeva i sad si se nameracio na ove druge da ih osvajas , daj sta das.

jeste zato što je budala. da je bar prevario iz požude, ali da bi mu bilo interesantno :dash: nek odraste, a ona se rešila budale

Nemoj tako. Sad pises ko neka isfrustrirana baba koja se veseli sto je neka ostavila svog dekca, jer ti ostaviti svog nisi imala snage, a htela si. Decko je jako kvalitetna osoba.

Znas sta ih najvise boli? Ako vec to pricamo. Ona krene nja nnja nja nja na tebe, nepostuje te, bla bla, ti se lepo okrenes i prvu pored nje inicras u razgovor. Ali najhladnije moguce. Prvu tu do nje krenes da se zezas i uzivas. To je resenje. Nema svadje, nema prepiranja, nego aj cao ima jos ribica u moru, nisi toliko bitna.

Ma kakvi. Sta ti mislis da su one mutave, znaju da to radis namerno njoj.

Voli je jako, ali je ....prevario? Sinnke, već i od tebe očekujem inventivnije teme, aman. Dajte ljudi, užasa....Voli je, i to jako, jako mnogo, ali ga nije vuklo da je prevari, nego šta...Teo, da vidi kako je? Jel to trebala ono, kao, da bude neka olakšavajuća okolnost? Zaslužio je. Kada već ne umeš da ne praviš sra*nja, a ono onda budi čovek, pa ta govan*a pojedi do kraja. Kad već si ne čovek, onda budi makar čovek na kraju. Ja svima tima, kojima je to puka zezancija želim iste takve devojke, koje jako vole svoje momke, tj. njih, ali ni same ne znaju zbog čega ih varaju, tj njega, jer ona neće znati zašta je to napravila . E, tako. Pa, da vidimo onda šta ne boli. I šta nije patnja. :)

Back