Критички осврт о учењу Јеховиних Сведока

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo se pobrini za svoje grehe ..... itd.

Moji gresi su nista naspram ove hule da je Isus --> Bog

Tako ponizavas Boga i pravis Isusa vecim od Boga koji moze stvoriti 100000000 Isusa da zeli :aha:

Samo zelim da ne budes u zabludi jer se drzis Adv doktrine :flert: Citaj Bibliju i tamo crpi istinu ne slusaj verske zajednice jer su mnoge na krivom putu i deo Vavlona Velikog ^^

Ok ajde da raspravimo taj stih po oblicju nasem ok ? :ceka:

Na sta je mislio Bog kada je to rekao ?

Da nacinimo cveka po nasem izgledu tj da lici na Boga i Isusa i Andjele koji su isti po obliku kao ljudi

Ne nadaj se razmene mišljenja Pink sve što studira, studira samo na PP.

- - - - - - - - - -

nenene..da nacinimo^^

1,andjeli nisu tvorci, samo Tvotac tvori,

2, mi nismo napravljeni po obliku andjeoskom. U Bibliji nam je otkriveno da su oni drugaciji,imaju i krila itd.
Dobro kažeš! Hajd sada mi kaži ko je taj tvorac što stvara?

nenene..da nacinimo^^

1,andjeli nisu tvorci, samo Tvotac tvori,

2, mi nismo napravljeni po obliku andjeoskom. U Bibliji nam je otkriveno da su oni drugaciji,imaju i krila itd.

Pa Bog i govori - Da nacinimo coveka - ne andjeli ^^

Bog se obraca nekome a mi nimo sigurni kome : - P Andjelima ili Isusu :aha:

Da imaju krila ali izgledaju kao ljudi bez krila, seti se da su kod Avrama dosla 3 Andjela koja su licila na ljude :)

Znaci Bog je mislio da nacini ljude po obliki kakvog imaju Andjeli i Isus a i Bog :)

Svi imaju isti izgled - Covek - Bog - Isus - Andjeli

Trolujes,

Bog otvoreno kazeda NACINIMO. TO NEDVOSMISLENO KAZE DA JE PRICAO SA NEKIM KO JE TAKODJE TVORAC.

Da je obratio i andjelima, tobi znacilo da su i andjeli nasi tvorci,jel tako ??!

Ajmo dalje.... Jovan1.glava

Isus jeRec

Ako je tako onda ti nije teško da priložiš i koju Biblijsku repliku kao dokaz. Opet pitam koliko Stvoritelja ima po Adventističom naučavanju a potom ću ja priložiti i Biblijsku repliku da je ti demantuješ, izvolte.

Trolujes,

Bog otvoreno kazeda NACINIMO. TO NEDVOSMISLENO KAZE DA JE PRICAO SA NEKIM KO JE TAKODJE TVORAC.

Da je obratio i andjelima, tobi znacilo da su i andjeli nasi tvorci,jel tako ??!

Ajmo dalje.... Jovan1.glava

Isus jeRec

Cekaj prvo ovo da resimo :lol:

da DA NACINIMO - Isus ima moc da stvara ali nije Bog :mrgreen:

Gle Bog je Isus dao moci da stvara, verovtno kao sto Otac svome sinu kog voli daje neki zadatak da obavi sa njim :)

Isus je bio saradnik u stvranju zemlje i coveka :) Nije Bog

Smesko,smo napadas da bi izbegao da ne dajes objasnjenja za jovan1

Isus je Rec... laku noc!

Nisi ništa konretno rekla, Znamo da ti kao i svi Adventisti imate više Bogova a sada ispovedaš da imate i više Spasitelja.
Nego što ti meni ne pojasniš koliko JEHOVE Bogova imaš po Jovanu 1,1 i koliko JEHOVE Spasitelja po istom Jovanu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back