- Poruka
- 520
Ali ne na PP ni na temu o JEHOVINIM Svedocim, nego otvori si novu temu o
Критички осврт о учењу Adventista, il to ne smeš jer nije baš sve u najboljem redu![]()
Smesko
Volim te
Iskreno i kao brata u Hristu!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ne na PP ni na temu o JEHOVINIM Svedocim, nego otvori si novu temu o
Критички осврт о учењу Adventista, il to ne smeš jer nije baš sve u najboljem redu![]()

Znas li koliko je opasno da pricas Isus je Bog ? Kao da Bogu skidas Krunu i pravis Isusa vecim od njega![]()
Ja to nebi rekao za 100000000 $$$ u zlatunikada jer je velika hula na Boga
Prvo shvati da Isus nije Bog i ne huli - veliki je to grehbrinem za tebe ^^ Laku noc
![]()
Prvo se pobrini za svoje grehe ..... itd.
Citaj Bibliju i tamo crpi istinu ne slusaj verske zajednice jer su mnoge na krivom putu i deo Vavlona Velikog ^^Smesko
Volim te
Iskreno i kao brata u Hristu!!!![]()

Nismo baća sve dok se klanjaš tvorenju i huliš na tvoritelja, još manje ima ljubavi u tebi to vidim po onom šta ovde postiraš. Nisi upoznala Boga a dotle nismo ni braća, samo se ti lepo provedi i uživaj ovo je tvoje vreme.
![]()
Ok ajde da raspravimo taj stih po oblicju nasem ok ?![]()
Na sta je mislio Bog kada je to rekao ?
Da nacinimo cveka po nasem izgledu tj da lici na Boga i Isusa i Andjele koji su isti po obliku kao ljudi
Dobro kažeš! Hajd sada mi kaži ko je taj tvorac što stvara?nenene..da nacinimo^^
1,andjeli nisu tvorci, samo Tvotac tvori,
2, mi nismo napravljeni po obliku andjeoskom. U Bibliji nam je otkriveno da su oni drugaciji,imaju i krila itd.
nenene..da nacinimo^^
1,andjeli nisu tvorci, samo Tvotac tvori,
2, mi nismo napravljeni po obliku andjeoskom. U Bibliji nam je otkriveno da su oni drugaciji,imaju i krila itd.
Ne nadaj se razmene mišljenja Pink sve što studira, studira samo na PP.
- - - - - - - - - -
Dobro kažeš! Hajd sada mi kaži ko je taj tvorac što stvara?
Tvoritelj??
Mislis onaj iz stiha: Da naciniMO coveka po oblicju NASEM?![]()
![]()
Dobro kažeš! Hajd sada mi kaži ko je taj tvorac što stvara?
Moj PP je iskljucen.... neka ti brat po Jehovi kaze nesto vise o tome.
Jehova je moj Bog.Otključan je SDG i glasnikov ista je stvar, tačno, nego ja sam te nešto pito a ti još nisi odgovorila, kako to?
Trolujes,
Bog otvoreno kazeda NACINIMO. TO NEDVOSMISLENO KAZE DA JE PRICAO SA NEKIM KO JE TAKODJE TVORAC.
Da je obratio i andjelima, tobi znacilo da su i andjeli nasi tvorci,jel tako ??!
Ajmo dalje.... Jovan1.glava
Isus jeRec
Trolujes,
Bog otvoreno kazeda NACINIMO. TO NEDVOSMISLENO KAZE DA JE PRICAO SA NEKIM KO JE TAKODJE TVORAC.
Da je obratio i andjelima, tobi znacilo da su i andjeli nasi tvorci,jel tako ??!
Ajmo dalje.... Jovan1.glava
Isus jeRec
Nije BogJehova je moj Bog.
Moj Bog se zoveJehova,ok?
sada mi ti reci:
Da li je Isus Rec iz Jovana 1. Glave ???!
Cekaj prvo ovo da resimo![]()
da DA NACINIMO - Isus ima moc da stvara ali nije Bog![]()
Gle Bog je Isus dao moci da stvara, verovtno kao sto Otac svome sinu kog voli daje neki zadatak da obavi sa njim![]()
Isus je bio saradnik u stvranju zemlje i covekaNije Bog
Priznao si da je Isus tvorac....
Neka ostane na tome.
Sada Jovan 1.
Koji Big JEHOVA je tvoj Bog i koji Bog JEHOVA jesu tvoji Stvoritelji, imaš ih više tačno? E vidi mene to i zanima dakle koji su ti Spasitelji?
Priznao si da je Isus tvorac....
Neka ostane na tome.
Sada Jovan 1.
Smesko,smo napadas da bi izbegao da ne dajes objasnjenja za jovan1
Isus je Rec... laku noc!