Критички осврт о учењу Јеховиних Сведока

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarati moze samo Bog.

Stvoriti znaci -udahnuti duh zovota!!!!

To je osnova -zasto je niko drugi ne moze vladati Bozjim Stvorenjima.... a da ne bude destruktivno za stvorenja????

Zato sto smo povezani samo sa nasim Tvorcem..On je za nas jedini izvor zivota....

O boze, boze spasi nas od ovakvih bezboznika, urnisase te nacisto, napravise od tebe ....

Eh da je sada bog ovde i da procita bisere...

Stvarati moze samo Bog.

Stvoriti znaci -udahnuti duh zovota!!!!

To je osnova -zasto je niko drugi ne moze vladati Bozjim Stvorenjima.... a da ne bude destruktivno za stvorenja????

Zato sto smo povezani samo sa nasim Tvorcem..On je za nas jedini izvor zivota....

Moze i onaj kome Bog da moc stvara :lol:

Bog je vrhovni Stvoritelj bez njega Isus nema moci da cini nista jer sve moci poticu od Boga koje Isus ima !!! ^^

11 K svojima dođe, i svoji ga ne primiše.

12 A koji ga primiše dade im vlast da budu sinovi Božiji, koji vjeruju u ime njegovo,

Ok i ? ^^

Isus je dao onima koji su poverovali u njega vlast da budu Sinovi Boziji kao i Isus :flert:

Ne razumeš ti to!
Da ti ja pojasnim, može.

Adventistički Jehova Bogovi( mnoštvo su Bogovi ne jedan, svati to po Jovanu 1,1) Ovi bogovi mnoštva nemaju u vlasti da kome i kako hoće daju vlast ili da postave na vlast. Jesam pogodio Pink Pearl?

Dal si primetila da nisi bila kadra ni jedan jedini post da argumentovano komentarišeš, kako to?

Smesko, svi Hriscani veruju u Sveto Trojstvo osim JS.

I svaki covek koji procita Jovan 1 ,123 10 11

:-)
Nije tačno!
Pravi Hristov sledbenik ne veruje u ljudsku dogmu baziranu ni na što! Njegova vera se bazira na Biblijska načela a ne na pagansko naučavanje.

Pravi Hristov sledbenik zna da Jedan I jedini je Bog naš a ne tri, isto i da Isus Hristos nije Bog već Božiji jedinorodni sin.
Ja samo svedočim da ima samo jedan Bog JEHOVA ne tri, i meni posebno satisfakcija i drago što me ti kao pagan svrstavaš u one koji svedoče za Jednog i Jedinog JEHOVU, neću valjda svedočiti ko pagani bogove koji nisu Bogovi?

Nisi mi odgovorila koliko JEHOVE Adventisti imaju po Jovanu 1,1, zašto? Kriješ nešto.

"Bog bese Rec... i na svetu bese, i svet kroza Nj posta, i svet ga ne pozna."

U početku bješe riječ, i riječ bješe u Boga, i Bog bješe riječ.

Ovako ide recenica u Bibliji :lol:

Hvatas se za jednu rec :roll: dok ima na hiljdu mesta Sin Boziji :aha:

- - - - - - - - - -

Nije tačno!
Pravi Hristov sledbenik ne veruje u ljudsku dogmu baziranu ni na što! Njegova vera se bazira na Biblijska načela a ne na pagansko naučavanje.

Pravi Hristov sledbenik zna da Jedan I jedini je Bog naš a ne tri, isto i da Isus Hristos nije Bog već Božiji jedinorodni sin.
Ja samo svedočim da ima samo jedan Bog JEHOVA ne tri, i meni posebno satisfakcija i drago što me ti kao pagan svrstavaš u one koji svedoče za Jednog i Jedinog JEHOVU, neću valjda svedočiti ko pagani bogove koji nisu Bogovi?

Nisi mi odgovorila koliko JEHOVE Adventisti imaju po Jovanu 1,1, zašto? Kriješ nešto.

Nemoguce je dokazati joj istinu :lol:

Osveta pripada bogu, i nikom vise... Tesko onom ko padne u ruke bozije, ni jahovi svedoci nece biti ljubleni, a jedini spas Isus Hristos, koji sedi pored Oca sa desne strane carskog trona

Bozija osveta bice strasnija od Djavole... Boga smo ujali za srce zato i starimo jer smo izabarali satansku stranu...

smrt Bogu ne znaci nista. Kad covek umre ne ide bogu, vec je umro negovo telo i ceka vaskrsenje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back