Kriterijumi

Sta se to desilo sa nama, dje je nestao nas ponos?

Postalo je nebitno sa kim spavamo, sa kim pravimo djecu, da li nas partner vara, da li nas sef mobinguje, da li su ljudi nepristojni...samo cutimo i trpimo, ne smijemo se ni pozaliti jer je lakse biti - isti.
to se ocitava kao boljka celokupnog drustva tj u celini... eto podjes od politike , jasu nas 35 godina jedni te isti ,samo se menjaju kako im kuhinja njihova nalaze.
tako i po svim pitanjima. savili se ljudi do poda...ne svi ali vecinski

odgovor ti je u mozda onih 3000 koje uzimaju da odu na miting ? ili 3000 za glas?

ej jbt najvece ljudsko pravo koje imas das za 3000

pa kad prodas SEBE sto ne bi zenu prijatelja ovo onog...

Sve sto je dosad receno u svakom komentaru je ispravno ali vidno su mediji i kultura modernog drustva pomerili normalne granice kod zena i sta je dovoljno jer sve zive neki americki san koji ne moze svako da priusti i da im pruzi a za srecu je dovoljno mnogo manje i ne moze uvek sad i sve i ko svi vec nekad se moze nekad ne naidju problemi pa dobar period itd a sad se ljudi razvode zbog gluposti...

Deset godina starije generacije od mene i generacije mojih roditelja sa zenama kad im kazem zasto su moje veze i veze drugih propale i zasto su ih zene ostavile ili devojke kazu da su oni takvu toleranciju i kriterijume imali ne bih nas ni pola doslo na ovaj svet...

Sad je problem sto je sve nesigurno i brzo a to ne odgovara zenama i hoce neku stabilnost naspram medija i kulture i drustvenih mreza sto je donekle za vecinu i nekog nerealno i tesko izvodljivo, poslovi se gube kao carape a teze nadju novi, plate su bezveze za vecinu poslova, ocekivanja nerealna...
Poenta je spustiti se na zemlju i ne gledati samo korist i luksuz a luksuzara na sve strane...

Svi mi smo imamli devojke i naravno da nas nisu izabrale zbog para ali to sto ih odrzava jesu pare i pokrivaju te pare i one normalne mane, a ko ih nema (pare) te mane postaju kamen u cipeli i one odu plus zbog ocekivanja nerealnih zbog nedostatka novca jos vise i jace ih projuri da odu dalje i traze zasigurno luksuz...Jos gore je kad traze da nisi samo obican bec i da imas veliki status i moc...

U tome je nastao danasnji problem i sam sam razocaran jer nikako da se kockice sloze i uvek nesto fali...
Uvek se zavrsilo nesto poput ovoga kad vide da ne mogu sva finansijska ocekivanja njihova da ispunim, kad stigne poruka i recenica moramo da razgovaramo ali nista nije opasno...

Prilozi

• FB_IMG_1701793172562.jpg
    FB_IMG_1701793172562.jpg
    48,3 KB · Pregleda: 7
Sta se to desilo sa nama, dje je nestao nas ponos?

Postalo je nebitno sa kim spavamo, sa kim pravimo djecu, da li nas partner vara, da li nas sef mobinguje, da li su ljudi nepristojni...samo cutimo i trpimo, ne smijemo se ni pozaliti jer je lakse biti - isti.
Kome je postalo nebitno? Tebi ili osobama u tvom okruženju?
Nisam baš sigurna u to, naprotiv. Mislim da se ponovo polako osvešćujemo, barem što se tiče nas samih, kao jedinki.

Back