- Poruka
- 71.538
ahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti dragi prijatelju. Neka ti Gospod podari večni mir, kako na zemlji, tako i na nebu.Vidim da si cool lik. Ovde je spam samo ako razhebavas dobro druzenje.Sto je dobrou. Opusteno bro.
Nemoj brate nemoj to. Accept cheeses i te fore.Hvala ti dragi prijatelju. Neka ti Gospod podari večni mir, kako na zemlji, tako i na nebu.
kakav sad sirNemoj brate nemoj to. Accept cheeses i te fore.
Jesam rekao sir? Mislio sam na Dzahvukakav sad sir
jok brate u orgazmatron
Mislim da je cudo sto jos postojimo. Svaki cas moze doci do unistenja...Ljudi su kao čovečanstvo postali užasni i idu u propast.
Данас, у новом нормалном више није прихватљиво ствари назвати правим именом. Али је дозвољено искривити слику, па су људи без самопоштовања тако отворени, модерни, широких схватања... а они који држе до поноса затуцани. У свету толеранције се толерише све осим правих вредности.Sta se to desilo sa nama, dje je nestao nas ponos?
Postalo je nebitno sa kim spavamo, sa kim pravimo djecu, da li nas partner vara, da li nas sef mobinguje, da li su ljudi nepristojni...samo cutimo i trpimo, ne smijemo se ni pozaliti jer je lakse biti - isti.
Многи од нас се и самопрецењују, то је друга крајност. Па очекујемо нешто што нам не следује по заслузи. Нисмо дорасли а умислили смо. И онда имаш епидемију незадовољних.Mislim da su na snazi totalno pogresni kriterijumi...kad se radi o zenskim osobama, njihov glavni kriterijum kod muskarca je $$$
I prilikom izbora, a svi mi uvijek - u svakom trenutku imamo pravo na izbor, ogromna prednost se daje $$$
Od silnog trcanja za parama sve ostalo bacismo u vodu i toliko stvari uopste i ne primjecujemo.

Internet, tehnologija, drustvene mreze...naglo je za kratak period doslo do promjena pa sad imamo tinejdzere koji zahtijevaju od roditelja da im priuste zivot na visokoj nozi.Многи од нас се и самопрецењују, то је друга крајност. Па очекујемо нешто што нам не следује по заслузи. Нисмо дорасли а умислили смо. И онда имаш епидемију незадовољних.
Мало да се спустимо на земљу![]()

Sta se to desilo sa nama, dje je nestao nas ponos?
Postalo je nebitno sa kim spavamo, sa kim pravimo djecu, da li nas partner vara, da li nas sef mobinguje, da li su ljudi nepristojni...samo cutimo i trpimo, ne smijemo se ni pozaliti jer je lakse biti - isti.