Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle..posle podugackog razmisljanja (nikad do sada nismo cekali maj mesec da smislimo gde cemo na more) odluka je pala..idemo na Krit svojim autom,sa prethodnim odsedanjem u Atini
e sad...izbor je pao na zapadnu stranu ostrva...
a verovatno ce biti ovi
http://www.corinnastar.gr/ ili
http://www.caretta-beach.gr/ ovi apartmani
Da li neko zna nesto o njima...pre nego sto pocnem da cesljam temu od pocetka?
![]()
Ne znam kakva je zapadna strana ostrva, ali istočnu sam obišla- prelepa je (malo je reći)!
![]()
Mislim da ste napravili sjajan izbor. Licno nisam bila u tom hotelu ali moja drugarica jeste, daleko je bolji od hotela u kom sam ja bila smestena a mom nista nije nedostajalo...dakle, od dobrog jos bolje. Malo je dalje od starog grada ali nista predaleko, lepo je setaliste uz more, ravan teren pa ste za desetak minuta u centru. Za moj racun Retimno je najlepse mesto na Kritu, predivan venecijanski gradic, sav veseo i saren, dovoljno veliki da se izgubite u njegovim ulicama. Velika je razlika izmedju gradova na istocnoj i na zapadnoj obali, zapadna je pogodna za setnju, bogata sirokim plazama, vecim mestima dok je istocna vise za ljubitelje prirode, prepuna uvala i dramaticnih pejzaza. Zao mi je sto nemam neke slike na racunaru iz Retimna jer od svih destinacija na kojima sam bila Retimno je posebno romantican. Jedina mana su talasi koji su, cini mi se, svakodnevica u tom delu Krita. Vi imate bazen za slucaj nuzde ali plaza je fantasticna, duga nekih 12km i veoma siroka. Medjutim, u Retimnu su najlepsi romanticni restorani, kafei, hladovina u starom gradu, izbegavajte restorane u Maloj Veneciji, vecera za dvoje moze izaci i do 100evra....odlican je kafe u sredistu starog grada, smesten uz cuvenu fontanu, videcete ga sigurno jer je uvek prepun. Sve u svemu mislim da vas izbor letovalista odlican.
Pozdrav svim domaćim i stranim Krićanima.Koje mesto na Kritu preporučujete za rad na crno u toku letnje sezone? Da li u manjim mestima ima manje inspekcije? Jedan od bitnijih faktora mi je da u tom mestu ima što manje inspekcije i što manje Albanaca tj. da kontrole rada na crno nisu toliko česte jer su kazne velike. Šta mislite o Hersonisosu?
Da li neko zna (bio, video) kakva je realno plaža u Agia Marini? Na slikama mi se svidja ali mnogo puta sam se razočarala kad plažu sa slike vidim svojim očima...
Zanima me i da li je pesak i na plaži i u vodi ili su nekim slučajem zalutali šljunak i kamenje kao i da li je plitko i kad se ode dalje ili je odmah posle par metara duboko?
Hvala!![]()
Cao svima,
Planiram da idem na Krit krajem juna, i zanima me par stvari ako neko moze da mi odgovori
Htela sam da rezervisem hotel u mestu gde ima manje Engleza/Nemaca/Skandinavaca, t.j. manje komercijale i pripitihAli da to mesto i dalje bude ok sto se tice nocnog zivota, mozda neki veci grad na ostrvu?
Znaci to mi je bitno, posto mi je bas dosta pijanih Engleza itd (iz proslih putovanja)... pa eto neko zivlje mesto sa vise Grka, i neke Grcke muzike?
I sta preporucujete, tipa: 10 najboljih stvari da se vide/obidju na ostrvu?
Pozdrav!
Ljudi, citala sam negde da je izlet od Krita do Santorinija 120 eur.
Da li je to tacno? Idem u avgustu u Agios Nikolaos, bas bih volela da odem na Santorini, to mi je zelja, pa me zanima da li je stvarno toliko?
Hvala unapred na odgovoru.
Moje iskustvo sa Kritom i Santorinijem je predivno i neuporedivo. Mislim da je isplativije i bolje ići posebno na Santorini jednog leta nego praviti izlete sa Krita. Santorini je božanstven, bajkovit, treba ga istraživati i gustirati ga. Izlet je brzinska i preskupa varijanta.