Krit - ko je bio?

krit je prelep bila sam prosle godine u hersonisosu.. obisla celu obalu do vai plaze.. Vai plaza nije kao sto je nekad bila tako kazu.. dosta palmi su se osusile. herklion glavni grad je lep! More je predivno! Ono sto bih zamerila samo je kamenje u vodi na celom kritu u plicaku ima mnogo pa je malo nepristupacno
Sto se mene tice opet bi ga posetila. pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz

juce sam se vratio...divno smo prosli!dosta smo se setali,kupali,jeli,pili...sve u svemu prelepih 17 dana.
morao sam do posla danas i uzela me plima vec sam u dubokom...a kao do ponedeljka je trebalo da sam frei...svake god isto mmj
krit...fantastican!slike sledu uskoro...kad se sredim malo

Posto se iscitao celu temu,imam jedno privatno pitanje za osobu Phantom der Nacht,mada vidim da se vise ne oglasava na forumu.Molio bih ovim putem ako neko od vas ima njen kontakt,email,skype,sta god da mi posalje privatnu poruku.Moje pitanje je vezano za krit,ali vrlo je konkretno i mislim da odgovor mogu da dobijem od Phantom der Nacht.
pozdrav svima i nastavite da delite misljenja i utiske.

19072010642.th.jpg
[/URL][/IMG]
havania beach,agios nikolaos
049ek.th.jpg
[/URL][/IMG]
voulisma,istron
07072010593.th.jpg
[/URL][/IMG]
camac vozi za erimoupolis
031grm.th.jpg
[/URL][/IMG]
Ag.Nikolaos

Poslednja izmena:
Obozavam Krit i poslednjih par godina stalno letujem tamo, toliko mi se svidja da sam cak pocela ozbiljno da razmisljam da se presilm tamo, bar na neko vreme. Obisla sam dosta mesta, ali bih volela neko vreme da provedem u Paleohori. Ne znam da li je vec bilo price o tome, ali ako neko ima iskustva znacilo bi mi da isprica

Molim iskusne da mi kazu sledece:
Moja mama zivi u Malia-i tako da idem sa muzem i detetom (bice u junu 18 meseci) kod nje u junu. Znaci smestaj nam je tamo (sta je tu je)...
Putujemo kolima iz Beograda pa trajekt i tako... Jel neko putovao tako daleko sa malim detetom kolima?! Koja mi mesta preporucujete uz put za odmor i zabavu?
Koje plaze su dobre u blizini Malia-e jer vidim da niko ne pominje njihove plaze, vec svi beze odatle ko djavo od krsta?! Sto se tice izlazaka nije toliko bitno... Videh sta se ovde pisalo o Englezima a i mama mi je rekla... I da..... jel ako placas kola na trajekt placas i za osobe koje su u kolima ili?.... Mozda se setim jos necega, inace forum je strava, odlicne su informacije... Hvala unapred!!!

Back