Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a do crissis ostrvo se stize ovako na izlazu iz agius nikolasa<a i u samom agius nikolasu> ima table koje te navode za put za gradove Sisi i Irapetru samo pratis te putokaze i sticices do Irapetre
pa rekao sam ti ja ga u retymnu ne bih platio vise od 20e dan sa full osiguranjem........... to je malo veci grad kad stignes tamo malo odmori pa predvece u sve zive agencije koje tamo postoje sa pitanjem koja je zadnja ponuda?nacices ga sigurno izmedju 15 i 20e
A zbog ove puste plaže me ne mrzi da na pauzi odvozam 50 km do tamo, okupam se, i vratim se na posao.
Malo poznata Falasarna, najzapadnija plaža na Kritu. Kad krenete iz Hanje, prođite Kolibari, onda Kissamos, i imate još cca 10 km. Na ovoj plaži nema ništa osim sunca i najčistijeg mora.
Improvizovani restorančić, i to je sve....
![]()
![]()
Koliko je recimo ulazak u Knosos ako odemo sami renta carom?
Radio sam 5 godina u najjačem rent a car-u u Hanji, dobro znam šta govorim.
Još uvek živim ovde, samo radim drugi posao, a ti me na osnovu 10-to dnevnog boravka ubedi da ja sve to samo sanjam....
I ubedi me da je ista cena hotela, kola, avio karti.... BILO GDE u svetu u julu i avgustu ?????
Pa i cena lubenice na Kalenić pijaci NIJE ista u junu i septembru. Zašto pričaš protiv svake logike ?
Mi smo se u petak vratili sa Krita, bili smo u Retimnu. Za rentiranje ne mogu da pomognem, išli smo svojim kolima. Što se tiče cena, ležaljke su bile 2 evra, suncobrani 3 (u Retimnu, Matali i Elafonisiju), na Preveliju su ležaljke 3, a na Vaiu 2 ležaljke sa suncobranom 9,5 evra. Izleti su od nekih 25 do 30 evra (ovo poslednje je za Samariju). Obično se svodi na prevoz do neke destinacije i nazad. Knosos i Festos su, čini mi se, po 6 evra ulaz (kao za inat, baš sad ne mogu da nađem ulaznice), vodič je 10 evra po osobi. Kritski akvarijum je 6 evra. Na Santorini nismo išli. U svakom slučaju, izbor za obilaske je velik, šta god da obiđete nećete pogrešiti, vredi. Uživajte![/IMG]![]()
agius nikolas
![]()
agius nikolas
![]()
cuvena vai plaza
![]()
kritski akvarijum
![]()
crissis island plaza
![]()
crissis island plaza
![]()