tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
@sch - samo pitanjce koji akva park preporucujes( onaj izvikani kakosezove ili onaj drugi)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam ove godine bila na kritu 14.7.2009 ...
u hersonissou ,krit je prelep,mozda ne bas grad u kome smo bili.vec celo ostrvo....
uzeli smo renta car koj nas je kosatao 210e za 7 dana,sto nije skupo...
svakog dana smo bili na drugoj plazi,plaze su prelepe.A sve su te plaze nedaleko od Hersonissoa ,15=20 min,voznje kolima....
evo i nekih slicica, ako neko zeli da sazna vise o kritu,ili zeli da putuje tamo.tu sam... :)))
Ljudi treba nam pomoc!
Trenutno smo na Kritu,i za sad smo obisli, plaze Elafonisi, Agia Pelagia, Bali , videli Knosos, akvarijum u Heraklionu i izlozbu Leonardo da Vinci....i trebaju nam sledeci saveti.
Gde se nalazi plaza Crissi?
Kakav je put do plaze Falasarna? (Da li je slicno kao onaj klanac koji vodi do Elafonisi plaze?)
Da li postoji neki bezbedniji put do Elafonisi plaze osim onog klanca?
Koje bi nam jos plaze preporucili?
P.S
Iznajmili smo auto za 210 eu na 8 dana.
Pogledaj na karti gde je gradic IErapetra........iz pristanista tog gradica ti polaze brodovi svaki u 10 i 30 i 12 i 30........cena karte ti je 25e...................Crissi ti je ostrvo preko puta tog gradica
Teško je naći klasičan stan za iznajmljivanje na mesec dana, i to usred sezone.
Ne kažem i nemoguće, ali za to morate imati nekoga ko živi ovde, da kupi lokalne novine i da zove, pa da se dogovori. Tako nešto nećete ostvariti preko interneta.
Svi naravno žele da izdaju stanove na celu godinu (u pola oglasa piše to kao uslov), a ako već ne, onda na 6 meseci. U trećini oglasa piše da ne primaju strance, mada je takva diskriminacija zakonom zabranjena.
Možete naći samo apartmane ali je cena 4 puta veća. Možete računati na 1200 eur.
Jedina šansa je da skupite društvo, da iznajmite stan na barem 4 meseca, i onda da se menjate, to gazdu uopšte neće uznemiriti. Tako će vas pristojan stan izaći 300 evra mesečno.
A što se tiče Galinija, on nije samovoljno otišao, nego ga je administrator Jomini OTERAO !
Evo i od mene jedan zadatak za pogađanje. Phantomka i ostali koji žive ovde su isključeni iz kviza....
![]()
Mala pomoć.... radi se o jugo-istoku. Posebna pogodnost ove plaže je to što je ovo najveća gužva ikada. Bio je praznik i 40 stepeni, inače, ovde obično nema nikoga.
Za one koji vole mir i tišinu....
znaci da je nemoguce naci smestaj na licu mesta u avgustu?
ja imam prevoz do atine i kupljene karte za trajekt za 1.8 u 21h i trebalo bi da nadjem smestaj po dolasku.
jel moze neko odande, ili sa iskustvom, da mi kaze u kojoj regiji ima ipak najvise sansi da se nadje smestaj s obzirom da je sam pocetak meseca pa mozda jos moze se ponesto naci. i ima li sanse da se nadje apartman za 60e na dan npr, i koliko bi bilo cca potrebno novca da se pokriju troskovi ishrane [npr jedan obrok u restoranu,ostalo self catering] za 7 dana ?