mirjana.gr
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Ако није тајна, можеш ли ми рећи колико вас кошта смештај у том хотелу за тих 7 дана и у том периоду? Како видех на њиховом сајту, за 2 особе са полупансионом износи нешто преко 900€, додуше 5 ***** су у питању. Да ли сте ви можда нашли нешто повољније?
Za dvoje odraslih i jedno dete 701 euro za 7 polupansiona. Rezervisano na sajtu iberostara, bez placanja unapred ali pre 4 meseca. Sada je cena mnogo veca.

Nalazi se između Retimna i Adelianos Kampos-a. Pa sad...ako možeš, reci mi nešto o njemu samom a i plaža me zanima kakva je. Ono o čemu razmišljam je hotel Axos. Ako ti to ime nešto znači. Ono što me zanima nisu ni izlasci (biće ih naravno ali mi nije prioritetno, imam ih i ovde u Beogradu) već lepe dugačke peskovite plaže sa onakvim ulazom u more kakav sam već opisala u prethodnoj poruci (nešto kao plaža u Nei Poriu). Po slikama bih rekla da je Platanes pravo mesto za mene, jedino što mi stvara DUBOKU nedoumicu su vetrovi i talasi. Prošle godine na Zakintosu u julu je duvao k'o blesav, par dana nije moglo moru ni da se priđe.
Ove godine Krit planiram za sam početak avgusta... Znam da što se talasa i vetrova tiče niko nije vidovit ali bi mi bilo kakva informacija dobro došla (u kom mesecu počinje da duva itd....) Takođe (ako ne tražim previše) zanima me (ne)prisustvo ježeva i meduza....i tako..... Ako nešto još znaš a ja nisam pitala.....šta god to bilo.....ma sve me zanima.......HVALA.