On bi morao biti ubiVen sa tonom dinamita...![]()
Baš sam hteo da kažem da će ovaj Kerum verovatno biti pronađen u nekom mračnom sokaku - ubiven, ali baš onako, maksimalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On bi morao biti ubiVen sa tonom dinamita...![]()
Тачно.Чуме је био 100 пута у Кроатинији и његови коњи су освајали награде а они никад нису рекли ни ''а''.
Baš sam hteo da kažem da će ovaj Kerum verovatno biti pronađen u nekom mračnom sokaku - ubiven, ali baš onako, maksimalno.
Тачно.Чуме је био 100 пута у Кроатинији и његови коњи су освајали награде а они никад нису рекли ни ''а''.
Њега не може нико да чува,пошто је луд да луђи не може бити.И не сумњам да ће он посетити Хрватску овако или онако.Ipak bolje da mi cuvamo naseg kristijana...![]()
Pobedjivali jesu, a potom im je kao nagrada uruceno busenje guma na prikolici u kojoj data samiponka Shakira Boma prevozena....
Tako da sta god uslo u lijepu njihovu, bio covek ili životinja,ne garantuje mu se bezbednost.
Ipak bolje da mi cuvamo naseg kristijana...![]()
А да неко није дотичну....дирао...![]()
И како мала....сад да трчи?Vise njih....ali ipak nije za temu...
![]()
http://www.index.hr/sport/clanak/ne...nila-golubovicu-ulazak-u-hrvatsku/461687.aspx
Neće vidjeti Split: Policija zabranila Goluboviću ulazak u Hrvatsku
![]()
SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum oštro je danas reagirao na najavljeni dolazak Kristijana Golubovića, lica s čitulje, ozloglašenog pripadnika srpskog podzemlja, koji je u subotu trebao nastupiti na borilačkom spektaklu Millenium Fighting Challenge.
Ne može Golubović u Split
"Osoba koja iza sebe ima kriminalnu prošlost i sumnjive odnose s podzemljem ne može biti dobrodošla u Gradu Splitu i Republici Hrvatskoj, niti biti sportski uzor. Šport kao disciplina mora promovirati pozitivne životne nazore, a ne služiti kao prostor za dokazivanje vještina naučenih u sumnjivim i zakonski kažnjivim okolnostima. Ne ulazeći u razloge pozivanja Kristijana Golubovića držim da bi hrvatska policija trebala svakako razmotriti, ako ne i zabraniti ulazak zakonski nepodobnih osoba na hrvatski teritorij", komentirao je Kerum Golubovićev dolazak u Split.
U Gradu su cijeli dan trajale konzultacije. Najsretniji bi bili kad bi sve otkazali. Ipak, preduhitrila ih je hrvatska policija. Goluboviću su zabranili ulazak u RH temeljem sigurnosne prosudbe i bogate kriminalne prošlosti. Pozvali su se na članak 34. Zakona o strancima.
Sportaš, a ne kriminalac
Golubovića mnogi nisu htjeli vidjeti u Splitu. Reagirali su branitelji, sve je slutilo na veliku nevolju u subotu na Gripama i obračun s neželjenim gostom i njegovom tjelesnom gardom. Ovako je ipak završilo najbolje i najbezbolnije.
"Golubović je trebao nastupiti u uvodnoj borbi, no novine su sve prenapuhale, otišlo je predaleko. Poštujem institucije pa i ovu zabranu. Žao mi je, htio sam predstaviti Golubovića kao sportaša, a ne kriminalca" kaže organizator Gordan Vatavuk. Millenium će se održati, nije Golubović jedini koji je trebao nastupiti, borilački spektakl može i bez njega, napominje Vatavuk.