Kriptovalute

Tuzno je to sto pricate. Ne verujete u FTM? Dobro je pao (90%)
Nema to veze sa time da li verujem ili ne, ako sam nešto naučio za ovih 5 godina u kriptu to je da veliki alt ne može protiv negativnog trenda u kripto tržištu.

Neki obskurni alt van prvih 100 može da bude pumpan bez realnog razloga, čistom manipulacijom. Ali dok BTC i ETH jako ne povuku tržište na gore, od altova nema leba, samo krvi.

To što je pao 90% nije nikakav signal da se kupuje, jer može da padne još 90% pa još 90%. Najsigurniji signal da se kupi bi bio trenutak kada pređe predhodni vrh tj izbije na ATH. Ovako imaš gomilu ljudi koji su duboko u crvenom i jedva čakaju neki skok da se istovare.

Nema to veze sa time da li verujem ili ne, ako sam nešto naučio za ovih 5 godina u kriptu to je da veliki alt ne može protiv negativnog trenda u kripto tržištu.

Neki obskurni alt van prvih 100 može da bude pumpan bez realnog razloga, čistom manipulacijom. Ali dok BTC i ETH jako ne povuku tržište na gore, od altova nema leba, samo krvi.

To što je pao 90% nije nikakav signal da se kupuje, jer može da padne još 90% pa još 90%. Najsigurniji signal da se kupi bi bio trenutak kada pređe predhodni vrh tj izbije na ATH. Ovako imaš gomilu ljudi koji su duboko u crvenom i jedva čakaju neki skok da se istovare.

Ja imam dosta FTM i kupio sam sad na 0.33
Ocekujem upravo da ponovo prebaci ATH. Mogu cekati

Sve je to u redu. Ali da si poslusao mene i kupio na 0.33 centi vec bi danas imao +-45% zarade.

Malo li je za par dana?

Jos nije kasno. FTM je zreo za 10x do kraja godone

Vrati se nazad i videces da sam dao dobru dojavu i za AAVE.

To se zove bounce, postoje trejderi koji se specijalizuju za hvatanje tih "padajućih noževa", slatke pare ali vrlo rizično.

Ako je tebi ovo dobra prilika za investiranje onda ok, ja gledam malo dugoročnije:
1653300364022.png

Back