Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.398
Baba je neumorna, sigurno piše iz neke banje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaasto zoves argumentima nesto sto nisu nikakvi argumenti?Svi pro-bitkoin argumenti su raskrinkani od strane mene
Vala jesi smehotres, ovde si lajao sa strane dok smo zarađivali dobar novac a sada laješ sa strane dok Rusija razvaljuje osnove liberalne hegemonije.Kripto i ratni ekspert Muad... smehotres.
Sve piše u ovoj temi, i kad sam prodavao i kada izvlačio evre.Ti si zaradjivao![]()
Ma evo samo sto nisamSve piše u ovoj temi, i kad sam prodavao i kada izvlačio evre.
Crkni od muke.
Ovo potonuce bas smara... Ne pisem vise ovde.
Dobio sam airdrop $forth tokena zahvaljujući učestvovanju u ampleforth geyser-ima u proteklih godinu dana.
Zamenio veći deo za 11.2 ethereuma!
Tu je negde, zamenio sam 2/3 za 11.2 eth-a i ostavio resto za moon.
Nisi mogao da se prijaviš za airdrop nego je on podeljen po zaslugama, a ja skoro godinu dana gulim kod njih![]()
A izvini, dakle ti si ušao kasno, pokušao da zaradiš, naravno pukao na šitovima i zato sada pljuješ po ljudima koji su dobijali i poklone od 11eth-a.Uleteo sam jos malo danas u neki shitcoin i to je to mislim.
Mnogo isfilozofiran post.Da ponovim još neke dokaze koji načisto raskrinkavaju Bitkoin.
Svi razumeju da je Kružno Rezonovanje pogrešno. Na primer: "Dokazaću ti da sam rimski papa. Samo, prvo mi dopusti da pretpostavimo da jesam papa. Posle toga mi dokaz teče vrlo glatko, videćeš."
Znači to je glupo jer ako koristiš Zaključak kao Premisu, onda naravno da je dokaz lak ali je i nevalidan.
Vi se sad verovatno pitate: "OK Slažemo se da je kružno rezonovanje loše, ali gde to Bitkoineri primenjuju?"
Evo gde.
Kad ih pitaš: "Dokaži mi da bitkoin ima vrednost," oni kažu: "Ja mogu da bitkoin pošaljem nekom! A samim tim, šaljem znači vrednost (pošto bitkoin ima vrednost, to svi znamo i nema potrebe dokazivati). I pošto imaš dakle mehanizam za slanje vrednosti, to je jako dobro. Kao što vidiš dakle iz ovog dokaza, bitkoin ima vrednost."
Plavom bojom su omeđena mesta gde se Cirkularna pila primenjuje od strane prevaranta.
Refutacija: Probaj ti da pretpostaviš da NISI papa, pa onda probaj opet.
"Evo pretpostavimo da nisam rimski papa. Zašto je onda moja slika u enciklopediji pod napisom Francisko Treći?"
"Evo pretpostavimo da BTC nema vrednost... Znači kad šaljem BTC, ja šaljem ništa."
Exactly.
Da, ja sam #1 kritičmar bitkoina globalnoMnogo isfilozofiran post.
Ja sam to prosto![]()
Samo gotov novac vremenm nisi stavio u stek a teorijski si u pravuImam široke knjige za svaku njihovu primisao, da ih oborim
Gde su oni tvoji pro-kojneri Poorman Sall i kako beše onaj što je čekao $100,000 prošle godinePostaje zanimljivo, stavio par buy ordera, dubinke.
Znači 2017 pre 5 godina je bila više nego sad.Sa 60k na 16k, kakva valuta buducnosti...
Krah marketa nema veze sa Bitcoinom,Ako se uporedi pik i trenutno stanje, kripto tržište je izgubilo neverovatnih 2.000 milijardi dolara kapitalizacije ili preko 70% svoje maksimalne vrednosti.
Ta ogromna suma (bez obzira koliko je realna i šta predstavlja) iznosi 250 dolara po glavi stanovnika Zemlje
Ili možda ovakva statistika, procenjuje se da je milijardu ljudi bilo uključeno u kripto tržište, bar u simboličnom obimu (probali, kupili, prodali, trgovali)
U proseku je, dakle, svaki kripto učesnik izgubio 2.000 dolara u odnosu na maksimum koji je imao u nekom trenutku, odnosno 70% svog maksimalnog iznosa.
Sasvim normalno je da je manjina u plusu, većina u minisu ali na kraju će ovo, bez obzira na sve, ispasti najveća samo piramidalna šema u ljudskoj istoriji.
Od svega, na kraju mi je žao samo puste energije utrošene na rudarenje, kakav je samo to bio besmisleni utrošak resursa.