Kriptovalute

Većina nas je svesna ovoga...

Ali vredi utvrditi gradivo...

Mart je tradicionalno loš mesec za BTC, i uprkos tome, uprkos Options cirkusu, uprkos femkanju Oracle, uprkos blentavosti Murkanaca koji su dobili 1400$ svaki i nisu kupili BTC, završiće na višem nivou nego što je počeo (počeo sa 45k, sad je na 58, ima još dva dana rasta pred sobom).

E, a onda ide april, koji je tradicionalno jako dobar po BTC.
1617021752510.png

Ja predvidjam 120k u aprilu.

Slobodno izvrtite ovaj forum, ja sve vreme govorim da stotku probijamo u aprilu ili maju.

Baba, spremaj se za šok sobu, tamo ćeš izgleda da provedeš sledećih nekoliko nedelja.

Ranije, pre mjesec ili dva sam naletio na stranicu sa podacim koliko investcioni fond grayscale bitcoin trust ima bitcoina ,mislim da je to bila neka zvanicna stranica ili tako nesto
Cak su bile objavljivane i dnevne kupovine ili prodaje BTC od strane grayscale bitcoin trusta

Probao sam da guglam ali sad ne mogu da nadjem taj link

Dalje, ovo je jedan od dokaza koliko je nazadna Amerika postala...

USA je najveće tržište kapitala na svetu, i do skora je bila najnaprednije. Kad krene da koči ovoliko očigledno razvijenu, dobru po sve, kategoriju kao što je kripto, postaje jasno koliko je sati.

Ako procitate link par postova gore, ETFovi do sad nisu bili odobreni jer su uslovi za odobravanje istih bili previsoki i nedovoljno odredjeni u odnosu na standard za bilo koji do sad utvrdjeni ETF.

Gensler bi trebalo da uskoči i lično odobri sve ETFove na čekanju, a zatim da promeni uslove BTC ETF. Time bi i Bajdenova administracija konačno uradila bar jednu stvar koju Trampova nije uspela.

Poznate reci koje su mnogi izgovorili:

Blockbuster Netflixu
Kodak digitalnoj tehnologiji
Nokia smartfonu
Barns&Noble Amazonu

..itd
Nisi ukapiro.
To su grupe ljudi u organizaciji sa dugom tradicijom negovanja apsolutne i brutalne moci, sa znacajnim resursima, interesima, i znacajnim uticajem na politike i zakonodavstvo tih nekih sitnih malih zemalja koje zovemo svetske i regionalne supersile, koje uzgred i za mnogo manje smetnje u njihovim interesima fizicki urnisu druge zemlje, grupe ljudi i organizacije koje im smetaju. Da ne kazem, istrebe.
To su nadnacionalni interesi, gde su drzave samo organizmi koji ih sprovode.

Zar zaista mislite da jedna grupa zemalja koja stoji iza IMF, nece primeniti brutalnu prinudu ako smatraju za neophodno?

Jel stvarno mislite da jedna Kina, koja je uzgred zemlja br1 u pozivima za uspostavljanje onog gore opisanog, zemlja koja ubija svoje gradjane jede ih mrak bez traga, zemlja koja organizovano sprovodi genocid nad celim narodima, koja organizovano drzi industriju uzimanja organa ljudima, koja sprovodi nelojalnu i nefer politiku medjunarodne trgovine, ekspanziju svog uticaja, i sve vecu narastajucu vojnu komponentu,

Zar zaista mislite, da vam KP nece surovo ugasiti kapacitete na svojoj teritoriji ako joj to zasmeta u monopolu, za sad ne, al kad se uvede, mislite li da nece?

Pa, nece biti roze kako se vi nadate.

Purpose Bitcoin ETF saw an impressive 11,446 BTC ($584 million) come under management in less than two weeks.

Znaci li ovo da je ovaj kanadski etf na marketu kupio 11500 BTC zadnje dve sedmice ili ce to tek da rade
Kad i kako ETF je obavezan da kupuje BTC

Back