ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Nego bolje mi recite kada ce CEX da resi problem povlacenja novca sa mastercard karticama, za sada samo VISA funkcionise? Ostale nacine nisam probavao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se onda trtiš a nemaš mooda da kažeš čime?Ajde ne jedi govana... Uleteo sam u jos 2 nove. Sta tebe boli kurazz sta sam ja kupio?
Odjebi.Šta se onda trtiš a nemaš mooda da kažeš čime?
Trol.
OdrastiOdjebi.
Da.Odrasti
Ne koristim CEX niti njihove kartice tak da ne mogu nista reciNego bolje mi recite kada ce CEX da resi problem povlacenja novca sa mastercard karticama, za sada samo VISA funkcionise? Ostale nacine nisam probavao.
Dobro jutro Bitkoinerima!
BTC je na milion $ po komadu! Aprililili!
Ponoviću ovu foru sledeće godine, samo tada će da znači da je pao, a ove godine znači da je skočio...
Počinjemo najbolji mesec u najboljoj godini u istoriji BTC!
(a da se pokrijem, imamo maj kao rezervni naj mesec u naj godini... heheh)
Ko nije pun pozitivne energije, nije obratio pažnju!
Hvala ali mislio sam na bankarsku karticu koju vec posedujem u Srbiji.Ne koristim CEX niti njihove kartice tak da ne mogu nista reci
Imas Crypto.com Visu i Binance Visu oni su vrh sto se tice kartica
Crypto.com je bio dobar ali su usrali sada sa ovim promjenama tako da sada samo kroistim Binance Visa karticu koja trosi BTC, BNB i BUSD
Binance ima cashback prema ovim levelima plus druge benefite
Level 1 - ne treba BNB stake - 1% cachback
Level 2 - stake 10 BNB - 2% cashback
Level 3 - stake 50 BNB - 3% cashback
Level 4 - stake 200 BNB - 4% cashback
Level 5 - stake 500 BNB - 5% cashback
Level 6 - stake 2.000 BNB - 6% cashback
Level 7 - stake 6.000 BNB - 8% cashback
Evo link sa 10% popusta a Binance ko se jos nije registrovao
https://www.binance.com/en/register?ref=E8H321AK
https://cryptonews.com/news/bitcoin-to-be-worth-millions-by-2023-eth-above-usd-2k-by-202-9746.htmBTC ce na 1 milion 2025
Zivi bili pa vidjeli
Ne treba biti ni previše konzervativan. (ja se lično stalno preispitujem da li sam previše konz)Ma trista triliona će da vredi
Ajmo malo realnosti, iste stvari sam čitao 2017. Dug i krivudav je put pred nama, ne zanosite se.
Ja sam druže u ovome mnogo duže od tebe, ja sada trgujem po svojim pravilima jer sam akumulirao u najjačem bearu, a ti treba da prođeš barem jedan bear ciklus da bi imao neko realno gledanje, ovo što radiš je jednako detinjasto kao babino kontriranje.Ne treba biti ni previše konzervativan. (ja se lično stalno preispitujem da li sam previše konz)
Ako se dobro sećam, ti si lično rekao da kupuješ kad dipne do 40k pre neku nedelju... kako je to proslo?
Ima i sad ljudi koji čekaju da kupe kad ode na 30k i na 50k.
Malo realnosti.
Ma trista triliona će da vredi
Ajmo malo realnosti, iste stvari sam čitao 2017. Dug i krivudav je put pred nama, ne zanosite se.
Ja sam druže u ovome mnogo duže od tebe, ja sada trgujem po svojim pravilima jer sam akumulirao u najjačem bearu, a ti treba da prođeš barem jedan bear ciklus da bi imao neko realno gledanje, ovo što radiš je jednako detinjasto kao babino kontriranje.
Licno mislim da BTC vise necmo ikada vidjeti ispod 50kNe treba biti ni previše konzervativan. (ja se lično stalno preispitujem da li sam previše konz)
Ako se dobro sećam, ti si lično rekao da kupuješ kad dipne do 40k pre neku nedelju... kako je to proslo?
Ima i sad ljudi koji čekaju da kupe kad ode na 30k i na 50k.
Malo realnosti.
To su sve tehnološke karakteristike (koje si izneo bolje od mene, respekt)Svaki bull je različit i opet, svaki je isti.
Ono što se meni ne dopada je da smo u ovaj bull ušli bez čišćenja neuspelih projekata, nije se dogodio purge.
Dobro je to što nam odgovara makroekonomska situacija i što smo dobili high-level shillere.
Ali to je sve, sem malog napretka u DeFi i NFT, nismo ušli tehnološki jači u ovaj bull. Bitkoin nije mrdnuo po pitanju skalabilnosti, ETH i dalje obećava, Polka će da krene ko zna kad, Cardano još nema smart contracts... uopšte mi se ne dopada to.
Ja jesam bullish za 2021, ali nismo ni blizu onoga što mislim da nam je potrebno za prelomni push.
Uz sav respekt, to je previše oprezan pristup koji se previše oslanja na tehnologiju a premalo na ekonomiju.Tehnički problemi su ono što može ubiti momentum bulla, tamo sredinom 2017 je bitkoin konferencija morala da prestane da omogućava plaćanje bitkoinom zbog zagušenosti mreže što je bio katastrofalan PR, na sreću pokriven dobrim vestima.
Sada je mnogo lošija situacija nego tada, pogotovo na ETH mreži. Juče je SEC optužio LBRY, ljudi nisu mogli da deponuju svoje koine na menjačnice skoro 20 sati jer je LBRY chain spor. Sve je ovo vrlo loše i ubija poentu kripta, ja sam prestao da koristim Uniswap jer mi treba 45$ za trejd, što iz principa neću da platim.
Dug i krivudav put je pred nama, kripto još nije sazreo i ovaj run je ipak spekulativan, što znači da se 80% crash ne može isključiti. Kada bih morao da se kladim rekao bih da mi je za 2022 najizglednije 200k -> 40k. Videćemo, neki vrlo fini projekti uskoro izlaze a možda se i postojeći oprave do kraja godine. Što opet ne znači da će krah biti izbegnut, jer se rast uvek bazira na očkivanjima, a kada se najave ostvare tada ide sell the news.