Kriptovalute

Kupi adu, link, eth, dot i sačekaj jesen. Bićeš bogatiji.
ADA i ETH vec imam.
Cekam jednu dojavu pa da kupim jednu akciju za malo jace pare. U resurse treba ulagati, oni su ograniceni. Ebes ovaj kripto, vidis da mogu sve da nam pokradu jednog dana. Samo ti ne da da se ulogujes, i na mail ne odgovara. Kraj! Ovako kupim akciju na berzi u Stuttgartu i imam nesto u rukama.

ADA i ETH vec imam.
Cekam jednu dojavu pa da kupim jednu akciju za malo jace pare. U resurse treba ulagati, oni su ograniceni. Ebes ovaj kripto, vidis da mogu sve da nam pokradu jednog dana. Samo ti ne da da se ulogujes, i na mail ne odgovara. Kraj! Ovako kupim akciju na berzi u Stuttgartu i imam nesto u rukama.
Ada zaglavila, binance ubija ****** to nije normalno. Naravno ko je to kupio juče ili bilo kad. Ko će da je kupi na 300 a ona ode na 330. Smešan novčić.
A ti što držiš na berzi pare. Drži u svom walletu pa neće niko da te pokrade.

Ebes ovaj kripto, vidis da mogu sve da nam pokradu jednog dana. Samo ti ne da da se ulogujes, i na mail ne odgovara. Kraj! Ovako kupim akciju na berzi u Stuttgartu i imam nesto u rukama.
Ti bi mogao da naučiš barem osnove kripta pre kritikovanja. Bukvalno kriptu zameraš to što se ti ponašaš suprotno prvom pravilu kripta, kao što ti je @Droid napisao, većinu kripta uvek treba da držiš u svom novčaniku kome niko sem tebe nema pristup.

Ti bi mogao da naučiš barem osnove kripta pre kritikovanja. Bukvalno kriptu zameraš to što se ti ponašaš suprotno prvom pravilu kripta, kao što ti je @Droid napisao, većinu kripta uvek treba da držiš u svom novčaniku kome niko sem tebe nema pristup.
I tu je najbolje neki ledger ili trezor kljuc. Ni jedan drugi wallet nije toliko siguran.
Inače ko se malo ne razume... brzo ostane bez coina.

Ma jasno je to. Treba mi malo vremena da se sistematizujem. Ja sam i ranije kupovao kripto, ali ne u tolikoj meri kao sad. Bas sam ga preterao. Pre jedno 5 godina se secam da sam negde kupio kripto, ali nisam zapisao gde, tako sam i zaboravio za njega.
Da me ubijes ne mogu da se setim; jedino se secam da sam ga platio preko Skrill-a koji je bio dolarski. Kasnije sam otvorio € - wallet kod Skrill-a i vremenom sam zaboravio pristupne podatke kod onog prvog.
Sva sreca, nisam puno kupio, $ 200 mislim, ili tako nesto. Jednom sam poslao kripto "u nirvanu".
Kupio sam iz Sverige onaj Yubikey. Jbg. mator sam ja za ove digitalije...vremenom ce sve to doci na svoje mesto, ako u medjuvremenu ne izgubim interes za ovu igracku.

Ma jasno je to. Treba mi malo vremena da se sistematizujem. Ja sam i ranije kupovao kripto, ali ne u tolikoj meri kao sad. Bas sam ga preterao. Pre jedno 5 godina se secam da sam negde kupio kripto, ali nisam zapisao gde, tako sam i zaboravio za njega.
Da me ubijes ne mogu da se setim; jedino se secam da sam ga platio preko Skrill-a koji je bio dolarski. Kasnije sam otvorio € - wallet kod Skrill-a i vremenom sam zaboravio pristupne podatke kod onog prvog.
Sva sreca, nisam puno kupio, $ 200 mislim, ili tako nesto. Jednom sam poslao kripto "u nirvanu".
Kupio sam iz Sverige onaj Yubikey. Jbg. mator sam ja za ove digitalije...vremenom ce sve to doci na svoje mesto, ako u medjuvremenu ne izgubim interes za ovu igracku.
Tih 200 sada je verovatno oko 100 000 $ 🤭

A sta da radim ako mi izgori baterija u tom kjucu, ili se nekako pokvari?

Pazi ti nisi vlasnik BTC ako nemas privatni kljuc kod sebe binance coinbase i ostali mogu da propadne ili da odluce da ti iz nekog razloga zamrznu coine itd
Zato postoje hardverski novcanici u kojima cuvas privatni kljuc i samo si ti vlasnik a prebacis coine na Binance samo kad zelis obaviti trejd
Ako si dnevni trejder nemoj veliku sumu nikad drzati na Binance
Takvi novcanici nude jako visoku zastitu i nemogu da se hakuju
Ledger je najpoznatiji ali ima i ostalih
Ovde imas komplet listu

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5285324.0

Hvala. Evo nasao sam: "Как восстановить\импортировать резервную копию Trezor?"...Jos preporucuje da ga integrisem sa exodus.
Hm! Dobar savet zlata vredi...
Vodi računa koje valute podržava. Ne podržava sve.
Pogledaj i Ledger mislim da on podržava više.

Očas posla Binance odluči da si rizičan i blokira ti nalog. Ko god ubacuje preko 1000 eur mislim da mora da ima ključ. Trebalo bi.

Ima ecd serijal tekstova vrlo korisnih.

https://ecd.rs/blog/

Čitaj.

Drage moje kolege kriptoinvestori,
hvala vam na korisnim savetima koje ste mi dali, pa evo i ja vama da se revansiram na neki nacin.
Da se ne lazemo, svi mi imamo ovde ponajvise para u BTC koji iz dana u dan belezi rekordan rast. Postoji jedna zanimljiva akcija koja je u korelaciji sa cenom BTC, a to je: Canaan Inc. (NASDAQ:CAN).

"Canaan Inc. je kompanija koja dizajnira i prodaje mašine za vađenje kripto valuta.
Osnovana je 2013. godine kada je objavila prvu mašinu za rudarstvo bitkoina na ASIC pogon.
Kompanija je trenutno drugi po veličini dizajner i proizvođač mašina za rudarstvo bitkoina.
CAN vodi Nangeng Zhang, osnivač, predsednik i izvršni direktor kompanije.
Canaan Inc. trenutno nudi nekoliko verzija svog AvalonMiner-a kupcima.
Ostali proizvodi kompanije uključuju računski čip Kendrite K210.
Čip je dizajniran za vizuelno i semantičko prepoznavanje u raznim slučajevima.
Veštačka inteligencija koja ide uz čipove takođe ima nekoliko primena.
To uključuje prepoznavanje lica, pametno upravljanje energijom i još mnogo toga".

Majnovanje nikada nije bilo isplativo kao danas zbog visoke cene produkta koji se time dobija, pa su procene da bi akcije ove kompanije mogle da rastu do trocifrenog iznosa:
1613812376975.png

Back