Nedavno me kuma molila da instaliram jednu od tih aplikacija s tim da će mi ona pokloniti 4.000 dinara tj. umesto mene uplatiti /jer tako se lakše pristaje/ i kaže ona nemam ništa više sa tim. Nije mi bilo logično ali zaista sam to uradila samo zbog nje jer je ona verovala u to. Znači nije razumela jer me povezala sa čovekom koji mi je pomogao da instaliram aplikaciju, otvorim banke i sl. i na kraju kada sam ga pitala, jel tako ja više ništa nemam sa tim, naivno...rekao je pa moraš da nadješ jednog člana. Znači meni poklonjeno -ja poklonila. Sve je tu transparentno, ime čoveka koji mi je pomogao da instaliram, rekao je ime i prezime ljudi koji su osnivali jedan iz Beograda jedan iz Hrvatske. Sve je to lepo ali nisam u tom fazonu. Nema veze neka propadnu 4000 din. ali nisam spremna za to...
Znala sam ja da ne mogu naći nikoga, vrlo teško, jer takodje radim jedan posao gde se zaista zaradjuje i dobiješ deo zarade u ruke te u principu znam kako to ide, slično, tipa nasledivo je i tako dalje. Ali ovo što ja radim je zaista nasledivo, registrovano od strane države,plaća firma državi porez, ako dobro radiš dobijaš sem razlike u ceni i bonus na račun, uplaćuju radni staž, poreze i doprinose...zaista jedna pravva firma i ima dosta koji su postali preduzetnici u toj oblasti.
I eto ja više o mom poslu nego o kriptovaluti...
Da, da rudarim, sin me ubedio, pošto ima njih desetak koji to isto rade. To samo zbog njega a ustvari i u to ne verujem, moje je samo da u odredjeno vreme pritisnem tipku tj "kopam".
E da, nisam završila, moja kuma je promenila mišljenje, nije uplatila tih 4000 din. kao za mene i obavestila tog čoveka da ne može, da nema dobar teleffon a ne može da kupi novi te tako ne može ništa da radi...te sam i ja tu sklonjena /ali aplikacija stoji/.
Neka je...