Kriptovalute

Pa svaki kripto ima svoje uspone i padove. Lepo je krenuo, ali danas krenu da pada.

Ja ulazem uglavnom u perspektivne akcije poznatih kompanija.
Kripto sam tek poceo pomalo da izucavam...ispipavam teren pomalo.
Nego ajde da mi ovde napravimo neki KKF - Krstarica Kripto Fond.
Neki portfolio sa nekoliko valuta pogodnih za srednjerocnu ili dugorocniju investiciju. To bi bilo najpametnije.
Po meni Kripto nije dugorocna investicija vec spekulativna .. sva ova pomeranja su speulscije velikih igrača koji pumpama market ..
Kupio ADA za 15 a danas prodao za 37 sasvim dobro ...Mislio sam da ce ici vise gore ali nemam srpljenja ulozio u helium ..

Klackam se da kupim Norwegian air oni su jako nisko pred bankrotom a znam da ih Norveska nece pustili niz vodu e to bi mogla biti dugoracna ibesticija koja bi mogla doneti 1000x pare kad se izvuku i krenu zaradivati .. A to bi moglo biti ako im oroste dug za jedno 3-5g .

Po meni Kripto nije dugorocna investicija vec spekulativna .. sva ova pomeranja su speulscije velikih igrača koji pumpama market ..
Kupio ADA za 15 a danas prodao za 37 sasvim dobro ...Mislio sam da ce ici vise gore ali nemam srpljenja ulozio u helium ..
Naravno. Kripto raste i pada, ali cinjenica je da BTC belezi konstantan rast dugorocno. Ko ga je kupio 2010. ( a nije prodavao ) danas je bogat covek.

Naravno. Kripto raste i pada, ali cinjenica je da BTC belezi konstantan rast dugorocno. Ko ga je kupio 2010. ( a nije prodavao ) danas je bogat covek.
On i vlada tim trzistema.. ovo ostalo je sve spekulacija .. kad on krene dole a sigirno ce krenuti sve ide dole dosta brze on njega samog .. videcemo kako ce se market odrzavati ...lako je sad dok je market na 1 trilion $

Klackam se da kupim Norwegian air oni su jako nisko pred bankrotom a znam da ih Norveska nece pustili niz vodu e to bi mogla biti dugoracna ibesticija koja bi mogla doneti 1000x pare kad se izvuku i krenu zaradivati .. A to bi moglo biti ako im oroste dug za jedno 3-5g .
Sumnjam da ce to biti dobra investicija. Male zemlje jednostavno ne mogu da imaju profitabilnu aviokompaniju.
Ako Norwegian rasproda svoju 787 - flotu i okrene se samo iner-skandinavskom trzistu moguce je i da uz drzavne subvencije prezivi.
U suprotnom ce tesko preziveti...

Sumnjam da ce to biti dobra investicija. Male zemlje jednostavno ne mogu da imaju profitabilnu aviokompaniju.
Ako Norwegian rasproda svoju 787 - flotu i okrene se samo iner-skandinavskom trzistu moguce je i da uz drzavne subvencije prezivi.
U suprotnom ce tesko preziveti...
Nije to mala kompanija to je najveca od tih jeftinih .. rade celu planetu .. ja i mislim da ce drzava baciti u njih par milijardi pa ce im otpisati ..Ako ko to moze to mogu oni jer para im ne fali a imaju tu socojalisticku zicu oko ocuvanja radnih mesta :) ..

Shvati ovo kao beskonacnu ponzijevu semu. Samo sto se ne urusava jer uvek imas nove osobe koje ulecu u i igru i imas stare koji su prethodno pokupili kajmak puta x 100%. Odlicna sprava da kupis veliku zaradu.

To je tacno. Ali sam JA dao dojavu koja je bila sigurica 100%. Nema nikakve koristi da vidis rast od 1000% ako si fulio tovarni voz.
Svaka cast Janko. Ja se prosle godine uhvatim za forex, u pocetku puknem petocifreno, da bi tek pri kraju godine uspeo da vratim pare zahvaljujuci padu $.
Moja zena ima neku svoju skolsku drugaricu koja u LUX radi kod "Hauck & Aufhäuser Privatbankiers AG" i od nje dobija "tipove" pa kupuje neke fondove i uzima pare. Fond joj za godinu porastao za 150%. Pojma nema, al' ima dobre dojave...

Svaka cast Janko. Ja se prosle godine uhvatim za forex, u pocetku puknem petocifreno, da bi tek pri kraju godine uspeo da vratim pare zahvaljujuci padu $.
Moja zena ima neku svoju skolsku drugaricu koja u LUX radi kod "Hauck & Aufhäuser Privatbankiers AG" i od nje dobija "tipove" pa kupuje neke fondove i uzima pare. Fond joj za godinu porastao za 150%. Pojma nema, al' ima dobre dojave...

LUX je mali kompaktni i kompetentni teritorij gdje se gomilaju ljudi sa svih meridijana. Ali ne bilo kakvih ljudi. U Lux postoji samo jedna religija a to je novac/zarada. I tu dolaze ljudi koji zele da se posvete zaradi. Svi mi u LUX radimo samo na jednom. Povecati zaradu.To je zvezda vodilja LUX-a. Sve ostalo je ostavljeno po strani. Jesi li zut, nizak, debeo ili bilo sto je nebitno. Samo je bitno kakva si koka nosilja. Zato velike kompanije otvaraju svoja sredista u Lux. Ne samo zbog financijskih olaksica vec i zbog toga sto ce ti naci kompetetne i posvecene osobe koje imaju taj "povecaj profit" mentalitet.

Dakle posto je to mali teritorij onda se se svi manje vise poznaju i ideje kruze medu tim posebnim sojem ljudi i tako imas "dojave".

Zavisi koliki Leverage primenjuješ

EU komisija je to nedavno (2018) ograničila, sa (lupam) 100:1 na 20:1

Shvati ovo kao beskonacnu ponzijevu semu. Samo sto se ne urusava jer uvek imas nove osobe koje ulecu u i igru i imas stare koji su prethodno pokupili kajmak puta x 100%. Odlicna sprava da kupis veliku zaradu.
Tu euforiju sam i sam dozivljavao prosli put kad su pupmali kripto trziste ovaj put sam malo oprezniji i vadim sve na vreme .. Tj izvadio sam ulog sad se igram sa tudim parama .. uzged trenutno pada BTC pa onda pada sve jos vise.. izgleda da je BTC dotakao svoj limit na 40k sad se stabilizovao na 34-38

Tu euforiju sam i sam dozivljavao prosli put kad su pupmali kripto trziste ovaj put sam malo oprezniji i vadim sve na vreme .. Tj izvadio sam ulog sad se igram sa tudim parama .. uzged trenutno pada BTC pa onda pada sve jos vise.. izgleda da je BTC dotakao svoj limit na 40k sad se stabilizovao na 34-38
Pući će tih 34 uskoro

BTC koristi lažni dolar po imenu Tether, pa je pitanje koliko ti iznosi na ekranu uopšte imaju veze s dolarskim

Kao što sam ranije napisao, važno je da se ne zatvara ispod 21w MA linije, a ona je dosta nisko.

Dakle dok god smo iznad 20k$ nema brige. Lepo bi bilo da malo otresu pohlepne margin longere pa da se bez tereta nastavi bullrun.

Pa dobro, to je zbog trenutnog pada. Ali sam čuo da GRT krije bukvalno zlato ove godine.

@Muad'Dib
Tuzno ga je gledati:

1611243010352.png

Back