markons82
Elita
- Poruka
- 15.096
Pa ne mozes ni sa kafom da pustis film... Znaci kafa je beskorisna...Da, ali oni su beskorisni. Da li mogu da pustim film Mission Impossible 9 ako imam bitkoin?
Ne.
A košta 30,000 evra.
Pa ne mozes ni sa kafom da pustis film... Znaci kafa je beskorisna...Da, ali oni su beskorisni. Da li mogu da pustim film Mission Impossible 9 ako imam bitkoin?
Ne.
A košta 30,000 evra.
Pa ti se kunes u zlato... A i balega ima daleko upotrebniju vrednostbod poluge zlata....Nemaš ih ni kod balege, znači to je novo zlato.
Da ali ima nešto drugo, a to su svojstva prijatna za piti.Pa ne mozes ni sa kafom da pustis film... Znaci kafa je beskorisna...
Pa mene vise greje 34k dolara nego kafa a i prijatnije je nekako se ocinozare...Da ali ima nešto drugo, a to su svojstva prijatna za piti.
Znači ako bitkoin daje bilo kakvu drugu radost (bioskop, kafa), on bi bio vredan.
Međutim, kada otvoriš bitkoin, unutra je ništa.
Pa, oni očigledno crpe neku Radost iz pljuganja.Pa mene vise greje 34k dolara nego kafa a i prijatnije je nekako se ocinozare...
Po.tvojoj logici cigare imaju vrednkst ( duvan) iako je kancerogen, stetan za zdravlje, sto pusaci krace zive....
To sto si se ti u svojoj glavi slozila da je bezvredan je super, ja to nigde nisam rekao..Pa, oni očigledno crpe neku Radost iz pljuganja.
Tako da, pošto smo se složili da je BTC bezvredan, onda je jedini razlog što ga kupuju, je da bi preprodali.
Neko ih je naložio člankom, da ako kupe sad, da će posle biti više.
Ali sumnje su, da je naručilac tog članka zapravo taj vlasnik bitkoina koji želi da izađe.
Da, ti članci su izgleda da platnom spisku Whale-ova.To sto si se ti u svojoj glavi slozila da je bezvredan je super, ja to nigde nisam rekao..
Takvi clan I izlaze cesto...
nista ne umanjuje cinjenicu da sada vredi 36k, dal neko nesto pise ili sta pise ( odnosi se na tebe ) nije bitno krajnjem korisniku ( ne doslovno )....Da, ti članci su izgleda da platnom spisku Whale-ova.
Oni unajmljuju nezaposlene novinare da pišu gluposti kako btc ide na milion.
Pa nisi naveo nijednu direktnu upotrebu bitkoina. Jer ne postoji.
Kad su lale koštale 500,000 evra komad, to jeste bio mehur ali lala nije totalno bezvredna, jer možeš je staviti na rever za ukras.
Znači lala može da padne sa 500,000 evra na 0.5 evra, a bitkoin pošto ne može ni na rever, pada na 0.0
Ko ima BITCOIN treba prodati ili pretovoriti u neki drugi coin tipa AAVE jer ce BITcOiN pasti na ispod 20000USD. Tada treba natovariti jer ce BITCOIN da ide do 350.000 USDBolje bežite sad, popiće vam baba Jaguarka krv na ovoj nizbrdici![]()
![]()
Da čujem prognozu, korekcija ili deja vu januar 2018. te
Kada pada bitkoin altovi padaju još brže.
Kao prvo to je token a ne coin....Ne AAVE. On ce da uradi x 10 do kraja godine. Bacaj sve na njega i cekaj kraj godine
https://coinmarketcap.com/currencies/aave/
https://www.coinbase.com izlazi na berzu To ce da bude doatni dumping
2016 kupio prve.@JankoTheGreat koliko si dugo u kriptu?
Obajsni zasto verujes u token jer AAVE je token a ne coin...2016 kupio prve.
Gledaj AAVE i sta ti pricam. Prati sta ce biti s tim. X 10
Radim u Luksemburgu. Investicioni fond. Kruzim u tim bankarsko -investicinim krugovima. Sve vise standardni trgovci akcijama ulazu u crypto.Obajsni zasto verujes u token jer AAVE je token a ne coin...
To su svi pricali I za Ripple pa je pukao sa 4$ na 0.3$.Radim u Luksemburgu. Investicioni fond. Kruzim u tim bankarsko -investicinim krugovima. Sve vise standardni trgovci akcijama ulazu u crypto.
Velike se novci trenutno trpaju na AAVE. Samo prati trend do kraj godine.
Ima potencijala ponuda nije velika i sa relativno malim market cap moze doci dosta visoko....malo sam ga analizairao imao je skok od preko 600% za par nedelja .. Sa ovakvim trzistem od preko 1 triliona sve je moguce ..AAVE rastura