Kriptovalute

Piter Šif ovih dana pravi budalu od sebe na tviteru, navodno je njegov btc novčanik zaboravio šifru (ne on) pa je Perica ostao bez svojih bitkoina.

Kad te vreme pregazi barem budi svestan toga i nemoj da javno praviš meme od sebe.

To sell or not to sell?

hamlets-soliloquy.jpg

Bice parabolican rast.
Znaci 10k pa 15k pa 23k. Do kraja februara. Zasto to kazem? Pa kripto sajtovi najavljuju bull run

Ne najavljuju poboljsanja. Ne najavljuju proboje u tehnologiji. Ne najavljuju legalnost. Ne najavljuju ama bas nista.

Samo prostu recenicu porasce cena do Meseca. Bez ikakvog argumenta za, ili protiv.

I ja im verujem. Ako ne bude eto do kraja februara, bice do kraja marta bar 40.000.
Ako dogura do 100k do kraja aprila, razmislicu i ja da kupim par satoshija

Da okacim na zid kao podsetnik.

Ne najavljuju poboljsanja. Ne najavljuju proboje u tehnologiji. Ne najavljuju legalnost. Ne najavljuju ama bas nista.
Bitkoin sprema tri velika upgrade-a:

Ethereum ekosistem ubrzano kompletira DeFi ponudu, takozvani finansijski Lego sistem:

Ripple ubrzano širi dohvat ODLa (sistem kojim banke prenose novac korišćenjem XRPa), povećanjem broja koridora, volumea i likvidnosti:
EO6NnX9XUAAnVjy.png

To su samo tri najveća projekta, manji napraduju brže.

Kakvo unapredjenje
SEC je pokrenuo sudski proces protiv Ripla zbog tih laznih izjava da banke koriste nesto sto ne koriste

Prodaju im softver za nesto sasvim drugo, i onda kazu da banka ima saradnju sa riplom, sto de facto ima ali "sugerisu" da se riple sve vise koristi za bankarske poslove. Cak to i otvoreno kazu. Spinuju.

Kako kad bi ja recimo kupio dres FC Crvene Zvezde, i svima pricao da imam kupoprodajni ugovor sa njima. A de facto ga i imam, samo sto se odnosi na dres.

Kao sto ovi ovde pricaju kako se na amazonu nesto placa bitkoinima a amazon im samo nudi sortkat do treceg lica koje zeli da se bavi tim eksperimantalnim poduhvatima u kripto svetu.
Oni vide tacno nula satosija u transakciji.

Tako i riple prica, a u stvarnosti, softver koji banke zele nema nikakve veze za kriptom.

Back