Kriptovalute

Vinklevos braca su 2013 godine dobili odstetu od Facebooka u iznosu od 65 miliona dolara, jer su dokazali na sudu da im je Zukerberg ukrao ideju za Facebook .

11 miliona tj 20% tog kapitala su investirali 2013 i kupili 10% tadasnjih bitkoina u opticaju po 120 dolara svaki

Danas ti bitkoini vrede 100 puta vise i oni su zvanicno MILIJARDERI

Ovakvi ko Rayela , Saliva i njima slicni SU IM SE SMEJALI i pricali DA SU IDIOTI - kada su to uradili

Danas se oni njima smeju

Evo vest iz Blica iz 2013 o ovome

http://www.blic.rs/it/braca-koju-je...virtuelni-novac-i-zaradila-20-miliona/2n50fdt

Svako od nas je mogao da uradi tada kao i oni - ali nije. Bili smo kukavice i budale.

Zato nemamo lovu a oni imaju

Ja doduse nisam dibidus budala ko Saliva, jer ipak imam 10 , ali da sam video ono sto sam video 2017 4 godina pre danas bi imao 100 bitkoina za isti novac i bio bi zvanicno milioner :)

Al nije ni ovako lose ne zalim se.
Kako su oni kupili bitkoin kada je to virtuelna valuta?Ko im je prodao bitkoine?Da li oni mogu da zamene bitkoine za neku valutu kao što je dolar,euro ili dinar?Kako mogu to da urade?Ko je pustio u opticaj prve bitkoine?Da li bitkoini imaju zaleđinu u dolarima ili zlatu?Čini mi se da je to jedna obična prodaja magle i ništa više.

Poslednja izmena:
Kako su oni kupili bitkoin kada je to virtuelna valuta?Ko im je prodao bitkoine?Da li oni mogu da zamene bitkoine za neku valutu kao što je dolar,euro ili dinar?Kako mogu to da urade?Ko je pustio u opticaj prve bitkoine?Da li bitkoini imaju zaleđinu u dolarima ili zlatu?Čini mi se da je to jedna obična prodaja magle i ništa više.

pa majku mu, koristi taj gugl kao sto je i namenjen

- - - - - - - - - -

pa majku mu, koristi taj gugl kao sto je i namenjen

vako od nas je mogao da uradi tada kao i oni - ali nije. Bili smo kukavice i budale.

Zato nemamo lovu a oni imaju

Ja doduse nisam dibidus budala ko Saliva, jer ipak imam 10 , ali da sam video ono sto sam video 2017 4 godina pre danas bi imao 100 bitkoina za isti novac i bio bi zvanicno milioner

Al nije ni ovako lose ne zalim se.

imala je moja zena ideju da majnujemo ali je odustala jer "nismo na vreme poceli pa se vise ne isplati"

jebbote sad cu da je umlatim ko psa, samo da se vrati iz ducana

Немере то без кабла!!!

sve moze bato moj

Pripremi neku karticu debitnu, Visa Mastercard bilo sta, odi na sajt http://cex.io i videces da sve moze

Mozes da menjas sta god hoces za koliko hoces i pare ti lezu direkt na karticu ili na racun .

Sve moze...

Ko zna

Na sajtu ecd.rs možeš da kupiš i da prodaš Bitkoin, Eterijum i Lajtkoin. Sa dinarima rade, uzimaju proviziju oko 5%.

- - - - - - - - - -

Znači ti možeš da prodaš svoje bitkoine za bilo koju valutu u svakom momentu?

Možeš da zameniš Bitkoin za zlato, bez da koristiš dolar, evro, dinar... Naravno možeš da zameniš i za te valute.

Na sajtu ecd.rs možeš da kupiš i da prodaš Bitkoin, Eterijum i Lajtkoin. Sa dinarima rade, uzimaju proviziju oko 5%.

- - - - - - - - - -

Možeš da zameniš Bitkoin za zlato, bez da koristiš dolar, evro, dinar... Naravno možeš da zameniš i za te valute.
Hvala na odgovorima.Da li ovo sve znači da svaki pojedinac na svetu može da otvori sajt za prodaju neke svoje virtuelne valute i da počne da ih prodaje i može da ih zameni za dolar ili zlato?Naravno da ne može.Sva moja pitanja su u stvari bila usmerena na jedno pitanje a to je Ko je kome prodao prvu virtuelnu valutu i zbog čega je prvi kupac kupio tu valutu?Neko veliki sigurno stoji iza tog projekta.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima.Da li ovo sve znači da svaki pojedinac na svetu može da otvori sajt za prodaju neke svoje virtuelne valute i da počne da ih prodaje i može da ih zameni za dolar ili zlato?Naravno da ne može.Sva moja pitanja su u stvari bila usmerena na jedno pitanje a to je Ko je kome prodao prvu virtuelnu valutu i zbog čega je prvi kupac kupio tu valutu?

Da zaradi na spekulaciji. Nista vise

Hvala na odgovorima.Da li ovo sve znači da svaki pojedinac na svetu može da otvori sajt za prodaju neke svoje virtuelne valute i da počne da ih prodaje i može da ih zameni za dolar ili zlato?Naravno da ne može.Sva moja pitanja su u stvari bila usmerena na jedno pitanje a to je Ko je kome prodao prvu virtuelnu valutu i zbog čega je prvi kupac kupio tu valutu?

Naravno da može. Ali taj pojedinac mora da ima mnooogo sredstava da bi to sve pokrenuo i ubedio druge da kupe baš njegovu kriptovalutu.

Ti ustvari hoćeš da ti kažem ko ustvari stoji iza kriptovaluta? :think:

Da zaradi na spekulaciji. Nista vise
Zarada na spekulaciji mora imati zaleđinu inače je vrlo riskantna i može da se za jedan dan obrne u veliki gubitak.

- - - - - - - - - -

Naravno da može. Ali taj pojedinac mora da ima mnooogo sredstava da bi to sve pokrenuo i ubedio druge da kupe baš njegovu kriptovalutu.

Ti ustvari hoćeš da ti kažem ko ustvari stoji iza kriptovaluta? :think:
Upravo tako.

Ja sam juče na ulici našao 1 dinar, metalni
Budale od naroda to ne uzimaju a vaćaroši po maretima jajare sa polovičnim cenama i na ništa zgrću milione

idem ulicom i razmišljam kad bi bilo još 999.999 budala koje se neće saviti za dinar

Back