Kriptovalute

Danas sam gledao neke prognoze na bloombergu da bi BTC ove godine mogao da ide na 100 000 usd sto znaci da je ovo pravo vrijeme za ulazak u pricu
Priče su priče dižu optimizm :) .. Teoretski nemoguce sa ovim marketcap i sa količinom novčića u opticaju. Plus to što dominacija BTC pada iz dana u dan a trebalo bi da ide obratno..

- - - - - - - - - -

A pada sa razlogom.. :)

Na XVG trenutno možeš da uhvatiš nekih 50% profita ako nisi brzoplet.. :).. Možda opet padne ispod 900 zabaci udicu i cekaj.. Stavi na limit order neku cifru ispod 900 i pritisni buy.. :)

Priče su priče dižu optimizm :) .. Teoretski nemoguce sa ovim marketcap i sa količinom novčića u opticaju. Plus to što dominacija BTC pada iz dana u dan a trebalo bi da ide obratno..

- - - - - - - - - -

A pada sa razlogom.. :)

Vidi imas 16 ili 17 miliona BTC u opticaju ,racunaj da je bar 2-3 miliona ako ne i vise zauvjek izgubljeno na samim pocecima BTC
Imas svetsku populaciju koja ima 8 milijardi ljudi
Glas o BTC se brzo siri a mediji neprestano govore o BTC
Zamisli sta ce se desiti ako svaki drugi ili treci covjek na planeti od ovih 8 milijradi bude zelio da ima BTC ili dio BTC ne da ce cijena 1 BTC ici na 100 hiljada vec na milion ili vise

Dajte neki shitcoin da obrnemo pare kad sam se vec zayebo ili propustio kod drugih.

Kupi ETH, ne gledaj šta se dešava, ne paniči i ne trejduj i zaradićeš.

Ja sam uradio sve suprotno od pomenutog i tu sam na istom skoro.

Opcija br 2 je kupi DOGECOIN na binance i prodaj ga oko 16og februara kada počinje nova kineska godina u znaku psa.

Poslednja izmena:
Vidi imas 16 ili 17 miliona BTC u opticaju ,racunaj da je bar 2-3 miliona ako ne i vise zauvjek izgubljeno na samim pocecima BTC
Imas svetsku populaciju koja ima 8 milijardi ljudi
Glas o BTC se brzo siri a mediji neprestano govore o BTC
Zamisli sta ce se desiti ako svaki drugi ili treci covjek na planeti od ovih 8 milijradi bude zelio da ima BTC ili dio BTC ne da ce cijena 1 BTC ici na 100 hiljada vec na milion ili vise

Marketca /količinom novčića u opticaju ti daje cenu.. Pa sad ti računaj može li ili ne može.. Može da ostane na 40% tržišta a da se tržište uveća za 7.5x sumnjam i u jedno i u drugo..

Sta kukas samo da si kasno usao u pricu, pa druga po rangu kripto valuta, hebeni ripple, je skocio TRI PUTA za nedelju dana.
z:D

nije napravio jos lovu

Mada on je bankar on je sluga nasih neprijatelja Rotsilda bolje nek stedi u dolaru i evru :)

Tu ce da se opari samo tako

Rotsildi i Mario Dragi daju "velike" kamate na stednju u dolarima i evrima.

Evo gledam danas neki smrad iz ECB trazi da se uvede PDV na bitkoin i ostale kriptovalute , kao to nisu prave valute. Ne nego ti je tvoj evro koji stampate konstantno bez pokrica prava valuta smradu banksterski

Ali smradina ECBova banksterska ima problem sto ne moze nikako da poveze wallet sa pojedinacnom osobom , samim tim ne znaju kako koga i koliko da oporezuju

Koliko bi znali nekekako ali koga ne znaju

I sve to u danu gde je izasla vest da je Google izbegao da plati 3.7 milijardi evra poreza tako sto je profit svoje irske filijale prebacio na firmu na Bermudima....

Mesto da jure mega korporacije koje svake godine na "regularan" nacin utaje stotine milijardi evra poreza oni jure obicnog gradjanina da mu oporezuju pola bitkoina

Poslednja izmena:
jel si se kandidovao za neku stranku Tixomire?

mozes kod Rasima, mozes i kod prepodobnog Zukorlica

mozes i kod Sulejmana, on je isto dobar sa Erdoganom, kao i ti

udjes u parlament, pa se ubacis u parlament Evrope

razjebes Rotsilde, ti i Najdzel, vi bi rasturili belu Evropu

insallah

- - - - - - - - - -

i jos bi ti Evropa placala dnevnice, da ih rasturis

masala

- - - - - - - - - -

posle dobijene eure odma menjas za prave i "realne vrednosti proizvodnje", euro propadne i dollar, a ti pun virtuelnih novcica, ko federalne rezerve

Mali vidim i dalje si neUrozan . Fore su ti na nivou drugog razreda osnovne. Nesto te boli , tamo , pozadi izgleda?

7a2add73451638e1c8eb8a617f7a58228bfaa041017bf0c13b50871c27f54f92.jpg

popi jedan da se smiris

2784067356_cce9071e7c.jpg

I pusti cike da diskutuju o onome o cem ti nemas blage veze.

Jes, ali nisam ja skocio 3 puta :)
Ja iskocio kod 1.3 puta :)

zaradio si. I to je jedino bitno.

Ne dozvoli da ti pohlepa , pomuti pamet. Meni se to desilo u proslosti vise puta pomislis "mogao sam da zaradim jos ovoliko da sam blablabla".

Bitno je da se zaradjuje a uvek moze vise . A moze i manje.

grunftkoleti.jpg

Jednu priliku da zaradis vise si propustio sutra sledecu mozda neces . To je zivot.

Se la vi.

Шта држите момци? Држи ли ико ишта или само ‘ватате валове?
Lome me vaaaaloooovi :)
Usao sam u Lajtkoin i EOS.
Litekoin po 239.5, EOS po 8.nesto
I imam TRON 150 komaTa
Ovo?

https://coinmarketcap.com/currencies/hodlcoin/

- - - - - - - - - -

zaradio si. I to je jedino bitno.

Ne dozvoli da ti pohlepa , pomuti pamet. Meni se to desilo u proslosti vise puta pomislis "mogao sam da zaradim jos ovoliko da sam blablabla".

Bitno je da se zaradjuje a uvek moze vise . A moze i manje.

Jednu priliku da zaradis vise si propustio sutra sledecu mozda neces . To je zivot.

Se la vi.

|TO je ucenje kroz greske...

Најбоље би било да сва средства прелијемо у Рипл и замрзнемо до 2020 :)

Јединствена прилика да се братимиш с банкама :p

Ko živ do 2020 daleko brt.. Nisam ti ja od toga ja volim akciju ušao u ovaj XVG isiso mi skoro sve mesto malo FUN uzeo i sad zaglavio na XVG čekam da ga puste ovi spekulati :).. 980 mi je ulaz .. Prvu rundu uzeo na 1050 pa uzeo još na 860 da spustim ulaz.. Bit će samo samo za koji dan i to me smara a kamoli da čekam 2g :)

Ја купих TRON прошле недеље, нешто се ваља партнерство са Алибабом. Почео је да расте добро.
Све кажем нећу ништа више да улажем, и све наставим да купујем. z:mrgreen:

Скаче трон преко ноћи лепо. са 0.07 на 0.16

De_Sisti немој да паничиш па да продаш. z:mrgreen:

Back