Kriptovalute

Danas se o ovoj valuti najvise prica u politicko-ekonomskim sferama...

Ljudi na veliko nesto muvaju, kupuju, preprodaju, zaradjuju...

Ova virtualna valuta se pretvorila u svetsko cudo.

Ne verujem da ce u Srbiji zaziveti...Ne moze da se drzi u slamarici....

Jos mi nije bas sve jasno oko te valute, a vama? :think:

Blajbi, mislim da ne stojis najbolje s bitkonima ovih dana, vidim da si se povukao u izolacijuz:lol:
Evo, ja cu ovde da ti cestitam NG i pozelim puno, puno bitkona u 2018:veseljaci:
z:dm::zgrudvanje::zjelka2:
1444884-480.jpg
1444887-480.jpg

market cap 652 rekordna cifra z:)
XVG ispod 1100 :znamiguje:

Kupi :zcool:

Mozda mozes i za <1000 da ga uhvatis danas, verovatno ce biti jos nekih oscilacija.

Cim kupis, postavi na sell sa 50% uvecanjem, recimo na 1500, i cekaj, par dana i eto magije z:D

Verge je valuta sa velikim oscilacijama i velikim obimom trgovine, idealna za frekventnu trgovinu.

Kupi :zcool:

Mozda mozes i za <1000 da ga uhvatis danas, verovatno ce biti jos nekih oscilacija.

Cim kupis, postavi na sell sa 50% uvecanjem, recimo na 1500, i cekaj, par dana i eto magije z:D

Verge je valuta sa velikim oscilacijama i velikim obimom trgovine, idealna za frekventnu trgovinu.
Već kupio stavio da kupi na 1050 prodaju stavio na 1545 :)

- - - - - - - - - -

Možda je moglo i niže malo ali je ok ulaz

Već kupio stavio da kupi na 1050 prodaju stavio na 1545 :)

- - - - - - - - - -

Možda je moglo i niže malo ali je ok ulaz

Odlican ulaz, sad samo malo strpljenja i eto 50% profita.

Malo mi je trebalo da uhvatim ritam sa Verge, imao sam prvo glupih i ishitrenih poteza, ali sad ide odlicno.
Hvatajuci ove oscilacije XVG utrostrucio sam ulozeni novac na cryptopia, mada je iskreno cryptopia malo troma kao market, sa sporijim odzivom i manjim oscilacijama, na binance je prava ludnica i dinamicna igra.

Ako imate naloge na oba (cryptopia i binance recimo) ima jedna fora sa faznim kasnjenjem cryptopia. Tako mozete pratiti sta se desava na binance a trgovati na cryptopia i imati odlicnu reakciju jer kad krene da raste ili pada na binance desice se slicno i na cryptopia ali sa minut, dva kasnjenja, sto vam je dovoljno za brzi sell ili buy, vec prema izboru i taktici. z:lol:

Odlican ulaz, sad samo malo strpljenja i eto 50% profita.

Malo mi je trebalo da uhvatim ritam sa Verge, imao sam prvo glupih i ishitrenih poteza, ali sad ide odlicno.
Hvatajuci ove oscilacije XVG utrostrucio sam ulozeni novac na cryptopia, mada je iskreno cryptopia malo troma kao market, sa sporijim odzivom i manjim oscilacijama, na binance je prava ludnica i dinamicna igra.

Ako imate naloge na oba (cryptopia i binance recimo) ima jedna fora sa faznim kasnjenjem cryptopia. Tako mozete pratiti sta se desava na binance a trgovati na cryptopia i imati odlicnu reakciju jer kad krene da raste ili pada na binance desice se slicno i na cryptopia ali sa minut, dva kasnjenja, sto vam je dovoljno za brzi sell ili buy, vec prema izboru i taktici. z:lol:

Odličan savet.. hvala... Na Binance sam imam i na cyiptopiji nalog ali moraću malo love da prebacim :)..

- - - - - - - - - -

Naravi nigde se ne žuri.. Strpljenj spasen :)

Ponajmanje znam o toj valuti, prakticno nista.
Ko je malo istrazivao mogao bi nesto da napise, da podeli informacije, kako je za samo mesec dana Cardano sa nekog mesta izmedju 20. i 30. usao u TOP 5 kripto valuta

Cardano ima mnogo jak tim, gomilu doktora nauka. Obećanje je da će Kardano za Ethereum biti ono što je Eth bio za bitkoin, tj još jedan sloj funkcionalnosti preko, plus brži. Sve je to lepo ali je još uvek na nivou obećanja i lepih želja, meni je EOS zanimljiviji za ulaganje, jer su se neki vrlo pametni i iskusni ljudi iz kriptosveta baš naložili na njega.

Usao u ethereum 100 komada pre oko godinu dana, na cenu od 10 dolara.

Svi znate mislim koliko je sada

Izaci ce verovatno jos vise ali... Poceo sam da ga rasprodajem. Deo sam prodao na 800+ sada ovo ostalo na 900+ ne treba biti pohlepan ovo je vise nego fenomenalan profit.

Poslednja izmena:
Ротшилд је глуп даје сиротињи милиЈоне на тањиру.. Биткоин је измислио сиромашни Робин Худ да би се раја обогатила. Ево ја сутра продајем супрасну крмачу и пар волова, улажем да и ја будем милионер. Може леба без мотике.

Може :mrgreen: Па види о чему се пише на http://poljoinfo.com/showthread.php?16747-Bitcoin-sta-je-to-i-kako-radi&p=1322411#post1322411 :rtfm: едукација пољопривредника да батаљују мотику :mrgreen:

Бејах добро дете прошле године па добих
ledger-nano-s-fold-medium.png
:zdm5: наравно не празан :)

Usao u ethereum 100 komada pre oko godinu dana, na cenu od 10 dolara.

Svi znate mislim koliko je sada

Izaci ce verovatno jos vise ali... Poceo sam da ga rasprodajem. Deo sam prodao na 800+ sada ovo ostalo na 900+ ne treba biti pohlepan ovo je vise nego fenomenalan profit.

svakako si lazovi slepac. da ti nije zabagovao komp kad si kucao ''bivolice za rasplod'' a izaslo ti bit koin ... ne bisad ****. najveci si idiot na krsti.

sad BTC opet zestoko skace Ethereum pada.

BTC na 16.600 Ethereum pao sa 970 na 890 dolara.

- - - - - - - - - -

svakako si lazovi slepac. da ti nije zabagovao komp kad si kucao ''bivolice za rasplod'' a izaslo ti bit koin ... ne bisad ****. najveci si idiot na krsti.

ulazi ti pare u kladionicu , ko i do sada, na siguran fiks i uzivaj bratac ....

Poslednja izmena:
Може :mrgreen: Па види о чему се пише на http://poljoinfo.com/showthread.php?16747-Bitcoin-sta-je-to-i-kako-radi&p=1322411#post1322411 :rtfm: едукација пољопривредника да батаљују мотику :mrgreen:

Бејах добро дете прошле године па добих Pogledajte prilog 471544 :zdm5: наравно не празан :)

nekada se deci kad se rode kupovao zlatnik

Sada ce se uskoro kupovati ledger wallet sa npr 1 ethereumom :mrgreen:

sad BTC opet zestoko skace Ethereum pada.

BTC na 16.600 Ethereum pao sa 970 na 890 dolara.

- - - - - - - - - -

ulazi ti pare u kladionicu , ko i do sada, na siguran fiks i uzivaj bratac ....

sve pada kad BTC ovako raste,koliko sam ja upratio,,, ja sam usao na 1050 XVG a mogao sam mozda i na 800 pa da dizem profit na 1200 ovako evt dopuna ,,ADA ima dobar ulaz trenutno 4600.....BTC 14784
Sad u XVG ulaze sve po 10-15BTC par min sa 820 na 1000 sta ti je kad ides sa volumenom ,,,z:lol:

Poslednja izmena:
sve pada kad BTC ovako raste,koliko sam ja upratio,,, ja sam usao na 1050 XVG a mogao sam mozda i na 800 pa da dizem profit na 1200 ovako cekanje ,,ADA ima dobra ulaz trenutno .....BTC 14784
Sad u XVG ulaze sa po 10-15BTC par min sa 820 na 1000 sta ti je kad imas volumen

Isto gledam i razmisljam z:shock:
Ozbiljni igraci grunu par stotina hiljada dolara promene trend i zarade 15% za deset minuta, da se smrznes :zima2:

Stalno gledas i citiras neki market gde su ekstremne vrednosti

Zna se sta je reper coinmarketcup.com

BTC na 14.900 $
ETH 870 $

Ukupna kapitalizacija rekordna ... 660 milijardi

ja citiram tamo gde ja prodajem

Ja kad prodam ethereum ili bitkoin na Cex.io dobijem tacno toliko para za koliko sam prodao

Npr sad da prodam 1 ethereum dobijam 933 dolara i tacno toliko mi leze na racun

Coinmarketcap mi nije reper , iz prostog razloga sto ja ne prodajem na coinmarketcap vec na cex , coinmarketcap izvlaci srednju vrednost sa vise menjcanica a sta ja da radim sto su ljudi budale pa prodaju na bitstamp kriptovalute po 20% nizim cenama.

- - - - - - - - - -

Zbog cega ovako veliki broj kriptovaluta ima buducnost, a ne samo jedna medju njima

diversifikacija

Ne stavljaju se nikad sva jaja u jednu korpu vec podelis

Npr ethereum je imao bug sa Parity walletom tako da odredjeni ljudi nisu mogli da koriste svoja sredstva ukupan iznos je bio par desetina miliona dolara.

E zamisli da svi kupuju samo ethereum taj iznos bi bio daleko veci.

A i sama mreza ne bi mogla da obradi toliki broj transakcija.

Otuda potreba za vise razlicitih kriptovaluta.

provizija je 0,01% po trnsakciji znaci 0,2% za ulaz izlaz Fee: 0.050% spiutena sa 0,1 ako koristis BNB ako ne onda 0,1 moze sa raditi i sa 5% ako imas volumen--Tako je na Binancu barem

Poslednja izmena:
ja citiram tamo gde ja prodajem

Ja kad prodam ethereum ili bitkoin na Cex.io dobijem tacno toliko para za koliko sam prodao

Npr sad da prodam 1 ethereum dobijam 933 dolara i tacno toliko mi leze na racun

Coinmarketcap mi nije reper , iz prostog razloga sto ja ne prodajem na coinmarketcap vec na cex , coinmarketcap izvlaci srednju vrednost sa vise menjcanica a sta ja da radim sto su ljudi budale pa prodaju na bitstamp kriptovalute po 20% nizim cenama.

- - - - - - - - - -

diversifikacija

Ne stavljaju se nikad sva jaja u jednu korpu vec podelis

Npr ethereum je imao bug sa Parity walletom tako da odredjeni ljudi nisu mogli da koriste svoja sredstva ukupan iznos je bio par desetina miliona dolara.

E zamisli da svi kupuju samo ethereum taj iznos bi bio daleko veci.

A i sama mreza ne bi mogla da obradi toliki broj transakcija.

Otuda potreba za vise razlicitih kriptovaluta.

tihi ti kad prodas jedan dobijes 0,995 ili 0,980 zavisno koju stranicu imas ali verovatno imas jos u walletu sice pa ne vidis da su ti uzeli ...pogleaj wallet od valute pa ces videti da ti brojke nisu okrugle ....

Poslednja izmena:
Ljudi, registrovan sam i na Binnance.
Moze li neko da mi objasni, ovako javno ili na PP, kako da prebacim nekuvalutu sa CEX na Binnance?
Trenutno na CEX imam samo kes. Juce odradio jednu kratku trgovinu sa BTG. Usao na 2.67 izasao na 2.795
Hvala

Ljudi, registrovan sam i na Binnance.
Moze li neko da mi objasni, ovako javno ili na PP, kako da prebacim nekuvalutu sa CEX na Binnance?
Trenutno na CEX imam samo kes. Juce odradio jednu kratku trgovinu sa BTG. Usao na 2.67 izasao na 2.795
Hvala

Nisam siguran da mozes prebacivati kes sa CEX na binance ali kripto valute mozes.

Na deposit/withdrawals opciji na binance imas prakticno novcanik za sve valute, kad kliknes na Deposit dobijes i sifru novcanika za konkretnu valutu, recimo BTC ili LTC.

Na CEX ides sa povlacenjem i uneses tu sifru novcanika sa binance za valutu koju prebacujes.
Nisam probao konkretno tu akciju ali bi trebalo da radi bez problema.

Back